Jurken kopen was altijd gedoe en helemaal online bestellen is lastig, omdat zo moeilijk te beoordelen is hoe de jurk je staat. Maar op deze website worden foto's en filmpjes gebruikt en een zeer nauwkeurige productomschrijving, waardoor je goed kan slagen. Ruime keuze aan oogstrelende jurken, snelle levering en mooie stof, het geld helemaal waard. Superblij mee!

Prachtige rok, past perfect

De rok die ik besteld heb voldeed volledig aan mijn verwachting. Leuke print, mooie kleuren, model viel precies zoals verwacht. Erg blij mee!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Anders

Mooie kleding voor een goede prijs

Ik heb een jurk besteld, prachtige jurk van mooie kwaliteit. Ik ben er blij mee.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Anders

Prima service, super leuk jurkje

Erg blij met het jurkje, ziet er heel mooi uit. Snel en netjes verzonden

Geweldig.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Snelle levering Schoenen besteld zagen er goed uit, maar paste niet goed stiksel rand sneed in mijn huid, dus retour gestuurd.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Werk

Zeer Goed

Zeer mooie jurken voor een maatje meer. Nu hoef ik niet meer in zakken rond te lopen. Of in jurken die te kort zijn. Dank je wel!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Dagelijks gebruik

Mooie jurk gekocht. Snelle service.

De jurk paste goed, dus de beschrijving was helder beschreven.

Helemaal leuk!

Ik heb "mijn" vorm teruggevonden op TopVintage en alles wat ik bestel zit als gegoten. Ik ben er helemaal blij mee!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Werk, Dagelijks gebruik

Wat een top winkel.

Telefonisch bereikbaar voor vragen, zeer behulpzaam. Vriendelijke dames. Bestelling best snel ontvangen !! Mooie kleding goede kwaliteit. Zeer tevreden !!

Top!!!!!

Alles wat ik al kocht, is supermooi en van goede kwaliteit!!!!! I just love it!!

Prachtig

Elke keer als ik weer een pakketje van top vintage krijg is het toch wel weer een verassing....

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Werk, Dagelijks gebruik

Geweldig!

Bestellen is makkelijk en altyd leuk om een pakketje van Topvintage te krijgen. Zo vrolijk ingepakt wordt daar blij van. De rode jumpsuit was nog mooier rood dan op dd afbeelding, en zit heerlijk, love it!

Weer tevreden met mijn bestelling

Mooie jurk en juiste maat door aanbeveling

Top kleding snel geleverd

Fijne website leuke kleding goede kwaliteit en snelle levering.

Mooie jurk en shirt

Het shirt is geweldig maar helaas van een stofje dat ik niet graag draag. De jurk is heel erg mooi!

Perfecte en snelle service

Goeie prijs en de verkoper is van zijn woord,heel snelle en correcte levering

Mega mooie jurk

Hele mooie jurk, echt super fijne stof! Ik verwacht ook dat de jurk mega lang mooi blijft. De stof is lekker stretchy en daardoor enorm flaterend!

Mooie kleding

Mooie collectie en altijd stipte levering

Geweldig, een goede ervaring

- bestellen gaat snel en makkelijk - website is erg overzichtelijk - mooi en goed verpakt - grote keuze - maten bij producten beschreven - snelle verzending - zeer mooie prijsjes Kortom, een zeer leuke webshop en de keuze is reuze! kom hier zeker terug!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Geweldig snelle mooie verpakte levering

Ik had voor de eerste keer een blousje besteld jij Topvintage en werd aangenaam verrast!! Mijn blouse werd een dag later in mooi en leuk verpakt al bezorgd. Super blij met de blouse en ga hier zeker weer bestellen. Maureen

In een woord TOP

Prachtige jurken en de service is echt de beste die je kan wensen! Jammer van de verzend- en retourkosten maar in deze tijd kan dat ook haast niet anders. Verder écht de absolute droomwebshop en droomservice!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Goed product en snel geleverd

Snel geleverd, goede kwaliteit

Mooie kleding, snel geleverd.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Snel geleverd en keurig verpakt

Ik heb een jurk en schoenen besteld en ontving mijn pakket binnen de beloofde termijn. Snelle levering en het zat keurig netjes verpakt. Zelfs de schoenen. Ik weet zeker dat ik nog een keer ga bestellen.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.