Fijn gewinkeld in de schop.

Perfect in alle opzichten

supersnelle levering en prachtige aankoop

toppie

niets op aan te merken en makkelijk in gebruik

Niet zo denderend

De website is echt niet beter dan de vorige. De modellen van de rokken vallen gewoon tegen. Het kunnen we swing rokken zijn maar hoeven er niet uit te zien als een parachute.

Super snel Mooie kwaliteit Ga zeker nog meer bestellen!!

Super mooie en fijne jurk

Ik heb een prachtige jurk besteld. Hij werd vlot geleverd en was boven verwachting mooi!

Mooie website, ruime en mooie keuze, snelle behandeling, snelle bezorging. Ik ben zeer tevreden. Dank je wel. Met vriendelijke groet Tatiana Nestratova.

Topservice en mooie producten.

Goede hulp bij de bestelling, snelle levering. Ben superblij met mijn jurken, schoenen en vestjes.

Het laatste bloesje zit wat krapjes, maar ik moet toch wat afvallen. Het is beeldschoon. Liefs Karien

Supersnelle service uitstekende kwaliteit!!

Per toeval stuitte ik op deze prachtige site, op zoek naar een mooie jurk voor een bruiloft. Wat een ruime keuze en prachtige collectie. Ik ga zeker vaker shoppen bij Top Vintage.

Amazing!

Wat een snelle verzending en wat een top jurk! Hij zit prachtig, sluit mooi aan, heerlijke stof, zit fantastisch! Hiermee ga ik mijn "soon to be husband" helemaal omver blazen op ons huwelijksfeest. Love it!

Geweldig!

Mooie kleding, goede service! Snel contact super!

Top service en een super mooie website om tegaan shoppen

Vriendelijk personeel met Top service fijne en vertrouwed website

Snelle levering, leuke kleding

Leuke kleding, had een jurk nodig voor een bruiloftsfeest. 4 jurken uitgezocht, 2 gehouden en 2 terug.

Mijn favoriete webshop

Pasvorm wordt duidelijk vermeld zodat de juiste maat kiezen niet moeilijk is

Leuke kleding

Leuke, originele kleding. Meestal correct maatadvies.

Prachtkleedjes!

Jullie hebben prachtige, speciale kleedjes die zoooo uniek zijn! Waaauw! Spijtig dat mijn betaling met Klarna niet kon doorgaan. Dus heb ik niet kunnen bestellen. Heeeeel spijtig!

Prima jurk

Prachtige jurk van soepel vallend materiaal. Maat 18 - xxxl valt erg mooi als je wat voller bent, mede door de rimpelige band rond de buik. Kom maar door met de zomer! Communicatie over de levering verliep prima. Wel een beetje jammer dat de jurk een week later €10,- goedkoper is, vandaar 4,5 sterren.

Fijne website met prachtige kleding!

Topvintage is echt een fantastische winkel met kwaliteits kleding. Hedendaags missen we soms de vrouwelijkheid in kleding en die vind je zeker hier.

Top vintage

Top omdat het artikel dat ik bestelde nog voor de bezorg datum binnen kwam, helaas te groot..geen zorg!terugsturen en in de juiste maat besteld, financiële gebeuren vlot geregeld..en ik ben me daar blij!wat een heerlijke rok om te dragen, voel me echt een dame met stijl. Goede kwaliteit en zin in meer van Top vintage

Goed verzendsysteem

Ik koop geen kleding en schoenen meer online. Ik pas het liever in de winkel. De jurk stond niet mooi, de schoenen te klein, riem te breed. Tip, show alle jurken op een model. De verzending loopt gesmeerd. Retourneren is gemakkelijk. Mooie website

Ik vind hier echt alles wat ik nodig heb om mijn look af te werken. Ook ben ik zeer tevreden over de vriendelijke hulp die ik kreeg bij het kiezen van een riem. Zeker een aanrader!!!

Prachtig

De kleding is prachtig en ik voel me op en top vrouwelijk in deze kleding

Helemaal super, mooie pasvorm, goede kwaliteit en snelle bezorging

Supermooie kleding en snelle levering.

Ik houd van de prachtige jurken. Op de site staan ze goed afgebeeld en er staat alle informatie bij die nodig is om tot een goede keuze te komen. Ik heb 2 jurken gekocht, verschillend van model en passen prima. En al complimenten gekregen.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.