Snel, goed gepackt gelevered

Snel keurig en goes gepackt geleverd

heel goed

de bestelling die ik gedaan heb is zeer snel en netjes bezorgd . Als ik weer wat nodig heb weet ik jullie zeker weer te vinden

Op zich goed

De artikelen waren zorgvuldig verkapt en in goed orde afgeleverd. Waarom de 8? Omdat de aflevering op zich liet wachten. Wel heeft Gordijnshop tijdig laten weten dat de levering wat uitstel zou hebben en dat was beleefd en prettig. Ook zijn wij van mening dat dit uitstel niet geheel aan de gordijnshop te wijten is.

De levering was wat later geregeld dat k zelf heb verwacht. Ik denk dat het meer aan COVID-regeling ligt, niet aan het bedrijf

fantastisch. ben heel content

Snelle service!

Snelle service, snel de bestelling ontvangen, zeer tevreden over het product

Gordijnshop heeft het prima voor elkaar

Duidelijke website, bestelproces en betaling geen probleem, meer dan voldoende info betreffende bestelling en het volgen daarvan. Bij PostNL ging het even mis, pakketje kwam dag later binnen dan gepland, maar ik neem het de mensen van PostNL absoluut niet kwalijk, zij werken bikkelhard om in deze rare tijd alles, en dat is momenteel heel veel, er goed doorheen te krijgen. Thumbs up voor Gordijnshop.nl en thumbs up voor partner PostNL.

Snelle levering, product zoals omschreven. Helemaal tevreden

Perfecte service

Gordijnstoppers los besteld, volgende dag in huis!

goed en snel geholpen

Bij de post ging er iets mis met ons pakje. maar dat werd bijzonder snel opgelost door gordijnshop.

Tevreden

Kreeg alles netjes optijd binnen daar was ik erg blij mee. Kon ik alles mooi ophangen in mn zoontje zijn nieuwe kamertje.

Ik heb verdorie nog steeds mijn bestelling niet binnen! Na bijna twee weken

Na bijna twee weken nog steeds de gordijn haken niet binnen. Tja aan het gewicht en de grootte kan dat niet liggen. Kan ook zo door de bus...

Snelle en goede service

Heldere en duidelijke website, Snel en goed.

Goede service Snel geleverd

Keurig!

Netjes verpakt en geleverd.

Makkelijk te vinden en prima prijs

Ik was op zoek naar een specifiek soort gordijnhaken. Deze kon ik goed vinden op de site en ze waren ook goed geprijsd. Daarnaast ook nog redelijk snel geleverd. Kortom prima!

Prima en ondanks deze drukke tijd snel bezorgd.

Alles duidelijk gecommuniceerd. Op tijd geleverd! Dus dikke prima.

Gewoon heel goed

makkelijk en snel

We hebben op de site goed kunnen vinden wat we nodig hadden en na bestelling is het ook heel snel geleverd.

Goede levering

Nette levering

Gordijn haakjes besteld, en binnen enkele dagen werden ze al geleverd.

snel en efficiënt

duidelijke foto's en omschrijving op de site zodat we meteen het juiste product in huis hadden en ook heel snel. Goede communicatie ook.

Super snelle levering

Alles goed verlopen. Gordijnen zijn goed gemaakt.

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld