Prima had reserve gordijnhaakjes nodig bijna ergens te krijgen

Haakjes op tijd geleverd

What you see is what you get

Goede service, goed bereikbaar, goede prijs/kwaliteit! Ideaal dat je zo'n staaltje kunt bestellen van tevoren.

Snelle service en goede prijs-kwaliteit producten

Ik zich op verschillende websites naar embrasses voor mijn gordijnen. Op gordijnshop.nl vond ik wat ik zocht! Degelijke en mooie embrasses met een interessante prijs-kwaliteit. Snel verzonden en netjes geleverd. Een goede ervaring!

prima en snellen bezorging

Kreeg nog netjes een mail of ik wel de bestelling goed had geplaatst, zo niet dat ik dan even contact moet opnemen. Heel netjes omdat ik wel eens verkeerd iets bestel.

Prima service....

Heel snel geleverd...!!!

Alles snel en perfect geregeld

Ik ben zeer tevreden met de mooie valletjes en snelle levering.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe gordijntjes. Ze zijn prachtig en waren zeer snel geleverd!

super!!

Snelle verwerking. Ik ben heel blij dat hetzelfde valletje nog te koop was dat we acht jaar geleden kochten..Er was één raam wat nog niet zo'n valletje had maar een andere decoratie en nu is alles hetzelfde..Dat is heel erg fijn natuurlijk

Alles zoals afgesproken

Alles zoals afgesproken

Juiste materiaal!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel fijn

Goed geholpen en de gordijnen zijn mooi op maat gemaakt we zijn zeer tevreden.

Zeer goede kwaliteit en aantrekkelijke prijs

Gordijnen besteld voor onze slaapkamer. Eerst een sample en dat zag er goed uit. Daarna de bestelling en dat zag er ook zeer goed uit. Heel goed verpakt en redelijk snel geleverd. Kortom een goed adres en we gaan zeker weer online bij de Gordijnshop gordijnen bestellen.

Direct het juiste materiaal geleverd en snel in huis.

Van de 4 embrasses was er 1 niet goed. Telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan en er kwam heel snel een nieuwe. Tóp service

supersnelle levering.

heel goed!

Alles klopte

Van levering, naar montage, naar functie, allemaal goed

Superleuke gordijnbinders

Vlot binnen en leuke stoere gordijnbinders met geknoopt touw voor onze jongenskamer.

Snelle, correcte levering.

Snelle, correcte levering.

Prima Plafondsteunen

Prima plafond steunen, ze kwamen alleen maar net op tijd binnen. lag vooral aan PostNl, maar ja...

Prima artikel

Perfecte Service,Keurig verpakt,Snel geleverd,

Veel keuze, snel geleverd

Lang gezocht naar een bepaald type gordijnhaak en gevonden bij Gordijnshop.nl. Snelle levering en inderdaad precies de haken die ik zocht. Ik ben er heel blij mee, want ik kan mijn gordijn gaan repareren waardoor die ook weer netjes hangt!

Gewoon een hele goede ervaring op alle vlakken

De website was gemakkelijk te gebruiken en de foto's van de gordijnen geven een goede indruk. De stofstalen kosten weinig en werden snel opgestuurd De instructies voor opmeten waren duidelijk De gordijnen werden snel geleverd (binnen twee weken) En ze zijn nog mooi en precies op maat ook! Ik ben helemaal tevreden.

Goede snelle service

Ze reageren snel op een fout melding en corrigeren het gelijk

Mooie vitrages

Vitrages besteld , na eerst gratis stalen te hebben ontvangen. Duidelijke omschrijving op website hoe de maten gemeten moeten worden en hoe je vormgeving wilt hebben. Gekozen voor een plooiband. Na 2 weken, zoals op de website vermeld wordt, zijn de vitrages geleverd. En ze hangen perfect tot op de milimeter, stof komt nog altijd over als de gekozen staal. Een vraag die ik had per mail, werd binnen een dag beantwoord.

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld