Pluspunten
Snelle levering. Prima service.
Pluspunten
Snel geleverd en precies zoals ze aangeven op de website helemaal compleet
Pluspunten
Snelle levering goed apparaat, makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenReview formulier of beoordelingsformuliwr iets later versturen, ik had formulier eerder binnen dan het bestelde apparaat
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenService vragen achteraf worden slecht gedaan
Pluspunten
Snelle levering, goed product. Prima service na levering. gewoon top!
Pluspunten
Snelle levering van de bestelde artikelen.
Pluspunten
Zeer snelle en uitgebreide service. Komt alle afspraken correct na.
Pluspunten
- goede service - geen gedoe bij ruilen - goede prijs
VerbeterpuntenMeerdere producten besteld: - één product was stuk (geruild zonder problemen) - één product was een raar (afwijkend) model - één product had een beschadiging
Pluspunten
snelle levering, duidelijke informatie, snelle reactie op vragen
Pluspunten
Snelle afhandeling en voorafgaande goede duidelijke informatie.
Pluspunten
kom vertrouw over en eerlijk
Verbeterpuntenbereikbaar telefoons kan beter op kantoor
Goedemiddag, Jammer dat u ons beoordeelt dat er op de mobiele telefoon gelijk wordt opgenomen en op de vaste lijn niet. U bent zelf zoals met u besproken alleen op uw mobiele telefoon te bereiken om een en ander door te bespreken en die zet u uit. Wij hebben juist 2 nummers op onze website zodat wij snel op vragen kunnen inspelen. Helaas heb ik u niet weten te overtuigen toen ik u te pakken kreeg op u mobiele nummer. Met vriendelijke groet, Richard Delfsma
Pluspunten
Zeer snelle levering Alles netje en goed verpakt
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
VerbeterpuntenTot dusver geen
Pluspunten
Super service
Pluspunten
Na een Email met 2 vragen vlot antwoord, na bestelling dezelfde dag om 16.30 direct verwerkt en verzonden. Volgende dag in huis.
Verbeterpuntennazorg en garantie nog niet nodig gehad kan het dus niet beoordelen.
20 Plattenborgstraat
Zwolle 8043 TT