Ze zijn heel mooi en de matten waren ook juist

Beste . Wij zijn heel tevreden van de gordijnen alvast bedankt. gr Dirk

Gordijnen zien er mooi, goed uit, goede kwaliteit, en mooi genaaid.

goed gelukt

Had gordijngewichtjes nodig, gegoogeld en kwam bij jullie terecht. Besteld en vrij gauw ontvangen. Dus goed gelukt.

Bestellen eenvoudig en mooie gordijnen

Ik heb voor de tweede keer gordijnen besteld bij Gordijnshop. Het bestellen was eenvoudig en het resultaat is mooi. Alleen is in mijn geval de vermelde levertijd ruim overschreden. Ik heb contact opgenomen en het bleek te komen door het niet op voorraad zijn van de gekozen stof. Ik vind het jammer dat Gordijnshop mij hier zelf niet over geïnformeerd heeft en dat ik hier zelf naar moest vragen.

bestellen ging goed en levering ook.

bestellen via de site ging makkelijk en levering was ook snel ondanks de waarschuwing op de site over de corona tijd.

uitstekend

snelle levering juiste artikelen en aantallen.

Prima, snel en accuraat

Bedankt voor de snelle service.

Goed en snel

Goed verzorgd,prima afgewerkt en snelle levering

Geen enkel minpuntje ervaren.

Vlotte communicatie en stipt geleverd.

Eén woord is voldoende: Perfect!

Artikelomschrijving, bestelling, afhandeling en aflevering, alles gewoon perfect!

Goede ervaring

Goed en snelle levering

Goede levering

Goede levering en snel

Supersnel in huis

Gordijnrails was gevallen. Op de site snel en eenvoudig de spullen voor reparatie gevonden en het was de volgende dag in huis.

geweldige service

geweldige service hartelijk bedankt

Goed bevallen.

Is goed bevallen zou het weer doen.

Ik ben heel blij met mijn aankoop, vlot geleverd en fijn dat je achteraf mag betalen.

Keurig geholpen door de klantenservice

Gordijnshop verzond keurig op tijd een paar bevestigings onderdelen voor een rails. Deze kwamen wel in beeld bij post NL in de app maar niet aan bij ons thuis. Ik werd bij navraag direct gerustgesteld en het werd netjes opgelost.

Snelle levering goed product

Artikelen zijn prima bezorging snel Op de website vond ik geen koord om de vouwgordijnen te bedienen

Uitstekende service

Heb de benodigde spulletjes snel ontvangen en zijn van goede kwaliteit, kortom super!

Goed en snel

prima product op tijd geleverd!

doen wat ze beloven, prima prijs, goed product

Gordijnrail stuk

Overzichtelijke website. Ik heb gelijk gevonden waar ik opzoek was. Helaas was de verzendkosten meer dan mijn bestelling

Prima winkel

Ok

Snel duidelijk en correct.

Goede duidelijke website en goede prijzen voor een uitstekend product en dan ook nog doen wat beloofd wordt TOP.

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld