Snel gemaakt en geleverd. De valletjes zijn mooi afgewerkt. Goed verpakt.

Zeer positieve ervaring

Producten werden snel geleverd, waren goed verpakt en voldoen aan onze wensen.

Vlot geleverd

Kleine accessoires vlot geleverd en keurig verpakt.

We zijn zeer tevreden.

Snel, goed verzorgd, voldoet helemaal aan onze vraag. Waardeer de kleine verpakking.

Staal direct toegestuurd gekregen Vragen zijn direct beantwoord Keurig gemaakt Goede communicatie verzending

Hele goede service!

Telefonisch goed bereikbaar & beloftes nagekomen.

Prima geregeld.

De bestelling is netjes geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen.

Onderdelen besteld en snel geleverd

Onderdelen besteld en snel geleverd

Prima webshop! Ik zocht eindringetjes om mijn blinds mee te repareren en gelukkig kon ik ze hier bestellen. Snelle levering.

Ik had gordijntrekstangen van 2 meter lang besteld. Die waren kapot gegaan tijdens het transport. Gordijnshop heeft ze teruggehaald bij de transporteur, nieuwe verstuurd en mij daarvan op de hoogte gesteld. Nette service!

Netjes en snel

Het gevraagde netjes en snel verzonden

Ben zeer tevreden met de service

Snel en betaalbaar

Tevreden

Ik heb onlangs valletjes besteld voor 9 raken. 4 van een model en 5 van een ander. Vooraf wat vragen gesteld en goed geholpen. Vervolgens besteld en daarna ontdekt dat ik vergeten wat bij een soort om de benodigde lengte keer de geadviseerde 1,5 te doen. Dus direct de telefoon weer gepakt en dit besproken. Daar werd mij geadviseerd keer 1,3 te doen ivm andere raamdecoratie. Ze heeft mn bestelling gecorrigeerd. De levering was al na enkele werkdagen ipv 2 weken. Dus, zoals in the titel al gemeld: ik ben zeer tevreden

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Super snelle levering!

Goede kwaliteit en snelle levering, aanrader!

Hele goede service

Bij onze bestelling van 13 trekstangen ontbrak de greep bij twee stangen. Dat wil zeggen, deze lagen los in de koker. Na telefonisch contact, wat zeer vriendelijk was, werd dit probleem naar volle tevredenheid opgelost. Met dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Gerrie van der Poel

Na verkeerde becijfering adres razend snel ontvangen

Na overleg waarom pakje zolang onderweg leek te zijn , klopte de becijfering adres niet. Deze is na overleg aangepast en pakketje verzonden ! Kreeg deze supersnel binnen ! Keurig verpakt ! Deze site is een echte aanrader! Syl

Geweldige service en zeer klantvriendelijk

Top geregeld! Nadat ik online besteld had nog even telefonisch contact gehad en de order werd diezelfde dag nog verstuurd. Alleen maar lof!

Geweldige service en kwaliteit

Al minstens 3x bestelling geplaatst en ze leveren prima service en kwaliteit. De gordijnen zijn keurig afgewerkt en je kan ze zo ophangen.

Binnen 2 dagen had ik mijn bestelde producten in huis helemaal top

Uitstekend!!

Bestelling snel en uitstekend afgehandeld. Binnenkort heb ik voor alle ramen in de woonkamer nieuwe gordijnen nodig. Dan zal ik zeker eerst bij Gordijnshop.nl een offerte opvragen.

Prima site en erg tevreden !

Per toeval kwam ik deze site tegen en ik ben erg tevreden over keuze, prijzen zijn prima en goede communicatie over de bestelde items. Ga zeker weer kijken als ik weed iets xan dien aard nodig gen.

Super snelle levering

Erg tevreden over het product en de snelle levering

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld