goede communicatie en snelle levering

Mijn aankoop van 12 gordijnrailsteunen verliep snel . De communicatie hierover was helder en accuraat.

Overzichtelijke webshop, handige producten, snelle en behulpzame service

Mijn gordijnen hingen aan deels afgebroken plastic haakjes. De website hielp me met duidelijke foto’s mrt afmetingen de juiste reservehaakjes te kopen. Via vlot mailcontact wist ik deze te bevestigen. Snelle levering van juiste product en goede service. Niet duur. Mijn gordijnen hangen weer recht. Ik ben tevreden.

Snelle levering! Goede product omschrijving en foto’s zodoende heb ik het juiste kunnen bestellen. De gordijnen hangen er weer keurig bij.

Goed artikel en snel geleverd

Onderdeel past goed zoals het ook moet.

Super geregeld

P prima kwaliteit

Sneller dan verwacht. Kleur komt overeen met het plaatje. Jammer dat er geen uitlegbij de rails zat. Ik had nl de verkeerde haakjes..

Prima ervaring

Goede ervaring!

Goed produkt, schappelijke prijs, snelle levering

Wat ik dacht te zien op het scherm was in werkelijk ook zo: een mooi produkt waarmee wij erg tevreden zijn.

Uitstekende service!

Mijn pakketje was door PostNL per abuis naar een afleverpunt ver uit mijn buurt gestuurd. Nadat ik Gordijnshop had gebeld, hebben ze meteen opnieuw een pakket verstuurd, dat ik de volgende dag in huis had. Geweldig!

100% ok

bestelling, terugkoppeling en informatie over (uitgestelde) afleverdatum zeer correct. Prima zaak, ik zou er zo weer bestellen!

uitstekende service

uitstekende service

Sneller geleverd al verwacht

Zeer goede info, duidelijke info op de site zodat je makkelijk de maat kan nemen en veel minder kans hebt een verkeerde maat te bestellen. De vitrage ziet er goed en zeer strak uit.

Fijne site met een goede service en snelle levering

Wanneer ik fournituren nodig heb om gordijnen te maken bestel ik dit bij de gordijnshop. Groot assortiment, redelijk in prijs en snelle levering.

Produkt zoals beschreven

Snelle levering,produkt zoals omschreven

Snel en keurig

Snelle en keurige levering. Door de duidelijke website de goede haakjes gevonden. Top

Super mooi product en snel geleverd

Zeer positief .

Goede service.

De goede informatie heeft geleid tot het product wat ik nodig had.

Vlotte levering en uitstekende communicatie vanaf het moment van bestellen tot aan de levering.

Fijn mooi degelijk materiaal

Goed ik ga vaker bestellen

Goede ervaring

Prettige, snelle service en het artikel was wat ik ervan verwacht had conform de foto/beschrijving.

goede service !

snelle service

zijn uitstekend

zeer snel veel info grote keuze

Geweldig!

Fijn dat je een stofstaal kan opvragen. Maatvoering en afwerking zijn super. Levertijd is snel. Kwaliteit van de Vitrage in dit geval was super. Heel dik tevreden!

Helemaal Top

Supersnelle service, alles top afgewerkt. Ik ben super tevreden en mocht ik in de toekomst weer gordijnen nodig hebben dan zal Gordijnshop de eerste plek zijn waar ik weer terug ga.

Zeer mooie inbetweens voor een mooie prijs!

Er kan een gratis staal worden aangevraagd. De inbetweens hadden wij elders gezien maar vonden we de prijs te hoog. Bij gordijnshop.nl zijn deze 45% goedkoper! Bij vragen aan de klantenservice, snel antwoord. Inbetweens werden keurig afgeleverd, mooi afgewerkt en de maat is perfect :-)

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld