Fantastisch top service!

Snel geleverd nette prijs en goed op de hoogte gehouden over bezorging.

Bestelde binnen twee werkdagen geleverd

Geen bijzonderheden. Wat is besteld had, werd geleverd.

Goede kwaliteit en service

Zoals gewenst! Snel en juist.

Prima, snelle levering!

Prima.

Top !

Snel geleverd, bezorgd en hangen super mooi

Snelle levering, producten in orde zoals gewenst.

Fantastisch.

Valletje besteld voor het keukenraam. Mooie kwaliteit en netjes afgewerkt. Super snel geleverd. Blij met het resultaat!

Gekregen wat ik wilde

Ik vind het altijd moeilijk om via internet te bestellen, maar het was precies zoals het er op de foto's uit zag, super!

Goed geregeld. Snelle service en erg behulpzaam

Nadat ik al had besteld wilde ik er nog iets bijbestellen. Om nogmaals bezorgkosten betaling tegen te gaan heb ik telefonisch contact opgenomen en werd de extra bestelling er keurig bij gedaan, zonder extra bezorgkosten. Top geregeld.

Geweldige service van elke stap in de behandeling van de bestelling werden we op de hoogte gehouden. Zelfs het juiste uur van levering werd ons meegedeeld. Zeer tevreden klant hier!

De haken die ik zocht en niet elders kon vinden

Ik heb gevonden wat ik zocht en nergens anders kon vinden. Dus helemaal uitstekend

Goed geregeld

Super tevreden,bestelt en een paar dagen later gekregen,geweldig

Geweldig in een woord super tevreden.

Top!!!!

Snelle levering,gebeld met gordijnshop vriendelijk te woord gestaan,TOP

Op tijd geleverd en wat ik besteld had

Product was volgens verwachting .

Duidelijke degelijke levering

De website is duidelijk en het gezochte artikel is eenvoudig te vinden. 5 trekstangen besteld. Deze werden netjes en degelijk verpakt op de afgesproken dag geleverd. Tevens is er een duidelijke communicatie over het traject.

Ze zijn heel mooi en de matten waren ook juist

Beste . Wij zijn heel tevreden van de gordijnen alvast bedankt. gr Dirk

Gordijnen zien er mooi, goed uit, goede kwaliteit, en mooi genaaid.

goed gelukt

Had gordijngewichtjes nodig, gegoogeld en kwam bij jullie terecht. Besteld en vrij gauw ontvangen. Dus goed gelukt.

Bestellen eenvoudig en mooie gordijnen

Ik heb voor de tweede keer gordijnen besteld bij Gordijnshop. Het bestellen was eenvoudig en het resultaat is mooi. Alleen is in mijn geval de vermelde levertijd ruim overschreden. Ik heb contact opgenomen en het bleek te komen door het niet op voorraad zijn van de gekozen stof. Ik vind het jammer dat Gordijnshop mij hier zelf niet over geïnformeerd heeft en dat ik hier zelf naar moest vragen.

bestellen ging goed en levering ook.

bestellen via de site ging makkelijk en levering was ook snel ondanks de waarschuwing op de site over de corona tijd.

uitstekend

snelle levering juiste artikelen en aantallen.

Prima, snel en accuraat

Bedankt voor de snelle service.

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld