Pluspunten

Mooie gordijnen, goede service en snelle levering;

Pluspunten

Snelle levering. Ik werd gebeld om te checken of de maten wel klopten: heel zorgvuldig

Ik realiseerde me niet, dat een paar valletjes een andere kleur hadden. Als ik dat geweten had, zou ik ze allemaal in dezelfde kleur hebben besteld.

Pluspunten

Aantrekkelijke prijs, goede kwaliteit, goede service, snelle levering

Pluspunten

Snel geleverd. Netjes kant en klaar afgewerkt geleverd.

Pluspunten

Prima voor elkaar en zeer snelle levering

Pluspunten

De gordijnen zijn perfect gemaakt. Heel netjes afgeleverd en binnen de afgesproken termijn.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het onderscheid leren maken tussen een factuuradres en bezorgadres

Pluspunten

Mooie gordijnen voor een schappelijke prijs.

Pluspunten

- Levertijd wordt nagekomen, als je bestelling opgestuurd is, krijg je per mail bericht. - Ideaal dat je eerst een staaltje kunt bestellen - Duidelijke website; er wordt goed uitgelegd hoe je het e.e.a. moet opmeten. Alle gordijnen/vitrages die we tot nu toe besteld hebben passen perfect!!! - Gordijnen/vitrages worden prima ingepakt voor verzend

- Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Pluspunten

- Nette prijzen t.o.v. de gewone winkels - Korte levertijd. - Behoorlijke kwaliteit - Prima verpakt. - Was mijn eerste bestelling bij gordijnshop, heb er een goed bij. - Toekomstige gordijnen gaan zo goed als zeker hier weer gekocht worden.

Pluspunten

Ik vind de gordijnen super goed, we zijn er erg blij mee en vonden ze heel netjes afgeleverd

Pluspunten

Mooi afgewerkt Op tijd geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi gemaakt

verkeerde kleur. Ik had licht roze besteld maar kreeg de roze. Voorafgaand aan de bestelling had ik juist van deze twee kleuren de stalen besteld en tot mijn grote verbazing wel de juiste besteld maar helaas niet ontvangen.

Pluspunten

Duidelijke uitleg met waar je op moet letten voor de maten die je door geeft. Wij ook driekeer alles gecontroleerd wat nu resulteerd in perfect pasende gordijnen, goed verpakt en binnen 10 dagen in huis. Op gehangen en verder niets hoeven verstellen perfect. Ja denken jullie mooi verhaal maar geloof me het is echt, thnx.

geen

Pluspunten

Netjes gelevert. Korte levertijd. Supper afgewerkt en zelf nog kaartjes er aan welk gordijn welke is. Keurig.

Pluspunten

de stof is van een zeer mooie en goede kwaliteit en de pasvorm is echt perfect ,ook netjes verpakt. en de prijs was ook nog goed,ik raad de gordijnshop echt aan,.. ga hier zeker weer gordijnen bestellen binnekort voor mijn andere raam.

Pluspunten

alles is echt perfect verlopen, dus ook geen verbeterpunten. We zijn zeer te spreken. de kwaliteit, het maken en de snelheid alles meer dan prima

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We vonden de gebruiksvriendelijkheid en de toegankelijke website prima. Ook positief is het staaltje sturen voor 2,50. Dit werkt erg snel. De levering was ook prima binnen de tijd. De afhandeling voor retour nemen gordijnen liep ook soepel.

Helaas was het erg slordig genaaid. De banen liepen niet door. Een eind controle voordat de gordijnen op de bus gaan was hier zeker op de plaats geweest.

Pluspunten

Goede communicatie en prachtig gemaakt

Eigenlijk geen. Dat stof niet op voorraad is, is voor beide partijen vervelend.

Pluspunten

Nette afwerking van de vitrage. Levering sneller dan verwacht.

Pluspunten

Eenvoudig bestellen online. Binnen 2 weken prachtige gordijnen binnen, precies de juiste maten. Gordijnen zijn van zeer goede kwaliteit en dat voor een veel betere prijs als in een winkel. Een echte aanrader dus.

Pluspunten

Werkelijk keurig gemaakt!!! Wilde achteraf toch nog wat losse meters stof, heb dit via de telefoon bij besteld, omdat het computer programma extra bezorgkosten rekend, hierover even gebeld. Werd binnen het uur terug gebeld, geen extra bezorgkosten. werd gewoon mee gestuurd met de rest van de gordijnen. Kijk daar kan menig ander bedrijf van leren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel geleverd Opgegeven maten kloppen

\'Bestel stofstalen, weet wat u koopt\'. Verschil tussen staal en gordijnen (zelfde kleurnummer) was dermate groot, dat de gordijnen niet goed passen bij het interieur. Reactie: op de site staat dat er \'kleine kleurverschillen\' kunnen zijn tussen stofstaal en gordijnen door verschil in verfbad. Daarmee was de kous af. Slechte service!

Pluspunten

Netjes gemaakt en goed afgeleverd. Zeker doorgeven aan fam en vrienden!

Ga zo door! Top!

Het Hoekje 39