Pluspunten
Meedenken wordt gewaardeerd. Goede afspraken. Juiste uitleg. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
VerbeterpuntenIk heb zo geen verbeter punten. Alles is goed verlopen.
Hartelijk dank voor uw positieve en leuke beoordeling! Altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn. Wij wensen u veel zonplezier en dat u maar een mooie opbrengst mag hebben! Met zonnige groet, Sharina Zonnemarkt
Pluspunten
Vlugge reactie en duidelijk afspraken.
Pluspunten
Snel en correct geplaatst na afspraak. Duidelijke uitleg gehad van Marcel Reijnen en afspraken nagekomen. Zeer tevreden.
VerbeterpuntenNiet nodig
Pluspunten
Zeer tevreden, De sales manager was erg vriendelijk en altijd de mails netjes beantwoord(Nawien) alles is goed gegaan vooral de monteur en de electricieen was zeer vakkundig. Ook de telefonisten zijn erg behulpzaam, dus al bij al, ben erg gelukkig ,met mijnbijdrage aan #climatechange :-) Alles werk prima
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
Communicatie, advisering en oplevering van Zonnemarkt is uitstekend. Hier zeer over te spreken.
VerbeterpuntenVan de twee monteurs die bij ons zijn geweest voor de installatie was de monteur die de elektra heeft aangesloten geen visitekaartje voor het bedrijf. Hij heeft kortsluiting veroorzaakt door zijn eigen onzorgvuldigheid, ging vrij ruw te werk op het dak (schoppen tegen dakpannen) en liet zich negatief uit over de verkopers inzake plaats omvormer. De andere monteur die hoofdzakelijk op het dak bezig was, was wel erg netjes en voorkomend.
Pluspunten
Zeer correct, van uitleg tot plaatsing en service acheraf, zreer tevreden klant
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Pluspunten
Het ging vrij rap na het gesprek van de verkoper en ze hadden alles op voorraad, met een paar weken lagen de panelen op het dak. De panelen liggen vanaf de straat kant netjes op het dak. Als je een vraag stelt via mail, krijg je dezelfde dag nog antwoord.
VerbeterpuntenVerkopers beter opleiden in inzichtelijkheid, monteurs moeten netter werken binnenshuis. Zorg dat klanten een duidelijke versie van de algemene voorden krijgen voor geschoteld conform de wettelijke maatstaven en geen onzinnige betalingstermijnen vermeld van 3 dagen.
Pluspunten
Ondanks dat zij 3 keer bij moesten komen, door veranderende weersomstandigheden, zijn zij de afspraken goed nagekomen en is de installatie netjes afgemonteerd. Top gedaan, dikke pluim.
Pluspunten
Alles onder 1 dak Verkoper was goed op de hoogte Nazorg was goed.
VerbeterpuntenInstallatie moet veel beter, geen hit and run praktijken Voorkomt terugkomen, om het dan alsnog goed op te leveren
Pluspunten
vooral begeleiding/uitleg van de Energie-adviseur Sander Raven en kundige en nette installateurs. Ook helpdesk en overige administratief personeel is zeer klantvriendelijk
Verbeterpuntenzorgdragen dat per paneel opbrengst kan worden afgelezen dus druk blijven zetten op leverancier Enphase.
Pluspunten
Vanaf het eerste contact een zeer goed gevoel bij de zoektocht omtrent aanschaf PV systeem. Goede voorlichting en mee denken in mogelijkheden en oplossingen ten opzichte van onze wensen. Na acceptatie van de offerte, de gemaakte afspraken volledig na gekomen. De medewerkers welke de installatie hebben verzorgd, naar onze mening hebben deze dat keurig en netjes uitgevoerd. Zelfs geen restafval kunnen ontdekken. Over nazorg en garantie, daar nog geen mening over.
VerbeterpuntenNa gemaakte afspraak aangaand de installering van het systeem, wellicht een dag van te voren nog een telefonisch contact met de klant hierover.
Pluspunten
Uitstekende prijs/kwaliteit materialen, laatste technologie. Technisch personeel voor de plaatsing uitstekend; meedenken, op tijd, netjes. Interne communicatie een ramp: verkoop- planning-techniek totale 'black box' voor mij als klant. Ongeveer 100 emails, belletjes aan besteed en project voor 99,5% af. Laatste 0,5% onopgelost. Zeer onprofessioneel en 'de bal ligt bij de klant'. Kom je met een nieuw laadpunt voor een electrische auto buiten het gebaande proces dan laat men het totaal afweten. Onprofessioneel en zelfs onfantsoenlijk. Alles zwart op wit de offerte laten zetten. Je 100% verdiepen in de materie dat je als 'expert' kunt praten anders komt men terug op afspraken.
VerbeterpuntenInterne processen klantcommunicatie moet 200% beter!
Pluspunten
Snelle en correcte offerte Concurrerende prijs
VerbeterpuntenLevertijd had korter gekund Plat dak team werd niet gestuurd, helaas Kabeltracee had van tevoren in kaart gebracht moeten worden: nu beweerde installatieteam dat dit de enige (lelijke) mogelijkheid was terwijl dit niet zo was. Gebeld: planning gaf aan dat het opgelost zou worden. Dat gebeurde uiteindelijk niet en we hebben het zelf moeten doen. Wij bevelen daarom dit bedrijf niet aan.
Pluspunten
Goed overleg voor ze beginnen.
VerbeterpuntenMisschien iets meer denken aan veiligheid?
Pluspunten
Verkoper / adviseur Ersin Kurt gaf een prima voorlichting over de producten van het bedrijf waarbij gekeken werd naar de diverse systemen die mogelijk waren. Hij nam ook uitgebreid de tijd om te kijken naar een haalbaar legplan van de zonnepanelen en een optimale aansluiting op de meterkast. De installatie werd binnen zes weken op een vakkundige en prettige manier uitgevoerd.
VerbeterpuntenOp deze manier doorgaan. Ik heb geen verbeterpunten.
Pluspunten
Het bedrijft heeft alles netjes geïnstalleerd en aangesloten.
VerbeterpuntenDe inzage per paneel is nog niet helemaal zichtbaar. Wat wij wel belangrijk vinden
Pluspunten
Goede voorlichting. Prettig contact zowel mondeling als middels mail. Prima nazorg. Zeer vriendelijke monteurs. BTW service ook perfect verzorgd. Kortom zeer tevreden!
VerbeterpuntenWij hebben deze niet geconstateerd
Pluspunten
Het traject van de aanschaf van zonnepanelen begon met het advies van Melchior Wattimena en hij heeft dat op een uitstekende manier gedaan. Vervolgens liep de uitvoering van de order als een zonnetje en lagen de panelen binnen zes weken op het dak.
VerbeterpuntenNiks veranderen; gewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Alles is mij zeer goed bevallen! Eerst een gesprek gehad met de adviseur aan huis (Stefan). Hierbij is ruim de tijd genomen waarbij goed is meegedacht over onze wensen en een passend systeem op ons dak. Uit 4 aanbiedingen voor zonnepanelen in Eindhoven een vergelijk gemaakt. Vanwege de kwaliteit van de materialen en het advies voor Zonnemarkt gekozen. Bij de installatie waren de monteurs op tijd. Nette monteurs met duidelijk verstand van het product. Hebben ook voldoende tijd om de installatie netjes te installeren. Tijdens de installatie is er netjes en veilig gewerkt, rommel opgeruimd en uitleg gegeven over de werking van het systeem. Tot nu toe wekt alles perfect.
VerbeterpuntenGeen directe verbeterpunten.
Pluspunten
goed en netjes ingelicht wat het allemaal inhoud
Verbeterpuntenstroom/bekabelomg weg vantevoren goed bekijken. en afspraak van het plaatsen zonnenpanelen eerder afbellen als het niet door kan gaan
Pluspunten
Goede informatie, duidelijke communicatie, hoge kwaliteit van het geleverde materiaal, perfecte installatie.
Pluspunten
Nazorg en garantie weet ik nog niet, maar de installatie was snel, vakkundig en heel netjes.
VerbeterpuntenEen herinnering een paar dagen voor de dag van installatie geeft de burger een gerust gevoel.
Pluspunten
Zonnemarkt heeft een prima installatie afgeleverd en vanaf dag 1 is de opbrengst naar behoren ik heb een mooie app waarop ik de opbrengst per paneel kan zien. Ik raad Zonnemarkt zeker aan als installateur van Zonnepanelen.
Pluspunten
Denken in oplossingen