Perfect!

Had alleen een gordijn haakje nodig, die ik na het stomen van gordijnen miste. Bij gordijnshop hebben ze alle soorten en de verzending ging super snel. Heb gelijk iets meer besteld, mocht ik ze in de toekomst weer kwijtraken.

Langere gordijnstangen dan gemiddeld

Hele snelle levering en goed op de hoogte gehouden wat de bezorging ook aangaat. Iets langer zijn deze dan de gemiddelde gordijnstang wat fijn is voor m'n schoonvader die slecht zijn armen de hoogte in krijgt en nu makkelijk voor hem is en zonder moeite de vitrage opzij kan schuiven. Hij is er heel erg blij mee, geen vieze vette handen meer aan de gordijnen.

super service

ik heb voor ons nieuwe huis online rails en gordijnen besteld, meerdere keren gemaild met allerlei vragen, telkens super goed geholpen. Ik ben heel tevreden met het resultaat!

Zeer goede ervaring.

Prima ervaring met Gordijnshop, had in het begin wel wat vrees om online gordijnen te kopen maar het is me geen 100 maar 200% meegevallen. Kreeg echter ruim een week na mijn bestelling een mail dat de stof die ik uitgezocht had niet meer te leveren was, na telefonisch contact andere stalen besteld en deze lagen een dag later weer in de bus. Toppie. Mijn gordijnen mocht ik afgelopen maandag in ontvangst nemen en ze waren echt prachtig. Ik ben heel tevreden over Gordijnshop.

Gewoon uitstekend

Ik had eerst twijfels om gordijnen online te bestellen, maar absoluut geen spijt van, vooraf stalen ontvangen, gordijnen zijn netjes gemaakt en volgens de opgegeven levertijd.

zeer goed

eerst goed geholpen aan de telefoon, waarna we de gordijnen hebben besteld. en toen ze binnen kwamen waren we echt heel blij en zijn echt mooie gemaakt. we hebben ze nu ook voor achter besteld

Heel tevreden.

Ik had gordijn haakjes besteld en ze waren eerder binnen dan verwacht! Super blij mee !

Goede service!

Goede service en mooi gordijnstof!

100% OK ervaring

snelle levering en voor supersnelle oplossing en zending van defect ontvangen onderdeel gezorgd. Prima service, petje af.

Snelle levering, mooie kwaliteit gordijnen en afwerking

Goede kwaliteit van afwerking van de gordijnen. Mooie stof. Goede maat en handig op te hangen. We hoefden alleen nog de rails erbij te kopen.

Jullie verkopen goed spul voor een goede prijs. Houden zo!

Ik zocht een paar stevige gordijn-trekstangen. Deze waren bij een concurrent (www.raambekledingnederland.nl) bijna 4x zo duur. Exact hetzelfde product. Bovendien leveren jullie ruim 2 weken sneller. Ga zo door!

Kan sneller

Bestelling gedaan van 10 haakjes. Moest 10 dagen wachten voordat ze binnen waren. Dit had veel sneller gekunt naar mijn mening. Verder geen opmerkingen

Goede en snelle service

Precies zoals ik het wil hebben!

De gordijnen zijn heel mooi

Heel mooie gemaakt alleen de kleur is iets anders dan ik verwacht had , Maar ben toch heel tevreden Bedankt

Alles klopt

Vlotte afhandeling en levering van mijn bestelling.

Gewoon goed.

Keurige materialen, netjes geleverd, goed op maat.

Als je zelf de maten maar goed doorgeeft, krijg je een keurig en net afgewerkt product toegestuurd.

Het heeft wel even geduurd dat ik het binnen kreeg. Maar iedereen is afhankelijk van de bezorging postNL/ DHL of what ever in deze tijd. De vitrages zag er netjes uit en kreeg de restanten van de overige stof mee. Hiermee kan ik eventueel nog een raam bekleden. Top service !

uitstekende kwaliteit

de opgegeven maat was zeer correct uitgevoerd. en de kwaliteit van de stof is uitstekend. en zeer goed verpakt. enig min puntje is de levertijd,maar dan krijg je ook kwaliteit

Al een aantal jaren bestellingen gedaan en altijd tevreden. Goede kwaliteit en goede service. Prima levering.

snelle correcte levering.

Goede service en super snelle levering

Snel ontvangen.

Snel en netjes ontvangen