Duidelijk om iets te bestellen en te betalen Jammer was alleen bezorging Kwam dag te vroeg al op mail door postnl En kwam pas dag later

Snelle levering en juiste informatie

Ik had snel plafondsteunen nodig voor een afgebroken Caro gordijnrail. Via gordijnshop.nl heb ik de juiste gevonden. Voor de zekerheid heb ik de maten telefonisch nagevraagd. Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen.

Netjes verpakt, helaas paste het artikel niet. Heb het artikel retour verzonden en hierop een bevestigingsmail mogen ontvangen en dat zij het aankoopbedrag zsm gaan crediteren

super

Reageren snel op de bestelling en binnen een week binnen.

Goed verpakt snel geleverd.

Alles is zo gegaan als belooft.

Keurige en vlotte levering

Fijne service

Omdat de levertijd langer was een ander product dat net iets duurder was mogen ontvangen tegen dezelfde prijs! Ondanks drukte toch tijdig order verwerkt, klasse!

Was net zoo als op de webb netjes afgewerkt

Ik had besteld en de volgende werkdag al in huis

Doen wat ze beloven.

Per abuis kreeg ik verkeerde gordijnringen toegestuurd. Één mailtje was voldoende om heel snel de juiste ringetjes toegestuurd te krijgen. Je kunt zeggen dat het hun vergissing was, maar toch.....

Fijne manier van bestellen en een super service en snel in huis.

Lange levertijd, stond niet vermeld!

Na een week kreeg ik een mail dat de trekstang niet voorradig was, en dat levering langer ging duren. Omdat de artikelen al betaald waren heb je weinig keuze dan afwachten wanneer je order geleverd krijgt. Jammer anders had ik toch verder gekeken, want kon ze heel goed gebruiken

prima webshop werkt oline prima alles naar wens binnengekomen keurig verpakt

Snel geleverd en precies zoals de bedoeling was

Geweldige service

Mijn producten werden snel geleverd.

Snelle levering. Mooie materialen.

Snel en behulpzaam

Een rails was met gordijn en al van het plafond gekomen. Dus er waren nu plafondbevestigingen nodig. Via Google al snel bij Gordijnen Shop uitgekomen. Die hadden wat we nodig hadden. Al snel met de post de bestelling ontvangen. We dachten het even te fixen door ze er op te schuiven en de rails op te hangen... het paste niet.. Na een telefoontje, foto's en nog een telefoontje, bleek dat de bevestigingen geclicked moesten worden. En kort daarna hingen de gordijnen weer.

Overzichtelijke site, goede producten

Snel gevonden wat ik zocht en tegen lage bezorgkosten tijdig ontvangen

geweldig

Zijn erg blij mee van trekstang en ook prettiger om trekken en duwen gevolg voor gordijn blijf schoon anders moet ik vaker hand wassen is ook niet ideaal . En ook dank voor snelle bezorging zo manier meer plezier van via post nl om laten weten via mail echt geweldig. Dank voor info

NOG NIETS GEKREGEN!!!!

waar bljft het

Snel en scherpe prijs

Snel geleverd en tegen scherpe prijzen. Nette bezorging

Snelle levering van correct beschreven product

Mijn bestelling van gordijnen haakjes waren niet binnen gekomen. k heb ze gebeld ze deden niet moeilijk en 2 dgn later had ik ze wel echt super klantvriendelijk!

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld