Prima bedrijf, nette installatie en goede service

Goed advies en erg tevreden over de geplaatste zonnepanelen. Ook met de laatste vragen na installatie zeer fijn geholpen, complimenten voor Anouk!

• Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? Zeker

Zeer goede service en deskundig personeel

Zeer goede uitleg over de systemen die je kunt gebruiken en wat de verschillen zijn .deskundig advies en allen vragen worden netjes behandeld

• Is de installatie naar wens verlopen? Ja
  • Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? Zeer tevreden

Top en snel geregeld

De installatie is binnen 6 weken na aankoop geïnstalleerd, best snel in een drukke periode. Installatie verliep vlekkeloos en snel en in goed overleg met de nette monteurs. Uitleg na installatie was ook goed. Misschien is een berichtje een dag van tevoren, voor installatie, een goed idee, als herinnering, maar dat is een kleinigheidje. Goed bedrijf voor installatie zonnepanelen. AANRADER.

• Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? Ja

goede service en vriendelijke installateurs

installateurs kwamen ruim op tijd aan m.b.t. aangekondigde tijd 08..-10.00 uur. Om 8.30 gestart en complete installatie was circa om 13.00 uur afgerond. Goede coordinatie tussen installateur en klant. Adviezen verstrekt m.b.t. besproken legplan en daadwerkelijke uitvoering ivm schaduw werking. Alles netjes opgeruimd . Portal werkte direct na ontvangen link en via app is opgewekte energie direct zichtbaar. Fam. Honkoop Oudenbosch

• Is het advies traject naar wens verlopen? Nee
  • Is de installatie naar wens verlopen? Ja
  • Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? ja, wel wat internet aansluitingen weer moeten aanpassen om boel terug te krijgen intern

Goed offerte traject, vlotte en vakkundige plaatsing

Aanbevolen door de buren en bovendien: een bedrijf dat eerst komt praten en kijken om een offerte te maken die past bij de wensen (dankjewel Nawien). Veel bedrijven sturen eerst de offerte die je moet tekenen en komen dan pas kijken. Hele snelle levering en op de dag zelf goed geplaatst, geheel volgens onze wensen/aanwijzingen. Geeft ons een groen gevoel en levert op termijn ook nog geld op!

• Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? Ja

Het hele traject door prima service, klantvriendelijk en professioneel

Vanaf de eerste afspraak met de verkoper Stefan Haaring, de terugkoppeling bij vragen en het hele traject is 100% verlopen. De installateurs, 4 man sterk, waren zeer professioneel en klantvriendelijk. 16 panelen met micro/omvormers in 3 uur tijd geïnstalleerd en alles keurig uitgelegd en achter gelaten. Van te voren (op zaterdag) nog gebeld hoe laat ze op maandag precies zouden beginnen. De backservice vanuit het hoofdkantoor is uitstekend met uitgebreide mails over planning, installatie, BTW teruggave en aansluiting op Enphase monitoring. Kortom een zeer tevreden klant!

• Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? 200%

Het gaat wel om 1200€

Pech en onwetendheid aan mijn kant: 1. Meedoen met collectief zonnepanelen Gemeente Leeuwarden. 2. Denken dat BTW teruggave goed geregeld is. 3. Mail hierover ws. bij wisseling provider zoekgeraakt 4. Laatste mail in juni gekregen tijdens verblijf buitenland. Paniek. 5. Vriendelijke reactie bij Solarspot: Doe kopie-rekening bij poging aanvraag teruggave. Moet deze week. Reactie ZONNEMARKT: “Heeft een collega u gezegd dat teruggebeld wordt? Dat doen wij nooit! We werken op volgorde binnenkomst. En voor u in het archief duiken om kopie-rekening? Daar kunnen we niet aan beginnen. Daar is het te druk voor. Bedankt BTW-Debbie!

• Is het advies traject naar wens verlopen? N.v.t.
  • Is de installatie naar wens verlopen? Ja
  • Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? Absoluut niet

Na wat trubbels alles netjes opgelost.

Nette monteurs, werken netjes en waren vriendelijk. Na wat problemen en tegenslagen uiteindelijk alles netjes opgelost.

• Is het advies traject naar wens verlopen? N.v.t.
  • Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? ja

Vakkundig, meedenkend en meewerkend bedrijf

12 zonnepanelen met 12 Enphase micro-omvormers zijn geplaatst op 17 juni. Alles keurig en netjes afgewerkt. Verzoekjes werden meegenomen en we werden van tips voorzien. Goed gevoel. Ook de nazorg en contact met sales en backoffice zijn prima verlopen. Het blijft dus niet bij bestellen, plaatsen en wegwezen. Had meerdere offertes lopen en Zonnemarkt was de eerste, maar elke andere offerte liet links of rechts wel een steekje vallen. Keuze daarna gegrond en zonder spijt kunnen maken voor Zonnemarkt.

• Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? Ja

Goede informatie voorziening, strakke planning ..

