Zo blij met deze Vintage stijl

Snelle levering en top kleding voor betaalbare prijs en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering!

Schoenen zijn heel mooi en van goede kwaliteit. Snelle levering en achteraf betalen.

Super trenchcoat

Wat een mooie stoere maar toch vrouwelijke jas/jurk.! Zit prachtig,kleed mooi af. Superblij dat ik jullie heb gevonden !!

Mooie kleding, goede service

Overzichtelijke website, mooie kleding, vriendelijk en snel in het beantwoorden van mails

Hele prettige ervaring

Heel blij met de aankoop. Goede pasvorm en zit heel lekker. Ook snelle levering.

Supper

Snel en goed afgehandeld. Goed verpakt allemaal jurkje en tas goed en netjes

Zo leuk shoppen

Steeds super service, mooie producten, altijd heel blij om ré shoppen bij top vintage, zeker de kleedjes ☺️

Ik was opzoek naar een leuke schoen voor onder mijn bruidsjurk. Via de mail contact gehad en super geholpen. Uiteindelijk twee paar besteld waarvan één het is geworden! Heel erg blij mee :)

Mooie kleur en model jurk. Voor de wat koudere lentedagen

Snelle levering. Mooie pasvorm en kleur

Prachtige items

Ik kon vlot bestellen. Maten komen overeen met wat ze zeggen. Snelle levering. Prachtige doos waarin het pakket toekomt. Mooi website. Prachtige items

Altijd weer top!

Zoals steeds zeer vlotte levering van de gekende kwaliteit en pasvorm!

Mooie kwaliteit!

Snelle levering, jumpsuit mooie kwaliteit Valt ruim

Jammer

Jurk viel helaas tegen. De plooitjes aan de zijkant zaten niet vast en verschoven telkens. Tevens was de witte binnenvoering los en daardoor aan achterzijde hals zichtbaar. Geen zin om zelf aanpassingen te doen, daarom jurk terug gestuurd.

Altijd fijn

Shoppen bij top vintage is altijd een feestje.

Blij met 2 mooie nieuwe jurken!

Ik heb binnenkort een bruiloft.. daarvoor had ik een paar jurken besteld.. Ik vond ze allemaal mooi staan! De keuze was ook moeilijk..Maar ik kan helaas niet gelijk 4 jurken halen/kopen.. nu koop ik er 2 .. ik moet wel zeggen dat alle ritjes niet echt lekker omhoog gingen.. Maar ben heel erg blij met m'n jurken!

Altijd een winnaar

Bijna al deze jurken heb ik in mijn kast met trots hangen. Zitten heerlijk, geweldige pasvorm en kleden mooi af. Blijven ook mooi hoe vaak je ze wast of draagt. Het lijkt wel een verzameling :) maar ben altijd enorm blij met een nieuwe aanwinst!

Geweldig!

Ontzettend leuk, lief en schattig jurkje! Precies zoals op de foto. Daarnaast nog handschoenen en sokjes besteld, ook deze zijn fantastisch!. Snelle levering in een stevig en mooie verpakking. Daarnaast zat er zelfs nog een klein cadeautje in de doos.

Perfect black dress

I bought a black dress. I love how floating the part of skirt and the part of bust is lovely.Not too much open but still sexy. My size is 84-69-89,XS is perfect. I'll buy again from Topvintage for sure.

Prettig winkelen

Maat klopte met gegevens.Model was ook zoals beschreven en op foto.Materiaal van kledingstuk is prima.

Alles naar volle tevredenheid

Goede hulp bij het bepalen van de maat. Mooie kwaliteit, zelfs boven verwachting. Snelle levering. Al veel complimenten gekregen over de spijkerjurk.

Levert altijd mooie spullen en snel! Alleen wel jammer dat ik voor een retour moet betalen.

Prachtig

Prachtige jurk! De maattabel klopt precies, het stofje is fantastisch, de afwerking is mooi en het patroontje is erg vrolijk! Nog niet voor langere tijd gedragen aangezien het nog vrij koud is buiten, maar dit gaat zeker een jurk zijn die in de lente/zomer vaker buiten mijn kast is dan in de kast!!

Super blij mee.sluit mooi aan

Super blij mee .Sluit mooi aan

Super goed!!!

Beste team Top Vintage, de laatste bestellingen Artnr.1165lin-ch Sand: geweldig zo apart ,ik heb een linnen broek waar deze blazer bijzonder leuk op staat. SUPER!!!! de zwarte blazer Artnr.401 is ook een geweldige blazer prachtig getailleerd. Super blij met deze aankopen. De maatmeting die jullie als tip geven is ook heel fijn want soms weet ik niet welke maat ik moet kiezen. maar deze is perfect. Het wordt heel snel geleverd!!! Dat is grandioos. Ik kan alleen maar positieve reacties geven. Ik ben 75 jaar maar ik vind het heerlijk om er leuk uit te zien. Heel veel groetjes team Top Vintage ,Jeannette.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.