Uit stekend

Ik ben er heel blij mee met de bh

Snelle en correcte levering van de lingerie.

Juiste en goede pasvorm van de lingerie en een snelle en correcte levering. Aan te bevelen voor anderen..

Gewoon goed.

Ze mailen ook wanneer het wordt verzonden.

Heb voor het eerst bh,s besteld, en ik ben zeer tevreden, hier blijf ik mijn bh,s kopen.

Snelle levering en snelle reactie op mail

Zeer correct en perfect

Zeer goed!

Makkelijk bestellen via de site, communicatie goed en snel geleverd! dankjewel..

Fijne klantenservice

Direct na de bestelling krijg je de status, termijn bezorgen. Intussen bleek de door mij gekozen kleur niet voorradig. En werd hier direct over gecommuniceerd. Zorgvuldig verpakt, kwam de bestelling op de geplande tijd. Prettig!

Top levering, maar info over levertermijn kan meer transparant

Tevreden met korting vanaf 3 stuks, vlotte verzending. Graag vermelden bij bestelling dat bepaalde artikelen niet in voorraad zijn en dus later geleverd worden. Deze info komt pas achteraf via mail : besteld in februari en geleverd eind mei

Nette levering

Prima !

Keurige afhandeling zonder problemen!

Prima geleverd wat ik wilde hebben

Binnen enkele dagen geleverd

snelle goed levering

prima service. De maat is echter niet goed dus hebben we hem terug gestuurd voor een andere maat. Er zit helaas geen retour sticker in en we zelf moeten uitzoeken hoe het terug gestuurd moet worden. De rest is top!!

correcte afhandeling

het bestelde voldoet en word snel en goed geleverd

Mooie website. Ruime keuze. Bestellingen worden altijd snel geleverd. Ik koop al mijn lingerie hier.

Prima: duidelijke website, keurig verpakt, vlotte levering.

4,5 sterren ipv 5 omdat ik aan had gegeven dat ik pakketje wilde ophalen in winkel. Hier nog over proberen te bellen, maar kreeg iedere keer voicemail. Mss zijn ze gesloten ivm corona, maar kon hierover niks terugvinden op website. Pakketje is keurig geleverd door PostNL, maar moest hier wel rekening meehouden. Vandaar mijn keuze voor ophalen in winkel.

Jammer dat mij BH pas 1,5 maand later kwam dan de rest van mijn bestelling. Terwijl ik daar niet van op de hoogte was toen ik het bestelde. Ik had graag een keuze gehad.

correcte afspraken & levering.

Ok

Er ging iets mis met mijn bestelling waardoor het langer duurde voor ik alles in huis had en ik moest zelf de retourkosten betalen a €7,50. Niet persé mijn beste online shopping ervaring. Wel ok: er werd snel geacteerd op mijn klacht (binnen een dag bestelling binnen) én mijn geld werd betrekkelijk snel terug geboekt na retourzending.

Uitstekend geholpen

Erg vriendelijk en adequaat geholpen. Mooie collectie.

mooi product en prima levering

heel tevreden met product en service

Gewoon uitstekend

Gemakkelijke site, bestelproces is prima. Keurig volgens afspraak bezorgd. Geinig hebbedingetje als kadootje er bij.

Keurig verpakt en snel in huis!

Goed verpakt en snel bezorgd. Zaten zelfs nog 2 presentjes in! Leuk! Bedankt!

Ruime keuze uit groot assortiment en snelle levering

Ondanks dat een artikel als leverbaar op de site staat, is er soms toch een lange levertijd.

Pakketje was zeer goed verpakt en de levering ok. Zeker voor herhaling vatbaar.

Hoge Ham 129

5104 JD Dongen

Over Unieklingerie

UNIEKLINGERIE: ALTIJD DE JUISTE KEUZE UNIEK Lingerie, een winkel ontstaan uit liefde voor lingerie is al 30 jaar een begrip in de lingeriebranche. Met klantgerichtheid, deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke service helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze in lingerie, onder- bad- en beenmode voor het hele gezin. Dames, heren en kids vinden een ruim assortiment aan bekende merken. Uniek Beenmode & Lingerie heeft voor iedereen de juiste outfit: speels, sexy, smaakvol of sportief. Ons assortiment voor tieners en dames loopt van AA-cup tm M-cup én van omvang 65 tm omvang 125. Wij krijgen energie van het blij maken van onze klanten en het verkopen van kwaliteits artikelen waar we als 'Uniek-team' 100% achter staan. Tevreden klanten, dat is waar UniekLingerie het voor doet.