Pluspunten

Goed assortiment en snelle levering.

Momenteel niets.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Fijne shop, keurig op tijd geleverd

Pluspunten

Via webshop duidelijke informatie. Voor de zekerheid ook even via de telefoon gecheckt. Ik hoorde gelijk wat er op voorraad was. De volgende dag al in huis. Een aanrader!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

attent

Pluspunten

Je wordt via de mail netjes op de hoogte gehouden over de staat van je bestelling. Snelle levering Leuke attentie bij je bestelling.

Zo door blijven gaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Contact als betrffende bestelling niet leverbaar is.

Nvt

Pluspunten

De service en klantvriendelijkheid

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede merken. Makkelijk zoeken op maat.

Plaats naast het kopje ‘gratis verzending’ ook een kopje ‘retourkosten voor eigen rekening’.

• Betrouwbaarheid

Helaas verkeerd artikel gestuurd gekregen ! Daarom retour gestuurd ! Wel heel jammer daar ik het graag morgen mee had genomen op vakantie!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prettige webwinkel, goede overzichtelijke site en daardoor prettige winkel ervaring

het is zo heel goed allemaal maar 1 ding kon ik niet vinden: de mogelijkheid om door te klikken naar een maattabel van de verschillende fabrikanten van panty's. Oroblu, Kunert en Hudson

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Korting bij aanschaf van 3 producten, gratis verzending boven 25 euro, snelle verzending.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede uitleg over het artikel zodat ik direct het juiste artikel besteld heb. Snelle levering Goede verpakking Melding over de afwikkeling van de bestelling

Melding gekregen dat het zeer druk was en artikel niet binnen de 2 dagen geleverd zou worden maar dit is uiteindelijk wel gebeurd. Als je dit een nadeel kan noemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Graag de bestelling in zijn geheel uitleveren of aangeven tijdens de bestelprocedure dat een artikel niet op voorraad is. Nu kreeg ik tijdens het bestelproces de indruk dat alles op voorraad was en snel bezorgd zou worden. Nu moet ik nog wachten op het derde product van de bestelling.....terwijl ik juist voor de kerstdagen een setje had besteld. Jammer.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snelle service

Na mijn bestelling heb ik nog een e-mail gestuurd om iets te wijzigen in de bestelling, helaas daar helemaal geen reactie op gehad.

Hoge Ham 129

5104 JD Dongen

Over Unieklingerie

UNIEKLINGERIE: ALTIJD DE JUISTE KEUZE UNIEK Lingerie, een winkel ontstaan uit liefde voor lingerie is al 30 jaar een begrip in de lingeriebranche. Met klantgerichtheid, deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke service helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze in lingerie, onder- bad- en beenmode voor het hele gezin. Dames, heren en kids vinden een ruim assortiment aan bekende merken. Uniek Beenmode & Lingerie heeft voor iedereen de juiste outfit: speels, sexy, smaakvol of sportief. Ons assortiment voor tieners en dames loopt van AA-cup tm M-cup én van omvang 65 tm omvang 125. Wij krijgen energie van het blij maken van onze klanten en het verkopen van kwaliteits artikelen waar we als 'Uniek-team' 100% achter staan. Tevreden klanten, dat is waar UniekLingerie het voor doet.