Prachtige, vrouwelijke, goed zittende kleding

Mooie kleurrijke kleding, fijne materialen, goede pasvorm.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Spullen altijd snel geleverd en goed verpakt. Ben heel blij dat ik materiaal kan aanklikken. Het liefste draag ik alleen katoen en ben heel blij dat ik dat kan aanklikken als filter.

Adembenemend

Super mooie polkadot jurk, goeie kwaliteit en snelle levering.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Vintage zomer in een outfit!

De Gracie tropical maxi jurk is echt een zomerdroom! De kleuren knallen, de print is vrolijk en de pasvorm zit als gegoten – perfect om in te zwieren. De Art Deco Festive oorbellen maken het helemaal af: classy, sprankelend en met een vleugje vintage glamour. Topvintage, jullie weten precies wat een vrouw nodig heeft om te stralen. Dankjewel!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Werk, Dagelijks gebruik

TOP

Zeer snelle levering, en super tevreden van mijn aankopen, ik bestel zeker nog

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Keurig verpakt en snel bezorgd

Goed en leuk verpakt en netjes op tijd geleverd , te volgen in de postnl app ,helemaal wat je mag verwachten en blij van word

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Snelle levering van mooi product

Blij met mijn aankoop en snelle levering. Waarom vier en geen vijf sterren? De jurk was dusdanig gekreukt dat ik haar eerst moest stomen om een goed beeld te kunnen krijgen.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Werk, Dagelijks gebruik

Prachtig jurkje!

Voor een bruiloft in Spanje komende zomer heb ik de Alice Blossom Penciljurk besteld. Binnen twee dagen was het jurkje binnen en staat echt prachtig! Ben er heel blij mee!

Fantastico !

Rode koker rok zoals beschreven. Zit mooi, tekent niet. Mooie high waist en super comfy materiaal. Ik ben er mega blij mee :) !

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Zalig, eindelijk respect voor mijn figuur!!!!

Ik vind het heerlijk dat deze kledij mijn figuur respecteert, brede heupen, no issue, ronde buste, no issue!!! Zalig gewoon! Eindelijk zorgeloos maten kiezen ook met behulp van jullie info ivm de maten, en echt info die klopt, en aangepast is van merk tot merk!!! Een hele verademing! Ik ga nu al beginnen rondkijken om nog een bestelling te doen, zo blij ben ik.

De snelle bezorging

De volgende dag al in huis en heel netjes verpakt!! Leuke vrouwelijke kleding.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Super snelle levering en goede mooie jurken

Had het de volgende dag in huis, dingen die ik niet goed paste konden gemakkelijk worden teruggestuurd. Ben enorm blij met m'n prachtige jurk.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Gezellige jurkjes en andere vintage kleding.Was op tijd binnen, voor een feestje.

Leuke jurk, fijne stof

De jurk past goed, staat leuk en zit fijn. De stof is heel zacht en soepel.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Wat je besteld is geheel volgens verwachting en super snel.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

weer zo als gewoonlijk prachtig

heel mooi

Prachtige jurken!

Mooie jurken van goede kwaliteit, ze zitten als gegoten en mooie kleuren! Met plezier draag ik deze stijlvolle jurken! Een snelle levering en netjes verpakt!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Werk

Snelle levering, zeer zorgvuldig verpakt en mooie artikelen

Ich liebe dieses Geschäft

Immer tolle Kleider, auch in großen Größen. Toll ist auch das Outlet

Prachtige jurk, snelle service

Al maanden weet ik van het bestaan, maar het moment was er eindelijk: ik kon rustig shoppen. Er was een jurk die meteen zei: deze past bij mij. Al snel was de jurk, keurig verpakt, in huis en hij staat prachtig! Retourneren was niet nodig, maar was makkelijk door het bijgeleverde label. Super dus! Op naar de volgende bestelling <3

Als altijd goed

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Anders

Top!Snel,keurig ingepakt.

Top,keurig netjes ingepakt en snel geleverd. Mooie kwaliteit kleding.

Alles vlot verlopen

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Anders

Pasvorm anders dan de foto

Op de website ziet alles er heel leuk uit. Afhandeling top, pakketje de volgende dag geleverd. Helaas gingen van de 5 bestelde artikelen er 4 weer retour vanwege de vreemde pasvorm of omdat shirtjes maat L vallen als een S. Tip: bestel minstens een maat groter

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Het totale proces verliep Snel en correct

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade