Heel tevreden

Mijn bestelling werd binnen 2 dagen bezorgd

Alles goed gegaan.

Bedankt!

Snelle levering, goed verpakt, precies wat ik besteld had.TOP

Allles perfect op maat en goede prijs kwaliteit verhouding.

Overzichtelijke, makkelijke site met ruime keuze.

Ruime keuze. Eerst stofstalen besteld en na hierin een keuze gemaakt te hebben zowel overgordijnen als vitrages besteld voor de slaapkamer. Gordijnen werden vrij snel geleverd en ze waren op een prima manier (liggend) verpakt dus meteen "ophangbaar". Ook de prijs/kwaliteit verhouding is heel goed, kortom deze site is een echte aanrader en eventuele volgende gordijnen zal ik zeker weer bij gordijnshop.nl bestellen :)

Uitstekende aervice!

Twee jaar geleden gordijnen gekocht. Deze waren niet goed op maat gemaakt. Echter dit werd snel en goed hersteld. Nu twee jaar later, was er een zoom los gegaan. Dit heeft gordijnshop kosteloos gerepareerd. Het opgestuurde gordijn was binnen een week gerepareerd terug. Ook het contact met de klantenservice was uitstekend.

Keurig en snel!

Mijn bestelling keurig en snel verzorgd. Één onderdeel bleek te ontbreken en deze werd na een telefoontje, vlot en kosteloos nageleverd. Prima service! Goede ervaring met Gordijnshop.

Zeer snel

Besteld en volgende dag al binnen. Zeer goed ingepakt dus echt een aanrader om hier te bestellen

Goede snelle service

Goede service, qua me op de hoogte houden van me pakketje tevens snelle levering. Ik zou zeker daar zeker weer een bestelling plaatsen.

Super snel, goede maten, goede kleur.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

goede service en snelle levering

na eerdere bestellingen waar ik zeer tevreden over was weer besteld en het werd snel geleverd

Supersnelle levwring

De dag na mijn bestelling werd deze al uitgeleverd. Top.

Snelle afhandeling en bezorging en zeer duidelijke website

Hier gevonden waar ik zo lang naar gezocht heb....

Prettige medewerkster

Ze had een heel snelle oplossing en ze heeft netjes terug gebeld.

Alles in 1 keer goed!

Fijne webshop met breed assortiment. Duidelijke foto's wat het kiezen makkelijk maakt. Snelle verzending. Prima!

Goede en snelle levering

Hele goede ervaring

Snel en juiste artikel ontvangen

Positief

Vlotte levering naar behoren

Snel en goed

Een bedrijf dat bij herhaling prima klantgericht werken laat zien en de verwachtingen waarmaakt. Bij grote en bij kleine orders.

Duurt te lang voordat bestelling opgestuurd wordt. Week later.

Prima maar bestelling moet je een week op wachten.

Prima service, snelle levering

Goede service, snelle reactie op mijn e-mail en snelle levering

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld