Pluspunten
Personeel aardig,duidelijk en neem de tijd voor klanten.
Goedenavond, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 9 geeft voor deze bestelling.Wij gebruiken Kiyoh als onafhankelijke beoordeling en bemiddeling. Wij hopen dat dit de betrouwbaarheid weergeeft. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Goedenavond, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 8 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Met aansluitproblemen, omdat de Tele2 modem niet meewerkte, heeft de leverancier werkelijk alle moeite en tijd genomen om behulpzaam te zijn het geleverde artikel aan het werk te krijgen.
VerbeterpuntenMeer een vraag: hoe kun je internetproviders meer aanzetten tot werkelijke service in plaats van "dit produkt ondersteunen wij niet" mededelingen?
Goedenavond, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 10 geeft voor deze bestelling. Wij hebben al een paar keer contact gehad over de Tele2 modem en de ervaringen die u met Tele2 heeft. Gelukkig hebben we het samen goed kunnen oplossen. Mocht er toch iets zijn dan horen wij dit uiteraard graag om zo te zoeken naar oplossingen. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Duidelijke site, snelle service, klantenservice top
Goedenavond, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 10 geeft voor deze bestelling. Wij nemen uw advies over de kaartjes graag tot ons en nemen dit mee in onze marketingstrategie. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Bereikbaar per telefoon en email, snelle levering, geen verzendkosten, er wordt dan wel de verpakking zo "bewerkt" dat het b.v. door de brievenbus past, op zich ook positief hoef je niet thuis te zijn wat ook aangegeven wordt.
VerbeterpuntenWebsite op to date houden wat in voorraad is, ik had een bestelling die op site niet in voorrad zou zijn maar na een telefoontje blijkt die wel in voorraad tezijn.
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 8 geeft voor deze bestelling. Ook dat u ons heeft gewezen op een belangrijk item namelijk onze voorraad. Wij hebben dit met elkaar besproken en hopen dit goed te hebben. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Vlotte en correcte afhandeling
VerbeterpuntenKwaliteit product laat te wensen over. Betreft Lifeproof iPad cover
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. We gaan gaan uw bevindingen meenemen in onze inkoopbeleid. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Snel,goed, duidelijk,persoonlijk
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 8 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Retour zending (2x) op rekening van koper, zou eigenlijk niet moeten kunnen.
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn bezig om te kijken hoe wij bij ruilen en retour het anders kunnen doen. Helaas en dat kunnen we niet anders zeggen dan nogmaals excuus dat het zo is gelopen. Het had niet zo moeten zijn. We zijn blij met deze beoordeling dat geeft aan welke verbetering wij nog kunnen doen. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 9 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Werd snel geleverd
VerbeterpuntenGls leverde niet bij de buren waardoor ik perse thuis moest blijven volgende dag.
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 9 geeft voor deze bestelling.Garantie staat omschreven in onze voorwaarden. Wij volgen de regels zoals deze wettelijk zijn opgemaakt. Wat betreft het bezorgen bij de buren,wij hebben dan ook gekozen meerdere keren aanbieden. Wij weten niet of het bij de buren afgegeven mag worden. Hopelijk neemt u dat ons niet kwalijk. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delf
Pluspunten
Veel betaal mogelijkheden Zeer snelle reactie verzend gereed Snelle levering
VerbeterpuntenLeverancier: GLS track&trace is slecht, daarop kan je niet plannen, Post-NL is plus en min 1 uur nauwkeurig en accuraat.
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 9 geeft voor deze bestelling. U geeft aan dat GLS track and trace niet op te plannen valt. Helaas is dat iets wat wij niet kunnen beïnvloeden. Vaak zal het in de middag / rond middag tijdstip zijn na de industrieterrein afgiftes. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 10 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
hele goede service
Pluspunten
Na contact over levering, producten waren dubbel gevouwen in te kleine enveloppe opgestuurd gelijk contact opgenomen of dit normaal is. Zelfde dag nog een mail terug met excuses en of ze als excuus nog een ipad back cover en smart cover mochten opsturen! Dat heb ik geaccepteerd en binnen 24 uur in huis op de juiste wijze!
VerbeterpuntenGeen probleem prima opgelost!
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen, nadat wij u de cover en back opnieuw hebben gestuurd. en dat u ons een 8 geeft voor deze bestelling. Wij hebben intern besproken om de juiste verpakking te gebruiken. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
Snel, en vlgs afspraak
VerbeterpuntenMomenteel geen!!!
Pluspunten
beloofd is beloofd dus betrouwbaar
Goedenavond, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 9 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Goedenavond, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 7 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Goedenavond, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 9 geeft voor deze bestelling. Wij zullen aan de slag gaan om een manual te maken. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
Pluspunten
x
Verbeterpuntenx
Pluspunten
Super tevreden over alles. Aanraader proficiaat doe zo voort.
Goedenavond, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat u ons een 10 geeft voor deze bestelling. Wij zien u graag terug bij ons. Met vriendelijke groet,Richard Delfsma
20 Plattenborgstraat
Zwolle 8043 TT