Wat een goede, vriendelijke, meedenkende service!

Op zoek naar iets kleins zoals een gordijnhaakje van een paar eurocent, toch een goede reactie gekregen. Beter dan drie andere leveranciers die niks lieten horen. Als ik ooit weer gordijnzaken nodig heb, weet ik nu waar ik dan heen ga.

Prima !

Gemakkelijke website, artikelen voor zeer concurrerende prijzen, bestellen en bezorging snel, uitstekende communicatie over leveringsproces.

Al meerdere keren besteld en altijd goede ervaringen.

Al meerder keren gordijnen besteld en gaat altijd goed. Scherpe prijzen.

Goede kwaliteit

Had in eerste instantie twijfels om gordijnen via internet te bestellen. Uiteindelijk toch gedaan Heel gemakkelijk te bestellen veel keuzes te maken. Bestelling ontvangen en ik ben verbaasd wat een super goede kwaliteit geleverd is voor een nette prijs.

Gordijn was prima op maat, en snelle levering

Gordijn wad prima en snelle levering

toppie

heel snel geleverd , zeker vaker bestellen , heb trouwens m,n 2e bestelleing al geplaatst

Zeker een aanrader

Bestellen gaat eerlijk vlot en snel geleverd. Heb eerst een staaltje gekregen zodat ik echt een zicht had op de stof.

super

Ondanks dat de gordijnen wat later waren (maar keurige comminucatie hierover) ben ik zeer tevreden. Ik bestel hier altijd mijn gordijnen. Zeer goede kwaliteit en keurig gemaakt.. Een aanrader!

Gewoon goed

Gordijn haakjes besteld en volgende dag via post geleverd!

Kwaliteit prijs verhouding niet in balans.

Snelle levering! Goed verpakt.

Prima, goede kwaliteit en snel geleverd!

prima levering

mijn bestelling werd tijdig geleverd

Plooien

Prachtige stof en hele mooie gordijnen, alleen niet alle plooien (wave gordijn) zijn hetzelfde. Verder super tevreden en zijn er heel blij mee!

geweldig

mooie gordijnen keurig geleverd.

Vlotte levering, nette afwerking, kortom voor herhaling vatbaar@

Vlotte levering, nette afwerking, kortom voor herhaling vatbaar.

Oké

verzorgd

snelle reactie op vraag

Prima, geen bijzonderheden

Conform verwachting. Snelle brievenbus levering.

Al meerdere keren besteld, dat zegt genoeg!!

Prima communicatie en netjes gemaakt.

Product voldoet aan de verwachting

Alles zo als het hoort bedankt

Snelle goede reactie en verzending!

Vrijdag de gordijnhaken besteld, zaterdag al geleverd. Duidelijk en betrouwbaar

Snel, netjes maar echt te kort

Voor een grote schuifpui en hoekraam inbetween wave gordijnen besteld bij Gordijnshop.nl. Bestellen gaat makkelijk, keurige bevestiging en melding wanneer de gordijnen klaar zijn en verstuurd worden. De gordijnen waren zelfs eerder dan aangekondigd klaar. De meetinstructie voor wave gordijnen heb ik exact gevolgd: meten vanaf onderkant rails tot op de grond en daar 2,5 cm aftrekken. Dit heeft echter als resultaat dat mijn gordijnen nu 3,5 cm boven de vloer hangen en dat vind ik echt te kort, geen gezicht. De gordijnen zullen er daarom niet lang hangen wat heel jammer is want verder zijn ze zeer geslaagd......

Tot nu toe nog steeds niets ontvangen!!!

Wij hebben nog niets ontvangen!!

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld