Gunstige prijs , snelle levering .

Ik was op zoek naar gordijnstokken en kwam al snel bij Gordijnshop uit . Mijn appartement is maar klein dus weinig ramen , maar ik had ze toch nodig . De prijs stond me al meteen aan en de snelle levering was ook prima . Dus kortom zeer tevreden over Gordijnshop .

zeer goed

Op tijd, mooie producten

Order makkelijk geplaatst, geleverd binnen afgesproken periode, mooie producten.

Snelle levering. Had foute haakjes ontvangen, maar werd in no time en vriendelijk gecorrigeerd. Top Service

In het echt nog mooier dan op de foto!

doeltreffende service

Correct en snel levering

Gordijnen waren gewoon weg fantastisch echt goede kwaliteit en kwamen ook helemaal overeen met de webside,en de afwerking was top.De verpakking was ook heel mooi gedaan en de rest van de stof zat er ook bij.

Helemaal top

Snel en compleet

De levering was snel, alleen kreeg ik niet de bestelde producten. Had bronzen onderdelen besteld, kreeg helaas zwarte. Heb maar niet de moeite genomen om het eea voor twaalf Euro heen en weer te sturen. Maar zwart is geen brons.

Het bestelde redelijk vlot ontvangen.

Accessoires voor vitrage hadden ze zowaar en ook nog op voorraad.

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering. Prima verpakt. Geen negatieve zaken te melden.

Goede stof. Bestellen was makkelijk. Even een telefoontje over de lengte per rol verliep ook goed. Snelle en correcte levering. Blij mee

Goede service en kwaliteit

Correct

Helemaal goed

Bij vragen goede en snelle reacties

Snel en betrouwbaar

Bestelling snel geleverd, een ontbrekend item (er was een verkeerde maat meegezonden) werd direct nagezonden. Vriendelijke en snelle reactie op reclamering. Van harte aanbevolen!

Precies wat ik zocht

Gordijn haken nergens meer in de winkels te vinden. Gelukkig had Gordijnstof het nog wel. Zaterdags besteld en dinsdag in de brievenbus. Helemaal top!!

Snelle levering, lage verzendkosten voor kleinere artikelen

Alles is soepel verlopen

Heldere omschrijving, product werd snel geleverd.

Lage prijzen, wat hogere bezorgkosten, en snelle levering. Al met al prima.

Supper

Ik werd direkt op de hoogte gehouden door een mail en kon alles goe volgen

Top leverancier

Zeer snelle levering van producten tegen een lage prijs. Post was briefpakket kwijt. Gordijnshop zonder probleem opnieuw verzonden. Een super service.

Mijn ervaring met Gordijnshop heb ik als zeer prettig ervaren. Mooie gordijnen, goede prijs, goede levering.

Gewoon goed

Snelle levering, goed verpakt

Niet tevreden

Op 23/10 bestelling met ordernummer 10042704 geplaatst. Op 24/10 bericht gekregen dat betaling van € 44,45 ontvangen was. Op 27/10 bericht dat pakket om 15u27.35 verzonden werd. Op 03/11 vraag voor beoordeling verzending ontvangen. Echter vandaag, 05/11 nog steeds niets ontvangen ????? Graag uw reactie Mvg Eveline Peeters

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld