Maar af en toe zonder verzendkosten is ook wel eens leuk

Alsof de capri voor mij gemaakt is…. Fijne kwaliteit stof… heerlijke broek!!!

Leuke artikelen en snelle bezorging.

Snel antwoord + levering

Mijn vraag of 2 items bij elkaar zouden passen kwa kleur werd snel + leuk beantwoord. De bestelling zelf werd vliegensvlug geleverd met duidelijke informatie.

Veel shop plezier

Super leuke kleding, sieraden etc. Eenmaal besteld is lekker snel in huis en mooi verpakt! Mooie en overzichtelijke site.

Fantastisch!

Snelle levering, goede kwaliteit kwaliteit stof, duidelijk en oprecht. De verpakking waar het in komt is al een kadootje. Ga zo door meiden,

Ik ben tevreden met mijn inkoop.

Een plezirige winkelervaring i. e. Zeer goede verzending: accuraat en presentable ingepakt, goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, constant en betrowebare kwalitijt, mooie keuse van kleeding en accessoires.

Altijd goed!

Mooie, aparte kleding voor een schappelijke prijs. Eenvoudig besteld en snel geleverd! Deze keer een leuke lippenstift pen als cadeau erbij. Heel leuk!!!

Te groot

De rokken van banned retro zitten als gegoten. De jurk was spijtig genoeg vanboven te groot . Heel leuke jurk maar niet voor mijn zandloperfiguur . Dus spijtig genoeg retour moeten sturen

Ok

Kleuren mooi de stof is echt dunner en minder van kwaliteit dan ik had verwacht

Heel blij met mijn jumpsuits. Ze passen als gegoten. Dankzij de duidelijke maattabel,

A lovely dress that suits me

I love the pattern with flowers ,the 50´s style , the quality of the material and how it suits me.

Prachtige jurk

Deze groene jurk is echt geweldig! Het is een dikkere stof, flatteert mooi. Ik heb cup 85F en XL past prima. De kleur groen is een mooie flessen groen. Aanrader, deze jurk!

Toppak

Geweldige jumpsuit! Ik heb er nu meerdere, ook de winterversie! Heel fijn

Goede prijs/ kwaliteit Goede service Snelle levering

Beautie aankopen met topservice

Top ervaring. Super mooie kleding. De volgende aankopen alweer op het oog. Goede service en snelle levering.

Mooie broek, snel geleverd

Hele mooie broek, zit erg lekker. Zit wel heel veel stretch in

Mooie website, duidelijke uitleg over maatvoering, besteld, betaald en snel geleverd en nu draag ik met veel plezier de items! Top van Top Vintage.

1e bestelling geplaatst. Snel geleverd met een enig cadeautje en alles top verpakt. Heel blij met de aankoop. Ook de maattabel op de site kwam goed overeen en heeft me goed geholpen om direct de juiste maat te kiezen. Ben er blij mee!

Wow,ik wist niet dat een jurk mij zo mooi kan staan.

Een jurk online,altijd te groot ,te klein. Deze zeegroene jurk zit als gegoten. Zware kwaliteit stof ,goed afgewerkt. Het lijkt wel handgemaakt door een coupeuse. Ik kan stralend naar de bruiloft van mijn dochter. Echt helemaal happy, Dank! En tot de volgende keer

Topkwaliteit en topservice van TopVintage!

Ik heb zojuist mijn truitje in marinelook ontvangen dat ik bij TopVintage heb besteld. Wat een verrassend mooie kwaliteit! En het past perfect. Ik kijk er enorm naar uit om dit in de zomer te gaan dragen. Bovendien is het heel snel geleverd. Dit was mijn eerste bestelling bij TopVintage, maar ik ga zeker meer bestellen!

Super goede eerste kennismaking met Topvinted, smaakt naar meer!!

Wat een feest om door de webshop te swipen. Zocht iets anders dan een standaard feestelijke outfit voor een bruiloft. En keuze genoeg! En hele snelle levering!

Mooie jaren 50 jurk

Ik was op zoek naar een mooie jaren 50 jurk en TopVintage heeft deze gelukkig ook in grotere maten. Snelle service, bijzondere items.

Snel, correct, prachtige kwaliteit

Een topwebsite met enorm veel verschillende stijlen in kledij met bijpassende juwelen en schoenen. Heel duidelijke website, duidelijke maattabel. Ik ben superblij met mijn aankoop van een rode jumpsuit.

Kwaliteit van het product is erg goed, was snel geleverd en verder niks op aan te merken.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.