Pluspunten
vol op lof over de bestelling en de levering. Ook toen iets niet helemaal werkte (wat natuurlijk kan gebeuren) Werd het in binnen een dag op gelost!! Helemaal top!
Beste Maike, Ben blij dat alles goed is opgelost. Veel plezier met de Android Stick. En zeer bedankt dat je ons waardeert met een 10! Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Deze webshop kon het nieuwe type TV stick die ik wilde als eerste leveren in Nederland. Prijzen zijn scherp. Goede en snelle communicatie (kreeg zelfs in het weekend reacties op emails). Netjes statusupdates via email. Bestelling goed verpakt en via tracking te volgen. Bestel hier zeker volgende keer weer.
Beste Erwin, Wij streven er naar om als eerste met nieuwe modellen uit te komen. Blij dat wij konden leveren wat jij zocht. Zeer bedankt voor de 10 die je ons hebt gegeven. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snel en adequaat gereageerd op tekortkoming
Beste C.W.A.M. Bedankt voor je beoordeling. Wij hopen u als klant weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Richard NB: fijn dat u onze service een 9 geeft.
Pluspunten
snelle levering, goede service
Beste Richard, Bedankt voor je beoordeling. Mocht je toch nog denken dat mis ik. Dan horen wij dat graag bij Smart Import Solutions. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle en keurige levering. Duidelijke site.
VerbeterpuntenMomenteel geen.
Beste Andrew, Bedankt voor je beoordeling. Mocht je toch nog denken dat mis ik. Dan horen wij dat graag bij Smart Import Solutions. Met vriendelijke groet, Richard
Beste Ribbens, Bedankt voor je beoordeling. Mocht je toch nog denken dat mis ik. Dan horen wij dat graag bij Smart Import Solutions. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Persoonlijke benadering, de wil om een extra stap te zetten voor de klant, snelle en duidelijke communicatie.
Beste Marcella, Bedankt voor je beoordeling en het benoemen van de pluspunten van Smart Import Solutions. Mocht je toch nog iets missen op de website of iets anders. Laat het ons weten. Met vriendelijke groet, Richard Delfsma
Pluspunten
Zeer scherpe prijzen, ook door de gratis verzending. Prettig e-mail contact bij vragen, snel antwoord. Kwaliteit van de geleverde waar is uitstekend, zijn er erg tevreden over.
VerbeterpuntenAfhaal mogelijkheid, maar ik zag dat het sinds kort mogelijk is :-)
Beste Wilma, Bedankt voor je beoordeling. Wij proberen bij Smart Import Solutions zo goed mogelijk naar de wensen van de klant te luisteren. Wij hopen u natuurlijk als klant snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Richard
Pluspunten
Snelle levering, gratis verzending en scherpe prijzen.
VerbeterpuntenGa zo door
Beste John, Bedankt voor je beoordeling. Wij proberen bij Smart Import Solutions zo goed mogelijk naar de wensen van de klant te luisteren. Wij hopen u natuurlijk als klant snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Richard
20 Plattenborgstraat
Zwolle 8043 TT