Pluspunten

snelle reactie per mail op vragen, altijd bereid vragen te beantwoorden prettige installateur harde werkers

(in de offerte) vermelden dat de AEG PV Logger zelf gebruiksklaar gemaakt moet worden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Supersnelle reactie op vragen! En ik had er veel, heel veel. Altijd weer netjes snel antwoord. Heel snelle levering en tegen zover ik kon vinden de beste prijs. Ook tijdens en na levering en installatie (die ik zelf heb uitgevoerd) snel reacties op vragen. Netjes ook rubbermatjes meegeleverd.

Eigenlijk niets.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle reactie op vragen per mail, offerte met de scherpste prijs en zeer snel geleverd.

Geen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Na dat ik de bestelling geplaatst heb is het een paar dagen stil geweest. Binnen een week werd ik opgebeld dat de bestelling verzonden was maar er gezien was dat het door mij bestelde paneel 40 mm dik is en ik 50 mm klemmen besteld had. Dit bleek een fout op de site te zijn en de 40 mm klemmen zijn kosteloos nagezonden nog voor de rest binnen was. Kortom.... een meedenker, en dat stellen we altijd op prijs. Klasse zonnemarkt !

Van mij zou mijn 06 nummer niet (zo groot) op het adres label hoeven.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Scherpe prijs, snelle levering, tot nu toe werkt alles goed.

nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Lage prijs & snelle levering. Na ontvangst van de offerte altijd snel reacties gehad op vragen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wij hebben al een aantal systemen bij Zonnemarkt vandaan. Prijs/kwaliteit is goed. Kennis van apparatuur is goed. Ze geven overal antwoord op en verduidelijken het ook nog. Meestal een snelle reactie op Email. We zijn goed te spreken over Zonnemarkt. Als er iets is of een algemene vraag over zonnepanelen dan geven ze daar ook antwoord op. Ze staan open voor input en dat is natuurlijk goed. Ze luisteren ook naar je vragen cq opmerkingen. Kortom : Tevreden klanten uit Friesland. Ga zo door. We raden zonnemarkt aan ! We hebben ook een website gemaakt van de panelen : http://sunnyguys.vakantieweblog.eu/ Nog een systeem http://solarjoy.vakantieweblog.eu/ Veel lees plezier !

Verder geen opmerkingen hier.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- Snel offertetraject - Snelle levering zonder aanbetaling, factuur kregen we na installatie - Snelle reaktie op vragen, zowel per telefoon als email - Vakkundige en zeer klantvriendelijke installateur, harde werkers

- interne communicatie in het bedrijf, een aanpassing in de offerte werd pas na bellen doorgevoerd (wel weer snel)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede afspraken, luisteren naar je vragen en geven duidelijk antwoord.

produkten die niet meer te verkrijgen zijn van de website afhalen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed advies, prima prijs, snelle en juiste levering. In goed vertrouwen op rekening geleverd. Zeker aan te bevelen om hier te kopen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede communicatie, Proactief mbt configuratie, Communicatie direct en duidelijk. Harde werkers!

Levering beter specificeren ( montage frame )

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wij kwamen langs om te kijken of we een offerte konden krijgen voor het montage systeem voor onze zonnepanelen. De profielen die wij nodig hadden bleken op voorraad te zijn, dus die konden direct mee naar huis. Ook de prijs bleek scherp te zijn. er bleek wat onduidelijkheid te zijn over de dikte van onze panelen, maar daar werd nog even over gebeld zodat de juiste spullen zouden worden klaargelegd.

• Kennis & Vakmanschap

De communicatie intern kan wel wat beter. Op een aanpassing in de offerte werd geen actie ondernomen. Pas na telefonische navraag werd gereageerd. Van de geoffreerde zonnepanelen bleek de dikte niet te kloppen. De geleverde panelen zijn 4 cm dik ipv de 5 cm zoals in de offerte. Dit kom gelukkig met de creativiteit van de installateur worden opgelost.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede info en levering van producten.

Kan sneller reageren op offerte aanvraag!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle levertijd, goede voorlichting en mooie prijs

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wij hadden ons heel goed voorbereid op het plaatsen van zonnepanelen en toch kwam zonnemarkt met een montagevoorstel waardoor we meer panelen op ons dak kwijt konden. Tevens hadden we op internet bij verschillende websites de laagste prijzen van materiaal opgezocht en bleek zonnemarkt met hun offerte toch goedkoper! Dat hadden we niet verwacht. Ook konden ze ons snel micro-inverters leveren, terwijl die niet standaard in hun assortiment zitten. Het is voor ons nog lastig om iets over de kwaliteit te zeggen, we zijn namelijk nog bezig met de installatie, maar we vermoeden dat het met de kwaliteit dik in orde is!

Het maken van de offerte duurde iets langer dan we afgesproken hadden, maar de prijs maakte dat zeker goed :-)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering van de producten. Vertrouwen in consument waardoor een aanbetaling overbodig is. Zeer prettige ervaring. Goede kennis van zaken

Kennis en vakmanschap van het personeel van zonnemarkt is zeer goed. Iets minder was ik te spreken over het vakmanschap van het installerend personeel. Er was van te voren geen plan gemaakt waar de panelen zouden worden geinstalleerd op het dak. Het had er iets beter uit kunnen zien door 1 paneel op een andere plaats te installeren.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Na tel overleg met dhr. Evers zeer snel de offerte met een aantrekkelijk prijsniveau en het gevoel dat je met een betrouwbaar iemand spreekt die vakbekwaam is. Bijzonder positief is ook dat ze zonder aanbetaling leveren hier spreekt ook vertrouwen uit.

Personeelslid in het bedrijf erg vriendelijk en voorkomend maar met niet erg veel kennis van zaken aanvraag bleef ook enige dagen liggen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede afspraken, deze worden ook tot in detail nagekomen Direct een gevoel van vertrouwen, net of je de mensen al langer kent. Cijfers lijken overdreven, maar ik zou met goed fatsoen geen slechte punten kunnen opnoemen. Nazorg en garantie niet reel beoordeeld aangezien ik dat niet nodig heb gehad. ( goede afspraken )

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel een afspraak kunnen plannen, gelijk spullen op kunnen halen! Bakkie koffie bij binnenkomst. Doen niet moeilijk, kreeg gelijk een vertrouwd gevoel!

Beetje rommelig. Aantal spullen 'op voorraad online' bleken al uitverkocht. Bij aangeschafte zonnesysteem stond niet dat je er nog 2x 10m snoer bij kreeg. Top!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Offerte aangevraagd en kreeg snel een reactie met zeer scherpe offerte. We hadden nog een paar vragen, hier kregen we snel en goed antwoord op. Zonnepanelen zelf opgehaald en op plat dak geïnstalleerd, telefonisch nog hulp met aansluiten gekregen. Echte topservice!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. Er lopen geen ondeskundige adviseurs rond. Ik ben zelf energieprestatie advisiseur met electro achtergrond en beschouw mijzelf als deskundig.

Geen. Voor wat betreft die kwaliteit is dat alleen op lange termijn te beoordelen, en het zou best weleens ook een negen kunnen zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Online een offerte aanvraag ingevuld en snel een offerte gekregen. We hebben ook andere offertes aangevraagd, maar deze duurden aanzienlijk langer (als er uberhaubt iets kwam) en waren ook nog duurder. De offerte na overleg laten wijzigen en de zonnepanelen besteld. Was op voorraad dus van de week meteen opgehaald en geinstalleerd. Alles werkt !

Camerastraat 8

1322BC Almere