Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs
VerbeterpuntenReageren op commentaar / opmerkingen.
Pluspunten
Snelle oplossing van probleem
VerbeterpuntenUitgebreide Kennis van de produkten die je verkoopt.
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 8 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Snelle reactie, ook in het weekend en gedaan wat beloofd is!
VerbeterpuntenStap maar van GLS af, die maakten van de bezorging een potje... Heb het pas na 5dagen gekregen.
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben contact gehad over GLS en zijn hopelijk vanuit onze kant met een goede oplossing gekomen. Verder zijn wij blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 8 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Super snelle levering en ik kon op het net geen goedkopere product dat ik nodig had vinden.
VerbeterpuntenEr is niets fout gegaan alles werkt zoals op de site beschreven staat dus voor mij is alles goed zo.
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 9 geeft voor deze bestelling. Er zijn ook een paar modellen die oplaadbaar zijn. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 10 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Snelle levering, ondersteuning bij problemen was top. Ons product werkte niet waar we het voor wilden gebruiken. Ook het regelen van retournering was top. Binnen een dag hadden we ons geld terug. Kortom een betrouwbare webshop met uitstekende service.
VerbeterpuntenProbeer meer duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden en onmogelijkheden van het product.
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 9 geeft voor deze bestelling. Wij gaan meer online informatie op de website zetten. Eind dit jaar zal dan alles online te vinden zijn hopen wij. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Super snelle service ,volgende dag in huis , top!
Pluspunten
uitstekend service
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een10 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Snelle reactie, met antwoorden voor vragen. Directe en eerlijke antwoorden. Komt positief over per mail en telefonisch.
VerbeterpuntenVoorraden bij houden op de pagina.
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 8 geeft voor deze bestelling. Wij zijn up-to-date maar soms is er een klein verschil, helaas is dat bij u overkomen. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Als er wat mis is met het product krijg je snel een nieuwe op gestuurd. En het bedrijf is goed bereik baar via de telefoon
Handleiding in Nederlands toevoegen als service. Is erg instabiel, valt vaak uit..
Goedemorgen, Wij hebben niet aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Wij zijn er niet in geslaagd om met de service die wij bieden u een tevreden klant te mogen maken. Die zou meer aan het product liggen dan aan ons (Prijs een 7 en Snelheid/levertijd 9) Wij vinden die erg jammer. Toch hopen wij dat u ons in de toekomst een nieuwe kans geeft. Met vriendelijke groet, Richard Delfsma
Pluspunten
VerbeterpuntenNiet alles uit de doos halen en dan verpakken. Zorgen voor een goede handleiding van de producten al dan niet online
Goedemiddag, Bij uw product zit een handleiding en deze is ook meegegaan. Wij kiezen voor het versturen van sommige producten (fly-mouse) voor postnl. Om te zorgen dat u dus niet thuis hoeft te zijn moet de bestelling door de brievenbus passen. Wij zorgen dus dat de bestelling compleet, maar dun genoeg door de brievenbus past. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dit uiteraard graag. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Richard Delfsma
Pluspunten
makkelijk bestellen en snelle levering!
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn bezig en hebben inmiddels uitleg over XBMC op onze website. Meer uitleg is er op www.androidtvsticks.nl daar is alles wat over XBMC er is in een tab blad. Echter is er zoals u al aangeeft veel website's die uitleg geven. Natuurlijk kan er altijd een mail naar ons worden gestuurd. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Richard Delfsma
Pluspunten
Makkelijke website
VerbeterpuntenWij waren niet thuis op het moment van levering. Daarna moesten we twee keer naar het adres waar we het af konden halen, voordat we het eindelijk in handen hadden. ***Perfecte afhandeling door medewerking***
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u na ons gesprek de beoordeling heeft aangepast. Gls was vergeten een sms eruit te doen dat zij uw pakket hebben afgegeven bij het afhaalpunt van uw keuze. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet, Richard Delfsma
Pluspunten
Snelle en conform toezegging levering en goede communicatie daarover
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 9 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 8 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Snelle reactie
VerbeterpuntenVerpakking is sumier een bubbel envelop is wel erg mager
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 8 geeft voor deze bestelling. De beschrijving van producten zijn wij druk mee bezig. Hopelijk kunnen wij dat snel bijsluiten. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Zeer snelle levering!
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een10 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Goede persoonlijke service en snelle levering.
Goedenavond, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 8 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
uitstekend op de hoogte gehouden van mijn bestelling, bij elke verandering een e- mail gekregen.
Goedenavond, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 9 geeft voor deze bestelling. Wij zullen eens kijken hoe we het beste firmware update kunnen verwoorden. Uiteraard kunnen we persoonlijke uitleg geven via mail/telefoon. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
20 Plattenborgstraat
Zwolle 8043 TT