Geweldig!!!!

Snelle levering, super gemaakt!!!!!

Prima ervaring

Extra lange Gordijnstangen besteld en geleverd. Prima. Jammer dat niet alle modellen op voorraad waren.

Duidelijke prijsbewuste online shop voor gordijn maatwerk

Duidelijke informatie op de website Veel keus Handige tips voor de berekening Prijstechnisch ok Binnen de afgesproken termijn thuisbezorgd Met vakmanschap gemaakt: prima kwaliteitswerk.

Geweldige service!

Ik had een kleine roede besteld die stuk bleek te zijn. Terug sturen was voor mij duurder dan de prijs van een nieuwe. Zonder probleem heeft men mij een nieuwe roede gestuurd. Geweldige service!

de juiste artikelen netjes verpakt in een paar dagen in huis

de juiste artikelen netjes verpakt in een paar dagen in huis

Helemaal tevreden

Bestellen ging makkelijk en goed. Levering ook goed. De gordijnen zelf waren ook perfect.

Ik had rail pinnetjes nodig en omdat je vele soorten hebt ben ik eerst gaan zoeken en kwam bij jullie uit. Besteld en snel in huis en verzendkosten zijn ook redelijk. Bedankt voor de goede service. Een dikke 10.

duidelijk en snel

Pro9duct was precies zoals op de foto.

Duidelijk, eenvoudig bestellen. En snelle levering

Goed product geleverd. Duidelijke site

Keurig geregeld

Geen op of aanmerkingen

Service

Snelle bestelling heel fijn

Mooie gordijnen, goed afgewerkt, goed verpakt, correcte levering.

Alles OK dus.

Binnen 24 uur geleverd.

Al jaren op zoek naar de juiste gordijnhaakjes en nergens kunnen vinden.

Snelle levering .

Prima materiaal

Mooi afgewerkt en snel verzonden

Anderhalf keer de lengte besteld voor een valletje, zoals geadviseerd. Bij het ophangen was dit teveel en strak mooier.

Prima levering,goede kwaliteit.

De snelheid waarmee werd geleverd.

Nette gordijnen

Keurig nette gordijnen en snelle levering.

Nette gordijnen

Een gordijn voor in de slaapkamer en voor in de keuken gekocht. Zien er allebei netjes uit. Het gordijn in de slaapkamer (Eraser blauw) heeft niet eens voering nodig om hem lichtdicht te maken.

Afspraken nageleefd en kwaliteit zijn uitmuntend

Ze leveren de producten die uitstekende kwaliteit zijn precies op tijd.

Kwaliteit en service

Zal zeker nog bij hen aankopen.

beste prijs, snelle levering

gewoon goed dus 10/10

Goed en snel

Eerst een staaltje besteld, dat snel bezorgd werd. Zag er goed uit dus toen een valletje besteld. En ook dat werd, mooi afgewerkt en keurig verpakt, snel bezorgd

Mooi gordijn en netjes afgewerkt

Het gordijn is mooi en werd goed verpakt binnen de afgesproken termijn bezorgd

Lekker snel geregeld

Top geregeld

De valletjes goed op maat gemaakt.

De valletjes waren prima. Ik zou alleen op de website aangeven dat je bijv. 1,5 x de breedte moet nemen. Als je dat niet doet, geeft Gordijnshop x 1,2 ongeveer aan en dan zouden de valletjes strak komen te hangen. Dat vind ik persoonlijk niet zo mooi. Mijn vraag of een roe van 13 mm passend is, werd keurig op tijd beantwoord.

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld