Na advies bij ons thuis door meerdere partijen, gekozen voor Zonnemarkt. De adviseur kwam met een fraaie oplossing voor de bekabeling, zodat er niet op twee zichtbare plaatsen bekabeling hoeft te lopen. De panelen zijn vorige week netjes gemonteerd en de eerste opbrengst is binnen en alle panelen volg ik via mijn telefoon. Zeer goed gedaan.
Onze ervaring met Zonnemarkt is prima. Helder advies en nette installatie. Onze installatie werkt nu ruim een maand en de opbrengst ligt mooi op schema.
Wij zijn zeer tevreden met de zonnepanelen op onze woning. Goed advies en een goede installatie.
We hebben bezoek thuis gehad voor advies op maat. Zonnemarkt was niet de goedkoopste (en zeker niet de duurste), maar ze bieden ons de oplossing op maat die we zochten. De installatie kon afgelopen donderdag niet afgemaakt worden, omdat de nieuwe omvormer na het aansluiten foutmeldingen bleef geven. Vanochtend zijn de mannen teruggekomen met een andere omvormer en nu is de installatie goed afgemaakt en werkend opgeleverd. Tot nu toe tevreden en laat de rest van het jaar de zon maar schijnen!
Keurig, vanaf eerste bezoek tot en met installatie.
Deskundige en correcte monteurs. We werden tussentijds via email voldoende op de hoogte gehouden.
Na een passend en duidelijk advies bij ons thuis, hebben we gekozen voor Zonnemarkt. Voor de installatie hebben de monteurs alles mondeling doorgelopen en gevraagd hoe wij de bekabeling wilden. Dit is uitgevoerd zoals tijdens het adviesgesprek is afgesproken. Dit was voor ons erg belangrijk. De panelen konden nog iets hoger gemonteerd worden dan waar we op hoopten; dit is mooi meegenomen. Al met al een mooi systeem en we zijn zeer tevreden.
Na een adviesgesprek met Nick Hofman hebben we gekozen voor Sunpower panelen met Enphase omvormers. Vorige week zijn bij ons de panelen geïnstalleerd en het systeem werkt goed. De panelen zien er mooi uit. We raden Zonnemarkt van harte aan!
Onze ervaring is dat onze opdracht aan Zonnemarkt goed en vakkundig is opgepakt en volbracht. Er waren in het begin wat verbeterpunten die wij direct hebben kunnen bespreken en die heel erg goed zijn opgenomen en opgelost. Perfect, goed gedaan Zonnemarkt! Wij krijgen zelfs complimenten van installateurs van andere bedrijven die elders, verderop bij buren onze zonnepanelen op het dak hebben zien liggen! Dat wil heel wat zeggen!
Keurig op tijd en prima meegedacht over mogelijke oplossingen om de stroomkabel naar de meterkast te leiden. Vakmensen!
Een goed advies uitgewerkt in een duidelijke offerte waarna de zonnepanelen door correcte medewerkers is geinstalleerd.
Gelikte presentatie helder op papier. Na levering bleek de stick van de omvormer niet de juiste. Verkoper verwijst je door en vervolgens komt het erop neer dat je zelf alles mag uitzoeken. Op vakantie kregen wij melding via Growatt te hoge piekbelasting. Verkoper geef weer niet thuis en tot op de dag van vandaag geen verklaring wat oorzaak kan zijn. Begin juli onweer en omvormer ligt eruit. Ook nu weer veel heen en weer gebel en talloze mails. Onze eigen verzekering komt mij tegemoet. Zonnemarkt communiceert kennelijk slecht. Kunnen pas op 4 september komen. Vanaf 20 aug.op vakantie. Ruim van tevoren aan gegeven. Conclusie is dat men bij zonnemarkt niet gehoord heeft van nazorg op maat en service. Belangstellenden in onze buurt heb ik daarom afgeraden met dit bedrijf in zee te gaan. Thans komt men bij ons op 27 september. Wordt zeker vervolgd......
Na een zeer goed en deskundig gesprek aan huis over de diverse soorten panelen volgde een goede offerte met ook weer duidelijke uitleg. Na onze keus kenbaar te hebben gemaakt bij een volgende huisbezoek, omdat we nog wat vragen hadden, de handtekening gezet. Er werd gezegd dat ze zouden proberen om nog voor de bouwvak een installatiedatum te vinden. Dat gebeurde ook nog, en in de heetste week nogwel . Een dag voor de installatie een telefoontje of ze wel om 7.00 uur mochten beginnen ivm de hitte. Ja hoor geen probleem, en ze begonnen om half 8 en waren om 10 uur klaar. Topjongens, goed werk geleverd onder tropische temperaturen.
