Goed product en snel geleverd !!

Toppie

Correcte en snelle levering!

Goed product, snelle levering

Ik heb stoppers voor de gordijnrails besteld. De volgende dag lag het al in de brievenbus. Prijs-kwaliteit verhouding en administratieve afhandeling was helemaal in orde.

Goede, vlotte service

Duidelijke website, vlotte service.

zeer tevreden

Alles verliep correct.

Goed product en snelle levering.

Goed product en snelle levering.

Mooie stof voor betaalbare prijs

Hier gordijnstof besteld voor 4 ramen. In eerste instantie was voor 1 raam opgestuurd, maar na telefonisch contact de rest snel nagestuurd. Prima klantenservice en mooie stof.

Snelle verzending met de goede verwachtingen

Snelle levering, product zoals omschreven

Gordijnen zagen goed top

Gordijnen zien goed uit

Nog niks ontvangen

Niks ontvangen behalve de faktuur

Een geweldige service

Ik had gordijn haken besteld omdat ik er 1 kwijt was, vinden wij de volgende dag bij het opruimen in de kast nog een zakje met 6 haken. We konden de bestelling cancelen en het geld werd terug gestort. Nou dat noem ik service. Dank daarvoor!

Fijne, betrouwbare webshop.

Onze vitrage was mooi gemaakt.

Tevreden ondanks een mix-up

Bestelling plaatsen ging erg gemakkelijk en alle nodige info heel handig te vinden. Goede prijzen. Helaas kreeg ik een heel ander gordijn dan ik had besteld door een mix-up bij verzending. Was gelukkig snel opgelost.

Goede duidelijke website met veel info. Product en levering is perfect.

Snelle levering!

Goede en snelle levering

Gevonden bij de Gordijnshop

Voor aan boord van onze boot had ik gordijnrailoogjes en -eindstops nodig. Na een zoekslag op internet vond ik de benodigde items bij de Gordijnshop. Prima, overzichtelijke website. Levering duurde drie dagen. De geboden optie van verzending per envelop houdt de verzendkosten laag. Kortom, prima ervaring.

De gordijnen werden geleverd met enkele plooi, terwijl met dubbele plooi was besteld.

De gordijnen moesten worden teruggestuurd. Afhandeling verliep naar verder wel naar wens. De gordijnen zijn mooi afgewerkt.

goede communicatie, snelle levering

positief

Snelle afhandeling

veel keuze en vlotte bestelling e

Sneller kan niet

Vrijdag besteld en zaterdag in de bus, dus sneller kan niet

Vlug geleverd en goed verpakt

Top, ook voor kleine onderdelen. Bedankt

Snelle en juiste levering, prima!

Uitstekende, snelle service.

Super! Heel goed meegedacht

Er werd heel goed meegedacht toen we de verkeerde glijders besteld hadden. Deze konden geretourneerd worden en door het actieve meedenken van de dame uit de winkel hebben wij toch glijders gevonden die in de rails die al 50 jaar oud zijn passen.

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld