Snel geleverd, het artikel wat ik bestelde kon ik al.

Het duurde wel wat lang dat de bestelling kwam, maar verder goed! Moet wel even zeggen dat de panty kousjes bij elke wasbeurt lichter worden, In waszakje gewassen. doe het voortaan met de hand met baby wasgel, deed het met kleur was.

Goede kwaliteit van lingerie. Ik heb telefonisch contact gehad met Uniek lingerie en werd vriendelijk te woord gestaan.

Gewoon keurig.

Bij een artikel dat niet meer bestelbaar bleek, werd een prima alternatief geboden.

Goed, netjes verpakt.

correcte afwikkeling bestelling en snelle levering

zie boven

snelle levering.

Snelle levering. Voordeel is dat men 10% korting krijgt bij afname van 3 produkten.

Ben tevreden met geleverde artikel

levering was snel en correct

Er wordt snel gereageerd als je een mailtje stuurt. Klasse

Goede overzichtelijke website, ruime sortering en prima prijs/kwaliteit verhouding. Snelle correcte levering. Kortom zeer tevreden.

Snelle goede levering maar na twee dagen

Snelle verzending

‘s Middags besteld en de volgende dag keurig thuis bezorgd. Erg tevreden!

prima service snelle levering

mijn man draagt al jaren ten Cate en zou ook absoluut niets anders willen. de bestelling geplaats op donderdag 18-07 en ontvangen op dinsdag 23-07. dus in mijn ogen prima, een levering kan soms langer duren ( lees andere ervaringen ) maar mensen vergeten soms dat een artikel weleens niet op voorraad kan zijn en dan duurt het inderdaad iets langer.

Goede levering

De levering was goed alleen de tijd tussen de bestelling en de levering was wat lang . duurde anderhalve week wel jammer

Erg goed.

Goede persoonlijke service

Een dame van Unieklingerie belde mij persoonlijk over mijn bestelling. Na afstemming werd de bestelling direct verzonden en lag de volgende dag in de brievenbus. Super!

Mijn ervaring is wel goed, alleen was de levertijd niet zoals vermeld werd op de site.

Gewoon goed

Goeie ervaring

Netjes afgehandeld

Snel en makkelijk

Fantastisch! Snelle, vriendelijke service

Wilde graag voor een bikinibroekje omgeruild hebben om een mooie witte bikin mee te kunnen nemen op onze huwelijksreis, van Freya. Na telefonisch contact met Monique was het snel geregeld!

Geweldig!

Zowel in de winkel zelf in Dongen als online een prima service. Altijd vriendelijk en behulpzaam👍👌

Mooie site om te bezoeken, gemakkelijk vinden van producten en snelle levering.

Snelle servuce en goede priducten

Snelle levering en geweldige service

Binnen 2 dagen geleverd. Toen ik iets terugstuurde kreeg ik ook binnen 2 dagen reactie. Top!

Hoge Ham 129

5104 JD Dongen

Over Unieklingerie

UNIEKLINGERIE: ALTIJD DE JUISTE KEUZE UNIEK Lingerie, een winkel ontstaan uit liefde voor lingerie is al 30 jaar een begrip in de lingeriebranche. Met klantgerichtheid, deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke service helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze in lingerie, onder- bad- en beenmode voor het hele gezin. Dames, heren en kids vinden een ruim assortiment aan bekende merken. Uniek Beenmode & Lingerie heeft voor iedereen de juiste outfit: speels, sexy, smaakvol of sportief. Ons assortiment voor tieners en dames loopt van AA-cup tm M-cup én van omvang 65 tm omvang 125. Wij krijgen energie van het blij maken van onze klanten en het verkopen van kwaliteits artikelen waar we als 'Uniek-team' 100% achter staan. Tevreden klanten, dat is waar UniekLingerie het voor doet.