Vanaf het eerste contact goede antwoorden op de veelheid aan vragen die we hadden. Bezoek aan huis van Marcel Reijnen, gaf op detail het juiste inzicht. Strakke planning en de installatie keurig gedaan 👍. Dit geeft een prima gevoel voor de verdere relatie en contacten ☀️.

• Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? Ja

Enorm tevreden met onze zonnepanelen

Vanaf het begin een goed gevoel bij Zonnemarkt. Deskundig en alles werd tot in de details uitgelegd. Als je het antwoord krijgt: dat moeten we even uitzoeken dan heb je al snel twijfel. Hier niet, de kennis was op en top aanwezig! Installatie ging goed en snel, inmiddels zijn wij lekker aan het opwekken!

• Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? N.v.t.

Van adviesgesprek tot installatie: goed!

Op 14 juni hebben Roy&Roy van Zonnemarkt bij ons zonnepanelen geinstalleerd. Dit is op vakbekwame wijze gebeurd en de samenwerking was uitstekend. Mooi resultaat en de meter liep al direct terug. Wij zijn erg tevreden!

• Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? N.v.t.

Geweldig traject van begin tot eind

Het advies gesprek was duidelijk helder en eerlijk, de vertegenwoordiger dhr. Kurt weet waar die het over heeft en kan alles goed in jip en janneke taal uitleggen. De installatie ging vlot en werd netjes en in overleg gedaan.

Snelle en goede installatie

Na het gesprek met Joram duidelijke offertes ontvangen. Vervolgens gekozen voor de 25 panelen offerte. Het bezoek aan het gebouw voor inventarisatie met gekwalificeerde medewerkers. Na bevestiging was het wachten op de installatie zelf. Deze verliep prima, behalve de verbinding met de Wifi voor de monitoring. Daags erna nogmaals geprobeerd on de verbinding tot stand te brengen, maar helaas was de helpdesk niet erg goed geïnformeerd. Na aanschaf van een Wifi versterker door ons zelf is het uiteindelijk wel gelukt.

• Is de installatie naar wens verlopen? Ja
  • Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? niet geheel, zie beschrijving boven

nazorg prima. snelle en correcte aandacht om fout te herstellen

• Is de installatie naar wens verlopen? Nee
  • Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? ja

Deskundig, ervaren en vriendelijk personeel die een goed en betaalbaar product leveren.

Na goed en deskundig te zijn geïnformeerd over de mogelijkheden een afspraak gemaakt voor de levering/plaatsing. Op de dag van levering waren de vakmensen op tijd en gingen professioneel aan het werk. Via de mail op de hoogte gehouden van de benodigde informatie wat betreft de factuur en de app van Enlighten. Het enige aandachtspunt is dat ik in 3 weken 3 of 4 keer een mail heb ontvangen met de vraag om dit bedrijf te beoordelen. Ik vond dat te veel. Verder erg tevreden!

• Is de installatie naar wens verlopen? Ja
  • Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? Absoluut

Zonnemarkt is ons goed bevallen - nette installatie

Prettig gesprek gehad en nette installatie.

• Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? Ja

Goed advies van Mark Hendriks en nette installatie met Jandino en collega's!!

Goed advies en prima monteurs die keurig te werk gaan.

Goed advies - nette installatie

De installatie werd gestopt vanwege regen, zodat er geen lekkage zou optreden. De zaterdag erop zijn de monteurs teruggekomen om de klus af te maken. Alles is netjes achtergelaten. Goed advies.

• Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? N.v.t.

Blij met de zonnepanelen - eerste opbrengst is binnen

Nadat we ons nieuwe huis hadden hebben we besloten zonnepanelen aan te schaffen. Na enig vergelijk gekozen voor Zonnemarkt. Een prima systeem, net geïnstalleerd. Goede garanties.

• Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? Ja

Zonnemarkt is een prima bedrijf om zonnepanelen te kopen!

Goed bevallen

Een prima bedrijf om zonnepanelen te kopen!

Goed geadviseerd

ik heb 3 partijen uitgenodigd en zonnemarkt was altijd goed en snel in reageren en adviezen. Het is toch complex, ik koop dit niet elke dag en waarom adviseert iemand dan A of B? Zonnemarkt kon dat goed uitleggen, heeft diverse vragen beantwoord, en kwam ook prijstechnisch het beste uit de bus. De panelen zijn snel gelegd. Een tip voor zonnemarkt: de kamer waar de elektriciteitsleiding vanaf het dak binnen kwam had iets netter achtergelaten kunnen worden. Plus: Het duurde nog wel een paar dagen voor de online monitoring ook werkte, dat hadden jullie misschien zelf kunnen signaleren, maar is wel goed opgelost. Nu kunnen we het goed volgen via de app!

• Is de installatie naar wens verlopen? Ja
  • Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? redelijk ja

Heldere offerte en prima uitgevoerd

Heel duidelijke offerte en na wat aanpassingen in de opstelling hebben we gekozen voor Zonnemarkt. De installatie verliep soepel - alles ligt mooi op ons dak.

• Bent u tevreden over de service vanuit de overige afdelingen? Zeker

Goed bevallen.