Helemaal geweldig!!!!

netjes en verzorgd afgeleverd....

Prima service, zeer snel geleverd.

Ik had enkele ontbrekende gordijnhaakjes nodig. Op sommige websites of in fysieke winkels moet je die kan per 50 of 100 stuks kopen. Bij gordijnwinkel.nl kon ik ze per stuk bestellen. Er bestaan enkele verschillende types van dat soort haakjes, en de verschillen zijn subtiel. Op de website werd duidelijk uitgelegd en getoond hoe je die verschillen herkent, en dat helpt natuurlijk om zeker het juiste type te bestellen. Volgende dag werden ze al geleverd. Dat hoefde nu niet echt, maar het is wel fijn.

Snelle en juiste levering

Besteld wat ik wilde hebben, binnen 1 dag netjes geleverd. Top!

keurig en snel geleverd

Hoe klein de bestelling ook. Perfect afgeleverd. Voorbeeld voor alle webshops;

Correcte en vlugge afwerking van een bestelling

Ik ervaarde een degelijke communicatie en correcte afwerking bij het afhandelen van mijn bestelling.

Klantvriendelijk

Nadat mijn pakket zoek was, stuurde ze zonder problemen een nieuwe levering. Ondertussen is het tweede pakket ook geleverd en die kan ik zonder problemen terug sturen. Top afgehandeld!

Prima en snel geleverd

Mooi valletje maar jammer dat er geen uitleg wordt gegeven over de benodigde lengte, ik had de breedte van mijn raam opgegeven En zag dat er 15 cm extra werd gerekend en was in de veronderstelling dat dit de juiste lengte zou zijn valletje bleek daardoor te kort en moest een nieuwe bestellen. Erg jammer!

Ik ben zeer tevreden

Heel tevreden

Netjes en snel geleverd. En erg mooi afgewerkt.

Dit is de 2e keer dat ik mijn gordijnen hier bestel snelle service ,goede kwaliteit

Prima service.

Prima service,vlotte levering,goed telefonisch kontskt.

heel erg vlotte levering, binnen 2 dagen, echt super

Bestellingen mooi op tijd binnen

Prima product snelle levering

Goed product, makkelijk te vinden op site, prima prijs en snelle verzending

top

snel

Scherpe prijs en snel geleverd.

snel en goed geleverd

snel en goed ontvangen vind alleen jammer dat als je meerdere afmetingen van iets wilt bestellen steeds terug moet naar het product om het per stuk aan te geven voor de rest top!!

Snelle service en goede kwaliteit

Ondanks Corona heb ik mijn product binnen 14 dagen geleverd gekregen. Top!

zonder meer uitstekend.

de gordijnen voldeden in alle opzichten aan onze verwachtingen, ze zagen er perfect uit en waren uitstekend genaaid.

Zeer tevreden,Perfect gemaakt en snel geleverd

zeer goed

mooi product, snelle levering, goede communicatie, aanrader!

Gewoon alles top!

Makkelijk bestellen. Snel geleverd.

Slecht,niet voor herhaling vatbaar!

Gordijnen waren te strak ingepakt,ze waren behoorlijk gekreukt. Waarom niet netjes opgevouwen in een doos?Inplaats van in een stuk karton.Hoopte door ze optehangen dat het eruit zou zakken,dit is helaas niet gelukt.Moet nu alles gaan strijken,ik ben hier niet blij mee!

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld