Super leuke én comfortabele schoenen

Zeer mooi, passen overal bij en zitten ook nog eens super comfortabel, wat wil je nog meer :)

Mooie kwaliteit en pasvorm vrouwelijke ten top

Mooie pasvorm en kwaliteit. Deze jurk benadrukt je vrouwelijke vormen. En er is nog zoveel meer aanbod. Voor iedere gelegenheid een passende jurk. Fijne webshop met de juiste uitstraling voor het verkopende product.

Goede kwaliteit

Supermooie laars. Echt super, helaas is de maat niet goed voor me,te breed bij de schacht waardoor ik met lopen eruit schiet :( Zo jammer... maar kleiner daar is mijn voet weer te breed voor vrees ik.

zoals altijd perfect!

Fantastisch in 1 woord

Ge-wel-dig leuk!

Hoe te blij was ik toen mijn jurken (2) binnenkwamen en ook nog een perfect zaten qua pasvorm!! Nu is het moeilijk kiezen welke van de twee ik aantrek op mijn verjaardag ;-) Waarschijnlijk de eerste in de ochtend en de ander in de avond!!!

Geweldig, zoals altijd.

Ik ben inmiddels al een paar jaar klant en bijna altijd heel tevreden met mijn aankoop. Je voelt je al gauw heel vrouwelijk in jullie kleding.

Geweldige webshop met prachtige swing jurken met vintage look

De swing jurken van Top Vintage vind ik geweldig, vooral de fifty look, mijn tante en moeder droegen die jurken en ik was er toen al dol op als kind. Kortom echt een ware snoepwinkel, waar ik al heel wat kleding heb verworven.

Heel blij. Super snelle verzending. Jurken zijn heel goede kwaliteit.

Prachtig retro badpak

Ik zocht een retro badpak en vond deze bij TopVintage. De bestelling werd snel toegestuurd, prima service verder. Het badpak zit als gegoten en staat prachtig!

aangename eerste ervaring

correcte levering beschrijving en maten komen overeen met real things leuke ervaring

Alles wat je kunt wensen in een shop!

Fijne website, perfecte pasvorm door goede maataanduiding & goede kwaliteit kleding + snelle levering. Wat wil een vrouw nog meer?

Supermooie passende classy jurk

Sluit overal mooi aan. Eigen maat passend. Prachtige blauwe kleur. Voor werk of feestje perfect

Mooi en snel

Prachtige jurk besteld. Snel binnen en zit perfect! Maten worden ook duidelijk aangegeven op de website.

Prachtig en kwaliteitsvol aanbod. Uniek!

Heel mooi aanbod en van elke aankoop steeds heel tevreden. Het zijn mooie kwaliteitsproducten. Regelmatig ook leuke kortingsacties. De nieuwsbrief volgen is de boodschap!

Alles netjes ingepakt en een dag later ging het al in mijn kast, bedankt

Prachtig jurken

Al enkele keren een mooie vintage jurk besteld, ze zijn supermooi en alle maat gegevens staan erbij. Je kan bijna niet fout gaan met mijn lengte ( 181 )Super winkel !

Snel bezorgd, super mooie jurk! Goede pasvorm

GEWELDIG

In een woord Geweldig top kwaliteit , keuze en prijs … en niet te vergeten snelle levering

Ik werd er heel blij van!

Al maanden zat ik rond te snuffelen op de site, wat een prachtige spullen allemaal. Uiteindelijk 'de moed' gevonden om wat te bestellen. Zou het me staan, kom ik eruit met de maat... En uiteindelijk heb ik de stap gewaagd en een prachtig rood jumpsuit besteld. Helaas zelf niet zo goed nagedacht over de onpraktische kant van de rist op de rug. Maar geen probleem, ook het retourneren verliep zonder problemen. Binnenkort weer wat anders leuk uitzoeken, want keus genoeg!

Retour goed verlopen

Ik had het allerlaatste paar 50s Lynn Pumps in Lipstick Red van Ruby Shoo gescoord, maar toen ze werden geleverd (heel snel overigens), waren ze helaas te klein. Ik heb soms maat 36 en soms 37. In het geval van de schoenen van Ruby Shoo was een maat 37 voor mij beter geweest. Check eerst de maattabel op de website van Ruby Shoo zelf, is een tip die ik kan meegeven. Terugsturen is helaas niet gratis. Ik heb voor de goedkoopste optie gekozen, via Homerr. Dat is ecologischer, maar duurt wel eens zo lang. Eens de schoenen terug waren, werden ze wel direct terugbetaald, dus je hoeft niet op je geld te wachten. De "50s Bernie Rose Hair Clip in Dark Red" die ik erbij had besteld was heel mooi en heb ik gehouden.

Als ik bij Topvintage bestel word ik altijd blij. De kleding is altijd van goede kwaliteit en klopt met de beschrijving en maten. Ze hebben een top service. Denken altijd mee. Ik vind Topvintage geweldig.

Een hele mooie tas, bright bright red! I love it. Maakt elke outfit helemaal af.

Leuke tassen.

Goede service en vriendelijke klanten service.

Mooie jurk

Hele mooie jurk bestelt. Volgens het maatadvies kon ik een maat kleiner bestellen dan ik normaal heb. Ik was wat sceptisch daarover maar de jurk paste perfect en stond heel mooi. Zeker met petticote eronder zie je er mooi slank uit.

Snel binnen.het product was top van kwaliteit en goed pasvorm

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.