Dik in orde!

vlotte en nette afhandeling

goed assortiment gordijnhaakjes

Goed assortiment en vlotte, nette levering. Verzendkosten wat ruim (€7,99 op €22,96 aan producten) en weinig inzichtelijk, ze werden pas zichtbaar bij bestellen.

Netjes en op tijd

Goede website, overzichtelijk en de bestelde artikelen werden op tijd en netjes geleverd. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Top.

Gordijn zijn goed gemaakt. Snelle afhandeling.

prachtige gordijnen, heel mooi gemaakt.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe gordijnen, ze zijn mooi gemaakt en vallen goed.

Topbedrijf!

De gordijnen zijn snel gemaakt en van giede kwaliteit. Ik bestel al mijn gordijnen bij gordijnshop.

Was snel geleverd, goed spul.

Prima webwinkel, uitstekende service

Ik had een klein onderdeeltje van een gordijnhaak nodig. Super dat dit los verkrijgbaar is! En heel goedkoop. En wat ook handig is, dat is dat alle afmetingen erbij stonden zodat ik goed kon checken of het het juiste onderdeel was. Tot slot ook een fijne verrassing dat de verzendkosten heel laag waren bij mij 4 kleine onderdeeltjes. Die ook nog eens snel verzonden waren in een stevige enveloppe.

Ik vondt wat ik moest hebben en het werst netjes in twee zakjes in een doosje opgestuurd zodat ik weet welk welke is.

Mooie vitrages en keurig genaaid.

Het was fijn dat ik staaltjes aan kon vragen, dan kom je niet voor verrassingen te staan. Ik had alles alleen wel 2 cm. langer kunnen bestellen, want als het hangt valt het toch wat korter uit dan wanneer je recht naar beneden meet.

Had een valletjes gordijn besteld, maar er ging iets mis op mijn telefoon met de betaling via iDeal. Alles liep vast, dus dacht, dat gaat waarschijnlijk niet meer goed komen. Ik heb toen een mailtje gestuurd, over wat er gebeurd was en dat ik het bestelde toch echt heel graag wilde hebben! Kreeg Keurig antwoord dat ze mijn bestelling gevonden hadden met een nieuwe link naar de iDeal betaling, die nu zonder meer lukte en dat na betaling het bestelde valletje verstuurd zou worden! Na de betaling gedaan te hebben, heb ik dit telefonisch gemeld en kreeg ik een bevestiging dat het bedrag binnen was en werd mijn valletje onmiddellijk verzonden! De volgende middag had ik het al in mijn brievenbus liggen!

Alles in orde

Stilte levering, correcte prijs

Duidelijke website, gunstige prijzen, snelle levering. Produkt voldoet volledig aan de verwachting.

uitstekende service en prima product

Prima product, geruisloze elektrische rails uit een stuk

Prima keuze. Simpel te bestellen, en na afrekening direct bevestigd en snel bezorgd.

Uitstekende afhandeling van de bestelling

Ik ben tevreden met de service die de gordijnshop heeft. Best snel geleverd en onbeschadigd.... Het enige jammer is dat de schroefjes die erbij geleverd worden met de pluggen echt sclecht van kwaliteit zijn. Een slechte bezuiniging om de marge te vergroten...

redelijk

Het was fijn dat ik na mijn verzoek de dag erna al 2 stofstaaltjes ontving. Dat maakte de keuze gemakkelijk en vervolgens bestelling geplaatst. Helaas ontving ik een incomplete bestelling, zonder glaskralen voor het valletje. Deze waren bij de prijs inbegrepen. Bericht gestuurd, excuus ontvangen, de kralen worden nagestuurd. Na enkele dagen krijg ik bericht dat de kralen niet meer voorradig zijn, ik krijg een ander type en kleur gestuurd. Ik ben tevreden over de service ( proefstaaltje, gordijnen) maar de afhandeling van bovenstaande vind ik jammer.

gemakkelijk en overzichtelijke site

veel in hun assortiment goed overzichtelijk snelle levering mooie prijzen

redelijk

produkten zijn goed, echter zijn de retourkosten voor jezelf. en bij een bedrag van 13,00 euro retour min 7.50 euro kosten, hou je niet veel over. neem dan een antwoordnummer, dan is het gratis.

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Ik had voor mijn nieuwe gordijnen flink wat haken nodig. Binnen 3 dagen lagen ze in de bus. Fijne haken, makkelijk in de band te schuiven.

Alles is vlot verlopen, zoxel de bestelling als de levering.

Geen negatieve opmerkingen.

Nadat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik direct een orderbevestiging en kort daarna nog een met de definitieve levertijd , welke ook is nagekomen!

prima kwaliteit voor prima prijs

al mijn gordijnen besteld bij Gordijnenshop.nl de kwaliteit is prima. De prijs is ook goed

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld