Snelle levering zonder gebreken

De levering was snel en netjes verpakt.

Great quality curtains

Order two curtains for the childrens rooms and the quality was excellent and delivery quick.

zeer matig

Valletjes zijn niet afgewerkt! Ruim 10 cm minder ontvangen! Naar verhouding hóge verzendkosten terwijl dit kleine pakketje zo door de brievenbus kan! Ruilen is niet mogelijk. Beslist geen aanrader.

Top snel en keurig geleverd

Top snel en keurig geleverd

Snelle service, meer betaald dan nodig

Had 2 gordijnvalletjes besteld, deze zouden gezoomd geleverd worden en daarom werd er per gordijntje 15 cm extra gerekend. Logisch, alleen werden de gordijntjes ingezoomd geleverd. Er zit namelijk een naad in waarlangs keurig geknipt kan worden. Ik heb nu dus 30 cm teveel gordijn en ook 30 cm extra betaald.... Verder prima service, snelle levering.

Ontvangen gordijnen meer dan 2,2% korter dan bedteld

Ze moeten op bestaande rail en die moet nu lager komen waardoor ik dus weer extra gaten krijg in het kozijn

supersnelle levering

haken en band besteld, continu op de hoogte gehouden van bestelstatus en supersnelle levering.

Het kan niet beter zijn, mooie afwerking , kortom perfect

Alles mooi afgewerkt, goed verpakt, en op tijd geleverd

Super!!!

Vakwerk, ziet er keurig uit, prima verpakking en juiste levering. Kan niet beter!!!

Toppie

Product voldoet aan de verwachting. Goed verpakt.

Goede ervaring. Alleen jammer dat je geen bericht krijgt op welke dag bezorgd wordt en of dat in de ochtend of avond is. Bij de eerste bezorgpoging waren we niet thuis. Jammer voor ons, maar ook voor de vervoerder. De tweede bezorging was volgens afspraak.

Prima ervaring!

Mijn bestelling was binnen enkele dagen binnen, keurig verpakt.

goed overzichtelijk

snelle levering 1 dag

Volgende dag in huis, goede kwaliteit.

Zeer tevreden!

Snelle levering en heel mooi afgewerkt (overgordijnen). Ben er heel tevreden over.

Snelle levering, prima in orde. Gewoon zoals het hoort!

Zeer goed advies en snelle aflevering

Leuk contact via Facebook en snel de stalen ontvangen .Prima advies over de de maten en ook weer een snelle levering.Zeer goede kwaliteit en een goede prijs .100 procent tevreden !

Snelle bezorging

Ik ben er heel tevreden over

Perfecte, snelle levering.

Gordijnhaken besteld. Keurig en snel ontvangen. Lage bezorgkosten. In een woord perfect.

top service

Voor de 2e keer vitrage besteld. Snelle levering en keurig op maat gemaakt. Heel tevreden.

Helaas was het bestelde valletje in verkeerde kleur geleverd. Dit werd zeer snel opgelost en de verkeerde kleur hoefde niet retour. Hoe klantvriendelijk is dat!!

snel geleverd precies wat ik wilde.

Op vrijdag besteld maandag thuis Nog mooier dan op foto Echt een aanrader

Goede snelle service

In een woord geweldig

Zeer klantvriendelijk, een snelle goed verpakte levering en wat natuurlijk van belang is, een mooie kwaliteit stof en goed afgewerkt. De valletjes staan heel mooi. Wij zijn er heel blij mee.

Het Hoekje 39

7913 BB Hollandscheveld