Lekker snel bezorgd in een adequate verpakking.

Snelle verzending

Super goede ervaring!!, goede service en snelle levering

De bestelling en levering is vlekkeloos verlopen. De velours gordijnen met gewatteerde voering zien er prachtig uit en hebben de juiste maten. Ik ben zeer tevreden.

Produkt Ziet er goed uit

Mooi raamvalletje,vlug geleverd

Snel en netjes

Valletjes op maat besteld voor de camper Keurig afgewerkt en verpakt en super snelle levering

Geweldige service en een goed product

Snel en goed verpakt geleverd, mankeerde echt niets aan de levering. Alles gelabeld en keurig verpakt. Perfecte kwaliteit en service, Hangt perfect voor de ramen. Volgende keer gaan we hier weer bestellen.

Ben zeer tevreden.

Alles vlot geregeld. Gordijnen zeer netjes op maat gemaakt dus ik ben er heel blij mee. Ik zal de Gordijnshop dan ook aan iedereen aanraden.

Goede communicatie en redelijk snelle levering.

Goede gordijnhaken

levering zoals afgesproken

Ik heb de items die ik besteld en betaald heb zijn binnen de daarvoor aangegeven termijn ontvangen en voldeden aan de verwachting

uitstekend

alles is goed gegaan en snelle service

Gordijnshop, prima service !! packs pakket dienst vreselijk.

Gordijnshop heeft veel moeite moeten doen en gedaan. Totdat het pakket bezorgd was. Uiteindelijk is alles goed gekomen.

Snelle levering, goed materiaal

goede website met veel keuze.

Goede en snelle levering

Binnen een dag had ik mijn bestelling binnen

Geweldige service

Netjes dat je eerst een staaltje kan opvragen. Daarna heb ik het product gekocht en het werd zelfs kant en klaar geleverd. Geweldig

Makkelijk bestellen, goed geleverd

Bestellen op webshop makkelijk, eenvoudig alle stappen volgen. Producten goed afgeleverd.

Top service, snelle en correcte levering

Dank voor de spoedige levering

Goede website,overzichtelijk,jammer alleen dat de valletjes tot 60cm gaan

Mooie gordijnen,goede verpakking,snelle bestelling

Uitstekende service!

Er was 1 plooi in de vier gordijnen die ik besteld had vergeten. Na terugsturen had ik in 2 dagen mijn gordijn perfect terug. Heel tevreden!

Topp

Super snel en prima verpakt en een mooie website

Snel de juiste haakjes ontvangen. De gordijnen hangen perfect

Snel de juiste haakjes

goed en snel

Prima winkel. Let op bij de maatvoering, je kunt de maat van het raam opgeven, zij berekenen de opslag. Snel geleverd. Je kan altijd bellen.

mooi en goed

Mooie valletjes uitgezocht. In winkel bijna nergens meer te vinden, maar bij Gordijnshop veel keurs. Blijkt prima kwaliteit te zijn en is ook keurig op maat gemaakt. Aanrader, deze Gordijnshop.

Goede prijs/kwaliteit

Netjes afgewerkt. Alles prima zoals het geschreven staat. Goed contact. Klantvriendelijk. Tevreden

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld