Snelle service en zo mooi!

Ik heb een paar broches besteld en ze zijn zoveel beter san ik had durven hopen! Ze zijn ook veilig aangekomen zonder problemen, alles was super ingepakt. Koop hier zeker nog!

Super leuke kleding!

Mooie kleding, goede kwaliteit. Snelle verzending. Enig minpuntje is kosten voor retourneren. Maar verder leuke shop!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Fantastische kleding! Website met duidelijke maattabellen. Pakketje snel verzonden. Helemaal top dus!

Super ervaring

Ze zijn klant vriendelijk, alles netjes op tijd Geen oroblemen

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Prijs kwaliteit verhouding prima Zulke leuke kleding! Ik koop al jaren bij topvintage

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Werk, Dagelijks gebruik, Anders

Snelle bezorging, goed assortiment

De producten waren heel snel geleverd en het assortiment van de winkel is uitstekend

Toch niet volledig tevreden

Ik heb pas na het wassen gemerkt dat er een scheur in de jumpsuit zat. Gelukkig kan ik naaien en heb ik het zelf kunnen repareren. Maar was toch teleurgesteld

Precies wat ik zocht!

Ik ben super blij met mijn aanschaf die ik bij jullie online heb gedaan. De schoenen zien er precies uit zoals op de foto’s (vooral de kleur was voor mij belangrijk) en zitten heerlijk. Wat ik ook fantastisch vond is dat ik ze naar mijn huis in Schotland kon laten versturen tegen een zeer schappelijk verzendtarief. Ze kwamen binnen een week aan. Ik zal zeker nog vaker bij jullie shoppen. En mocht ik het geluk hebben om €50 te winnen van jullie, dan zal ik doe aan mijn moeder doorgeven want die was ook laaiend enthousiast over jullie collectie!

Snel en mooie kleding

Mooie kleding, goede kwaliteit. Bij het bestellen is alles duidelijk en ook nog eens snel in huis!

Alles top!

Zeer mooi, kwalitatief kleedje, maat zoals opgegeven. En snel geleverd. Wat moet je meer hebben.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Heel blij met mijn aankopen

Ik heb een paar truitjes van Banned gekocht in de sale. Daar ben ik ontzettend blij mee. Ze zitten heerlijk zacht en het staat zó mooi en vrouwelijk! Het is elke keer weer een feest om ze te dragen. De levering ging heel snel en alles zag er netjes uit! Ook toen de klantenservice gemaild had met een paar vragen over de factuur kreeg ik heel snel en duidelijk antwoord. Heel fijn dat het allemaal zo vlot opgepakt wordt!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

erg leuke kleding. Maar maten verschillen soms wel per kleding.

Ik vind alle kleding reuze leuk. Vooral waar vogeltjes ed. op geborduurd zijn, zoals de laatste rok die ik gekocht heb met bijpassende schoenen en tas. Alleen bij een jurk heb ik altijd hulp nodig om de rits van achteren dicht te doen. De maten zijn wel eens verschillend.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Anders

Sjiek en smexy met een snelle levering

De bestelde jurk kwam al snel binnen. Wat een prachtige kleuren! Ik ben er erg gelukkig mee en voel mij sexy en sjiek tegelijk...

snelle en keurige levering

Pantalon. Mooie kwaliteit en prijs is ook prima in verhouding tot het geleverde. Voor mij een perfecte pasvorm super blij mee. Al veel kleding hier gekocht en deze blijven allen ook heel mooi na vele draag en wasbeurten. Ik beveel deze winkel aan

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Gave look in vintage stijl!

Voor het eerst een jurkje gekocht en hij zit echt als gegoten! De kleuren komen ook echt overeen met de foto van de site. Op naar de volgende aankoop!

Perfecte pasvorm, mooi materiaal

De levering is snel, de jurken zijn zoals ze op de foto staan. De stofkwaliteit is prachtig en de pasvorm ook. Meer dan tevreden

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Thuis shoppen op hoog niveau

Jullie hebben een mooie site, zijn super goed bereikbaar, en de levertijd is heel snel.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Super mooie kledingzaak ga snel weer naar de winkel online was ook perfect volgende dag al in huis Super dankjewel en tot snel groetjes ineke Jansen

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Dagelijks gebruik

Kleding zit heerlijk en past goed. Ziet er super leuk uit ook!

***** Top o.k.*****

Altijd mooie items, service en de nummer een in z'n soort. Leuke extra korting dagen en sale! *****Bedankt T.V. team*****

duidelijke maatvoering

Snelle levering! De maataanduiding bij elk artikel opgezocht en alles past perfect! Ontzettend leuk allemaal ♥️

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Dagelijks gebruik

Top! Alles wat ik hoopte toen ik het kocht!

Best spannend , eerste keer op een nieuwe site iets kopen. Maar mijn verwachtingen zijn overtroffen. Op tijd geleverd. Goede kwaliteit en pasvorm zoals gehoopt. Echt heel blij mee.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Werk

Lekker snel

Lekker snel de bestelling binnen het enige jammer vind ik dat als je hetzelfde artikel wilt omruilen voor een maat kleiner of groter dat je het artikel eerst terug moet sturen en daarna de juiste maat kan bestellen…beetje omslachtig

Mooie kleding

Super blij met mijn jurk, veel complimenten gehad.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

correcte afhandeling van mijn bestelling, goede service.

correcte afhandeling van mijn bestelling, goede service

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade