Pluspunten
Laten het weten als artikel niet voorradig is, zodat je weet waar je aan toe bent als klant
VerbeterpuntenMeer op voorraad hebben ( zie positief punt)
Beste Karen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten. Het team van Unieklingerie
Pluspunten
Geen enkel probleem. Altijd correct en juist.
Beste Tim Gevers, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten. Het team van Unieklingerie
Pluspunten
Uitstekende en snelle service. Heel fijn dat ik eindelijk een winkel gevonden heb waar ze alle lovable beha\\\'s altijd in alle kleuren en ook in een kleine maat altijd op voorraad hebben . Bij uniek lingerie vind ik altijd wat ik zoek!
VerbeterpuntenBikini\\\'s in kleine cupmaten? Verder niets dan lof!
Beste Annelies, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten. Het team van Unieklingerie
Pluspunten
snelle service, duidelijk wat er met bestelling aan de hand is en waar de bestelling is, ook bij deellevering prima communicatie. Top bedrijf!
VerbeterpuntenAlles prima! Ik kan echt niets bedenken wat verbeterd zou kunnen worden.
Beste Britt, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten. Het team van Unieklingerie
Beste Saskia, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten. Het team van Unieklingerie
Pluspunten
DUIDELIJK//ENTHOUSIAST
Beste Anita, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten. Het team van Unieklingerie
De voorraad zou per item wat ruimer mogen zijn.
Beste Stella, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten. Het team van Unieklingerie
Beste Helen, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten. Het team van Unieklingerie
Pluspunten
als je belt krijg je goede informatie Bestelling heel snel verstuurd Leuk presentje bij je bestelling Ik heb geen negatieve ervaringen gehad
Beste M.W. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten. Het team van Unieklingerie
Beste klant, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten. Het team van Unieklingerie
Beste Pauline, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten. Het team van Unieklingerie
Pluspunten
Duidelijke nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen. Goede kwaliteit artikelen. Snelle verzending en ontvangst.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede service,goede kwaliteit,vriendelijk.
Beste Tamara, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten. Het team van Unieklingerie
Deelleveringen lastig.
Beste Yvonne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten. Het team van Unieklingerie
Pluspunten
Perfecte service
VerbeterpuntenNvt
Beste mevrouw / de heer Haring, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten. Het team van Unieklingerie
Beste Dorothe, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten. Het team van Unieklingerie
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenDe nalevering van producten die niet op voorraad zijn, daarvan is de logistiek niet goed geregeld. Helaas moest ik 2 keer bellen om te vragen wanneer het product geleverd werd. 1 x was men het vergeten.
Pluspunten
geweldig mooie lingerie; uitstekende service
Beste Marion, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten. Het team van Unieklingerie
Beste W.F. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten. Het team van Unieklingerie
Pluspunten
Klantvriendelijkheid
Beste mevrouw / de heer de Jong, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om onze enquete in te vullen. Als dank ontvangt u 10% korting op uw eerstvolgende aankoop bij www.unieklingerie.nl Vul na het afronden van uw bestelling de volgende code in om deze 10% korting te ontvangen: 10%korting1kw Deze kortingscode is geldig t/m 30 april. Wij hopen u binnenkort weer op onze webshop te begroeten.
Hoge Ham 129
5104 JD Dongen
UNIEKLINGERIE: ALTIJD DE JUISTE KEUZE UNIEK Lingerie, een winkel ontstaan uit liefde voor lingerie is al 30 jaar een begrip in de lingeriebranche. Met klantgerichtheid, deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke service helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze in lingerie, onder- bad- en beenmode voor het hele gezin. Dames, heren en kids vinden een ruim assortiment aan bekende merken. Uniek Beenmode & Lingerie heeft voor iedereen de juiste outfit: speels, sexy, smaakvol of sportief. Ons assortiment voor tieners en dames loopt van AA-cup tm M-cup én van omvang 65 tm omvang 125. Wij krijgen energie van het blij maken van onze klanten en het verkopen van kwaliteits artikelen waar we als 'Uniek-team' 100% achter staan. Tevreden klanten, dat is waar UniekLingerie het voor doet.