Pluspunten
- Snelle levering - Verpakking was in orde, alles in bubbeltjespapier, goed beschermd - Probleem met betaling, binnen 20 min feedback op men vraag - Vriendelijke en behulpzame correspondentie - Overzichtelijke site - Prijs heel schappelijk
Verbeterpunten- Betaling via sisow Mister Cash stond niet op punt. Met andere sites geen probleem, maar met deze wel. Niettegenstaande na het zetten van de site in Trusted Sites en op een ander network te proberen lukte het prima.
Pluspunten
Perfecte communicatie en snelle levering. Aan te bevelen!
Pluspunten
Zo vlak voor de kerst even gebeld of het op voorraad was en dat was het! In de middag besteld volgende dag tussen de middag in huis !! Het is voor de kerst dus pakketje dicht gelaten en nog niet getest kan daar dus nog geen uitslag over geven. Maar ziet het vol vertrouwen tegemoet
Pluspunten
Goede overzichtelijk website met scherpe rpijzen. Goede communicatie mbt bestelling en levering.
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 10 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 10 geeft voor deze bestelling. Wij nemen mee uw advies over de gele kleur. Echter zoals met u aan de telefoon als besproken is dit een kleur die in ons logo voorkomt. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Normaal gesproken vul ik geen vragenlijsten in, echter voor smart import solutions maak ik een uitzondering. In mijn bestelling zat een niet te leveren kleur telefoon hoes waardoor ik mijn bestelling aan moest passen, vervolgens krijg ik extra kabels en een extra telefoon hoes voor het ongemak. Zeer attent , Emil
VerbeterpuntenGa zo door
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 8 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 7 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 10 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, Richard Delfsma
Wat bedoelt u met personeel? Valt dat niet onder Kennis/Afspraken nakomen/Communicatie
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 8 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, Richard Delfsma
Pluspunten
Snelle levering Goede prijs
VerbeterpuntenHet product voldeed niet aan mijn verwachtingen. Omdat het een aanbieding was, bleek ik het eerst niet te kunnen teruggeven, Pas nadat ik contact had gezocht met hun Webwinkel Keurmerk kon dit opeens wel. Ik had kennelijk de actievoorwaarden over het hoofd gezien, maar in de voorwaarden op de site stond gewoon dat je het 'zonder gezeur' zou kunnen ruilen. De eigenaar van het bedrijf heeft na het terugsturen van het product direct het geld teruggestort. Hij vond het daarbij nog wel even nodig om mijn eigen website te bezoeken (geen webwinkel overigens) en mij via de mail lastig te vallen met krititische opmerkingen over het ontbreken van voorwaarden op mijn eigen site. Dit kwam erg onprofessioneel over.
Goedemorgen, Wij hopen dat u inmiddels het juiste product heeft gevonden. Wij zien het echter anders, en laten de klant uw beoordeling zelf beoordelen. Wij bedanken u voor uw mening. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Snelle service en goeie klantenservice .
Pluspunten
Verkeerde product geleverd, kon zonder verzendkosten worden omgeruild
VerbeterpuntenIn plaats van het product dat was besteld was zonder communicatie een duurder exemplaar verstuurd. Het was netter geweest als dit van tevoren was gecommuniceerd.
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 9 geeft voor deze bestelling. Uiteraard hadden wij u op de hoogte moeten brengen van de verandering Excuus voor het ongemak. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon Snelle levering Mooie producten
VerbeterpuntenVoorraad beter beheren
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 9 geeft voor deze bestelling. Wij zien beter toe op onze voorraad, bedankt voor uw verbeterpunt. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 9 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Vlotte levering.
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 7 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Snel service
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 8 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
20 Plattenborgstraat
Zwolle 8043 TT