Pluspunten

Korting, snelle levering, kwaliteit

Ik had speciaal besteld voor 1 kleur ondergoed (roze)kon ik vlgs website gewoon bestellen en zelfs al afgerekend, bleek het niet meer verkrijgbaar. Wel andere kleur (paars) maar ik wilde bewust roze en die kon ik alleen bestellen tegen een hoger tarief (wsch nieuwere collectie). Als service voor de overlast had ik het gepast gevonden als ik die teg

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering, geen verzendkosten.

Uitbreiding assortiment.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik vind dat jullie een duidelijke website hebben . De stappen om iets te bestellen zijn duidelijk omschreven en makkelijk uit te voeren. Jullie houden ons goed op de hoogte indien er iets verandert aan de levertermijn.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering en goed bereikbaar !

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snel geleverd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering in verzorgde verpakking Uitstekende pasvorm van het product

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Fijne bh\'s, snelle levering, goede kwaliteit

Geen. Het is goed zo.

Pluspunten

Snelle levering. Dat er ook een \\\'echte\\\' winkel is (betrouwbaarheid). Dat bij een, per ongeluk, dubbel geplaatste bestelling direct correctie mogelijk is dmv telefonisch contact.

De verpakkingen waarin bestellingen verstuurd worden zijn erg groot. Die mogen van mij wel wat kleiner ivm sparen van het milieu.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

eenvoudig kiezen uit een groot assortiment. gratis en snelle verzending

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

vriendelijk te woord gestaan

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Makkelijk bestellen Snel geleverd met de juiste prijs/kwaliteitverhouding

ga vooral zo door

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle reactie op vragen via mail betreffende op voorraad zijn van artikelen

Sneller reageren op mail welke gaat over na 4 dagen nog geen ontvangen zending terwijl het wel verzonden was.

Pluspunten

Snelle reactie via mail na bestelling, snelle levering zoals toegezegd. Prima product.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snelle service en mooi verpakt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Binnen 4 dagen de bestelling in huis. Produkt kende ik al, dus dat is prima kwaliteit.

Het enqueteformulier was er al eerder dan de bestelling. Dat zou enkele dagen later moeten volgens mij.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goed contact over bestelling.Levering binnen gestelde termijn. Voor mij belangrijk om online een merk te kunnen kopen,dat al jaren mijn favoriet is en dat ik hier in (dit deel van) Spanje niet vinden kan-

Selectie ven het bestelde product: bij twee bestellingen een vergissing bij de pakafdeling(denk ik).Eerste keer een beugel bh ipv een soft bh, tweede keer eén van de bh´s de verkeerde kleur. Aangezien de vergissingen mij geen probleem gaven of juist goed bleken, heb ik niet of nauwelijks gereclameerd-

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering en als ik mij goed herinner geen portokosten

Hoge Ham 129

5104 JD Dongen

Over Unieklingerie

UNIEKLINGERIE: ALTIJD DE JUISTE KEUZE UNIEK Lingerie, een winkel ontstaan uit liefde voor lingerie is al 30 jaar een begrip in de lingeriebranche. Met klantgerichtheid, deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke service helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze in lingerie, onder- bad- en beenmode voor het hele gezin. Dames, heren en kids vinden een ruim assortiment aan bekende merken. Uniek Beenmode & Lingerie heeft voor iedereen de juiste outfit: speels, sexy, smaakvol of sportief. Ons assortiment voor tieners en dames loopt van AA-cup tm M-cup én van omvang 65 tm omvang 125. Wij krijgen energie van het blij maken van onze klanten en het verkopen van kwaliteits artikelen waar we als 'Uniek-team' 100% achter staan. Tevreden klanten, dat is waar UniekLingerie het voor doet.