Vanuit onderzoek in de markt veel gekeken. Sommigen hebben geliktere offertes. Zonnemarkt viel op door net even dat meer leveren. Ze doen wat ze zeggen. Plaatsen ging helemaal goed. Eigen monteurs! Dit vonden wij belangrijk daar dit iets over het bedrijf zegt. Kwaliteit moet geborgd blijven. Dit is moeilijk bij ZZP'ers. Top team dat kwam. Geen nieuwe bus oid gewoon medewerkers die 'hands on' zaken oppakken. Fijn! En hij doet het meteen in 1 keer. Dat is in de huidige tijd al een bijzonder iets heb ik geleerd bij meerdere andere plaatsingen! Top dus. Zeer tevreden. Ook het contact met zonnemarkt is goed. Nemen de tijd en zijn persoonlijk. Iets wat ik tegenwoordig met al het grote geweld ook fijn vind.
Nadat we een keuze hadden uit meerdere offertes hebben we gekozen voor Zonnemarkt. Kennis en kunde van de adviseur tm installatie is allemaal goed gegaan en zullen zeker reclame maken voor jullie bedrijf.
Een tijdje geleden is adviseur Marc Janssen bij ons geweest en heeft alles met ons doorgenomen, wat mogelijk was maar ook de onmogelijkheden. Daar hebben we een keurige offerte voor gekregen. Dit heeft ons besluiten om met Zonnemarkt in zee te gaan. Nu zijn de panelen geplaatst en zijn er erg blij mee, laat de zon maar komen …
Wij hebben zonnepanelen van Zonnemarkt die pas zijn gemonteerd en die werken goed.
Wij zijn zeer tevreden over het advies en de plaatsing van de panelen door Zonnemarkt. Onze buren zijn nu ook enthousiast - ze hebben een afspraak gemaakt.
Na vergelijken van diverse offertes hebben wij gekozen voor Zonnemarkt. Het advies was doorslaggevend en de installatie is op nette en veilige wijze uitgevoerd. Wij raden Zonnemarkt van harte aan.
Zeer goed aangesloten na 14 maanden vielen de micro omvormers weg en geen enkele service om dit te repareren. Ik heb verscheidene keren gebeld maar service om langs te komen nee. Ik zal toekomstige kopers dit niet adviseren want de na service is dramatisch
We hebben gekozen voor Sunpower panelen en Enphase micro-omvormers voor twee dakvlakken. Enphase geeft ons de mogelijkheid om per paneel de opbrengst te volgen en er hoefden geen kabels door de tuin gegraven te worden. Het systeem heeft de afgelopen dagen al zeer goed gedraaid en ook vandaag wordt er boven verwachting stroom geproduceerd. Zeer tevreden!
Zeer vriendelijk geholpen tijdens het uitzoeken van de mogelijkheden, waarbij we goed zijn geadviseerd. Ook de installatie verliep soepel. Enkele kinderziekten in de monitoringssystemen zijn vlot opgepakt door de serviceafdeling. Aanrader!
Vanaf 28 Mei is mijn omvormer Stecagrid 3010 in storing gegaan, oorzaak te hoge voltage. Op 4 juni heb ik met afd.Service telefonisch contact gehad. De Service medewerker wist niet wat de oorzaak kon zijn noch dat hij bekend is met de Stecagrid omvormer. Het verbaasde hem dat de omvormer niet uitgelezen kan worden en verbonden is met genoemde afdeling. Een WIFI kit heb ik nooit ontvangen hoewel deze wel inclusief levering zonnepanelen vermeld staat op de aankoop factuur. Op zijn verzoek heb ik een foto van de display melding gemaild. Hij heeft me toegezegd uit te zoeken wat het probleem is en hier op terug zal komen. Vervolgens niets meer vernomen en heb ik op 19 juni nogmaals gebeld met afd.Service om te vragen of er al een oorzaak\oplossing is gevonden. De medewerker die ik toen heb gesproken wist niets van een storingsmelding. De collega die ik eerst gesproken had was met vakantie. Ook nu weer een foto gemaild met de toezegging dat het uitgezocht zal worden. Wederom niets meer vernomen met het gevolg dat ik vanaf 28 Mei niet terug kan leveren en dat zie ik als een schade post. Op 25 juni ben ik maar in de pen geklommen en een klachten brief naar Zonnemarkt b.v. gestuurd. Ook hier wordt niet op gereageerd noch dat er actie wordt ondernomen. Ik was in eerste instantie tevreden over het leveren van zonnepanelen maar als er een storing optreed moet ik blijkbaar niet bij Zonnemarkt b.v. aankloppen. Slechte service en ben er zeer ontevreden en boos. Ten einde raad overweeg ik binnen kort een beroep te doen op mijn juridische bijstand om me te beraden welke juridische stappen ik kan ondernemen tegen Zonnemarkt b.v.
Goedemorgen meneer Haagsma, Bedankt voor uw review. Erg vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de service op dit moment. Ik zie dat uw systeem oktober vorig jaar is geïnstalleerd. De Stecagrid die aan u is verkocht is een omvormer die wij weinig verkochten en tegenwoordig eigenlijk zo goed als niet meer verkopen. De collega's op de service afdeling zijn helaas niet zo bekend met de Stecagrid omvormers omdat deze omvormers dus niet meer worden verkocht. Vandaar de verwarring over de uitleesmogelijkheden en de probleemoplossing. Onze excuses hiervoor. In verband met de vakanties in deze periode is het inderdaad ook zo dat sommige collega's niet aanwezig zijn. Vandaar dat het wat langer kan duren voordat wij een concrete oplossing kunnen bieden of dat een collega zich eerst goed moet inlezen voordat hij u verder van dienst kan zijn. Voor zover bij mij bekend hebben wij uw klachtenbrief nooit ontvangen. Helaas kan ik ook op ons algemene mailadres geen klacht terug vinden. Ik zou u graag verder te woord staan. Het is nog wat vroeg maar ik zal u na 9 uur vandaag even proberen te bellen om dit verder door te spreken en nog even telefonisch te bespreken wat er precies is gebeurd. Ik hoop u dan verder te kunnen helpen en u weer een tevreden klant te kunnen maken zoals u voor deze service case was. Met zonnige groet, Anouk van Zonnemarkt
Wij hebben in 2016 onze 16 zonnepanelen met 16 omvormers laten installeren . In alle stappen van bezoek van de verkoper, offerte, montage tot en met het gebruik zijn wij bijzonder tevreden. De speciale app die de opbrengst meet, is super. Wij hebben ook vrienden die dezelfde ervaringen hebben met Zonnemarkt. Daarom wil ik anderen erop attenderen , dat Zonnemarkt een fijn bedrijf is om mee te werken!
Ik ben nu 2 maanden bezig met een melding dat 1 van 14 zonnepanelen het niet doet. Eerst iemand aan de lijn die zegt u wordt binnen 2 dagen gebeld voor een afspraak. Ik word niet gebeld, dus bel ik na anderhalve week opnieuw, krijg ik iemand anders aan de lijn, die zegt dat hij ziet dat z'n collega iets met mij heeft afgesproken, maar kan n iet in zijn systeem, en collega bestaat blijkbaar niet meer. Er zal wat in gepland worden, niets meer opgehoord, weer bellen, weer geen reactie. En zo gaat dat 2 maanden en nu dan eindelijk iemand aan de lijn van de reparatie voor een afspraak. Dan denk je dan zal er wel wat service van af kunnen. Maar helaas, ik kan geen afspraak krijgen op een moment dat ik dat zou willen, maar alleen op een moment dat ik niet kan.... dus ja dan heeft u pech, dan over een maand want dan hebben we nog geen afspraken ingepland op die dag, maar alleen als er dan meer klussen bij u in de buurt zijn. Kortom mijn advies, niet met dit bedrijf in zee.
Beste heer Ter Kuile, We verbazen ons nogal over uw enorm negatieve beoordeling. Sinds uw systeem in 2015 naar tevredenheid is opgeleverd werkt uw systeem naar behoren en is een eerdere servicemelding in 2016 direct en naar tevredenheid opgelost. We begrijpen dat de communicatie bij de laatste servicemelding niet geheel soepel is verlopen, waarvoor ons welgemeend excuus. Zover terug te zien ontvingen we uw melding van een (mogelijk) defecte optimizer begin juni, waarna deze direct is opgepakt en voor analyse doorgezet naar SolarEdge. Van de fabrikant ontvingen we eind juni bericht dat de optimizer vervangen kan worden. Door onze serviceplanning is er voorgesteld de optimizer op 10 juli te komen vervangen, dit was voor u niet mogelijk. In verband met uw vakantie heeft u toen zelf voorgesteld deze dan 5 augustus te vervangen. We begrijpen dat het vervelend is dat er een probleem is met uw installatie en snappen dat u dit zsm opgelost wenst te hebben, dit is ook ons streven. Helaas kunnen onze installateurs niet altijd direct als u beschikbaar bent en andersom. In perspectief; doordat uw paneel nu 2 maanden niet opbrengt mist u ongeveer 65 kWh opbrengst (financieel gemis van +- €14). We willen u graag financieel tegemoet komen in de gemiste opbrengst en hopen dat u nog lang en tevreden zult genieten van uw zonnepanelensysteem! Met vriendelijke groet, Zonnemarkt