Uitstekende kwaliteit en zeer snelle levering. De klant merkt dat Gordijnshop z’n best doet om het de klant naar de zin te maken.

Niks bijzonders besteld, gordijnhaakjes, maar omdat ik een paar haakjes wilde vervangen was het belangrijk dat ik dezelfde had. Op de site was alles heel duidelijk met foto's en maten aangegeven, waardoor ik snel overtuigd was dat ik de goede had.

Snelle levering makkelijk te bestellen

Supet

Toppie

Goede service mooie en goed vallende gordijnen erg blij mee.

Goeie kwaliteit mooie prijs snel geleverd

Mooi

Mooi, past ideaal

Fijne snelle levering van de bestelde producten

Prachtige gordijnen, perfect genaaid

Vlotte service, prima kwaliteit gordijnen, makkelijk op te hangen

na een initiële onjuiste orderbevestiging, een snelle levering en een mooi product.

Goed product, voldoet aan verwachting.

Ik heb mijn bestelling geplaatst en binnen 2 dagen in een goede verpakking (2 m lengte) ontvangen.

Mooie gordijnen

Ik had vitrages besteld. De stof is heel mooi. Ik ben er heel erg blij mee. Ik ben pas verhuisd en had dus nieuwe gordijnen nodig. Mijn vitrages zijn heel erg mooi. Ik heb nog meer nodig en dat ga ik weer bij gordijnshop.nl bestellen. Ze zijn ook perfect op maat gemaakt. Supertevreden.

amazing

great quality and service

Goede uitleg en vlotte levering

Geweldig!

Onder de indruk dat met zo'n klein gordijntje voor de badkamer, beide kanten waren afgewerkt....fantastisch....echt m'n complimenten!!! Wat een service!!!

Overzichtelijke site en snelle levering

Zeer tevreden.

Erg tevreden over bestellen en bezorgen

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering en goede communicatie over verzending.

Snelle en correcte levering

Heldere website, vlotte levering. Prima.

Heel tevreden!

Fijne snelle levering!

snelle service

snel geleverd, fijne kwaliteit

snel geleverd

Fijn dat de bestelling er snel was op t eiland Terschelling. Twee lichte beschadigingen op gordijnhouder aan muur. Maar zo licht dat ik niet t wilde terug sturen.

Snel en netjes

De bestelde producten waren snel geleverd en netjes ingepakt.

Goede online begeleiding, Goede communicatie Goed op tijd verstuurd

keurig verpakt en snelle levering

snelle levering en keurig verpakt

Ik zocht o.a zwarte trekstangen en was blij verrast ze te vinden in de webshop. Mooie matte kleur met aan het eind van de stang een antislip greep. Een aanrader!

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld