Snelle levering mooie kwaliteit

Mooie bikini, snel geleverd

Kleding ontvangen

Het pakket ontvangen. Was keurig verzorgd. Helaas niet wat ik bedoel, vandaar dat het retour komt. Zal zeker nog bij jullie een bestelling plaatsen. Snelle service en bezorging. Met vriendelijke groet, HJM Kuipers

Is uitstekend

Goed site prima service Alleen als het retour moet is uiteindelijk de consument die voor de kosten opdraait Kan misschien anders

Snel en duidelijk

Al voor de tweede keer besteld, net als de vorige keer duidelijk in communicatie. Vanwege beperkte aanvoer de leverancier hierdoor een deellevering ontvangen. Dit alles duidelijk en keurig afgehandeld.Producten naar volle tevredenheid en goede prijs

Betrouwbaar! Snel geleverd!

Fijne website snelle levering. Top

Prima website, snelle levering. Top

goed, maar misschien i.v.b. met de corona crisis een erg late levering.

Uitstekend!

Attent en staan open voor tips en suggesties. Zeer klantvriendelijk.

Niks op aan te merken.

Snelle en duidelijke afhandeling retour en ruiling.

super

Had gebeld voor advies, heb al jaren een bh waar het labeltje niet meer zichtbaar was, wilde graag dezelfde. De telefoniste zou t even nakijken en belde me terug met het juiste advies.Heb nu 2 mooie nieuwe Anita Active bh's. Hartelijk dank!!

Duidelijke site, maat makkelijk te vinden. De kwaliteit van de bh's en slipjes zijn super. Levertermijn werd mooi gerespecteerd. De attentie erbij was ook leuk.

Vlotte service

Altijd piekfijn in orde

Ik ben normaal niet zo van internet winkelen, maar dit ging heel goed, snel. Ben er blij mee.

Snelle levering, lage prijs en geen verzendkosten. Goede pasvorm dus top!

goed verpakt

zaterdag besteld,donderdag pas verzonden en vrijdag in huis. goed verpakt ,kon via brievenbus. een presentje erbij [lipbalsem]

Vlotte levering en een cadeautje. Aardig

Supersnelle afhandeling en levering. Op 4 dagen tijd alles afgehandeld. Heb al meerdere keren een bestelling gedaan en steeds tevreden van de levering. Geen probleem als er eens iets geruild moet worden.

Persoonlijke service bij online bestelling

Persoonlijk

goed geïnformeerd over de levering

goede service en levering

top

Mooi badpak gekocht, levering was prima in orde. Nog iets sneller en het zou 5 sterren zijn geweest.

Wordt altijd goed geholpen en ze hebben een ruime keuze. Ook wordt het nog leuk verpakt

Goede en snelle service

Afspraken nagekomen

prima.

Binnen één dag de bestelling netjes verpakt afgeleverd en de juiste maat en aantal uit voorraad geleverd.

Hoge Ham 129

5104 JD Dongen

Over Unieklingerie

UNIEKLINGERIE: ALTIJD DE JUISTE KEUZE UNIEK Lingerie, een winkel ontstaan uit liefde voor lingerie is al 30 jaar een begrip in de lingeriebranche. Met klantgerichtheid, deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke service helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze in lingerie, onder- bad- en beenmode voor het hele gezin. Dames, heren en kids vinden een ruim assortiment aan bekende merken. Uniek Beenmode & Lingerie heeft voor iedereen de juiste outfit: speels, sexy, smaakvol of sportief. Ons assortiment voor tieners en dames loopt van AA-cup tm M-cup én van omvang 65 tm omvang 125. Wij krijgen energie van het blij maken van onze klanten en het verkopen van kwaliteits artikelen waar we als 'Uniek-team' 100% achter staan. Tevreden klanten, dat is waar UniekLingerie het voor doet.