duidelijke webshop en snelle levering

ik kon snel vinden wat ik nodig had. De levering was snel en conform de afgesproken tijd

Snel geleverd en voldoet aan beschrijving

Besteld en de volgende dag in huis. Gordijnen gaan nu moeiteloos open en dicht met de trekstangen van gordijnshop

Vlotte levering, alles correct!

Prima, vlotte levering, bestelling klopte!

Ruime keuze

Ruime keuze en snelle levering

Als beloofd, keurig op tijd en “recycle” verpakt!

Als ik de kans krijg zal ik er vaker zaken mee doen.

Snelle levering. Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Levering was erg snel. Goed verpakt

Makkelijk te bestellen , snel in huis en keurig verpakt

Makkelijk te bestellen snel in huis en keurig verpakt

snelle levering prima product

Via de webshop besteld. Goede site. Snelle levering met track en trace. Prima product, goed verpakt, goed geprijsd.

Snelle en goede levering

Prachtig

Snelle service, en prachtig product!

Goede en snelle service en levering

Besteld en 2 dagen later al in huis, netjes verpakt en keurig in een envelop die door de brievenbus paste

Snelle levering, mooie kwaliteit.

Gordijnshop.nl is zeer klantvriendelijk, heeft een ruim assortiment en levert snel.

snel en goed

het is goed en snel geleverd en een goede gordijn stof

Goede communicatie, snelle levering!

Prima website en dat is handig als je iets zoekt voor je gordijnen, ja toch?

Via Google de juiste gordijnhaakjes gevonden en kwam op deze site terecht. Duidelijke site en snelle levering.

prima , goed levering , goede website

Altijd goeie kwaliteit

Uitstekende prijs kwaliteit. Mooie afwerking. Goeie communicatie.

Super snelle levering!

Mooie gordijnen voor een goede prijs

Nadat ijk de stalen had ontvangen heb ik gekozen voor een wat dikkere inbetween. De gordijnen zijn binnen de aangegeven tijd geleverd en mooi afgewerkt. Ik ben erg blij met mijn nieuwe gordijnen.

Goede en super snelle levering

Goede en supersnelle levering

Vlot en goed

Vlot en goed

keurige levering

duidelijke omschrijving en foto's op de site dus juiste onderdelen snel gevonden. Keurig geleverd en afgehandeld.

Een Perfecte en duidelijke leverancier!!!!

Makkelijk wordt besteld, veel goedkoper dan elk andere leverancier, duidelijk wordt geïnformeerd, en snel wordt behandeld. Wat wil je nog meer? In drukke periode heb ik mijn bestelling binnen twee werkdagen thuis ontvangen, en dat alles zonder hoge (verzend)kosten!

Heel tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Ik had het door mij gezochte artikel snel gevonden op de website. Het bestellen ging makkelijk en snel en het bestelde artikel werd snel en zeer goed verpakt geleverd.

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld