Subliem

Ik heb het bestelde artikel als een cadeautje mogen ontvangen. Zo lief al jullie berichtjes en kaartjes. Het bestel- en afleverproces is in een woord subliem.

Fantastische kleding met geweldige service!

Topvintage levert super snel, heeft echte prachtige en kwalitatieve goede kleding. De website is zeer gebruiksvriendelijk. Echt een fantastische winkel!

Uitstekend!

Mooie en kwalitatief goede niet doorsnee kleding, ook voor vrouwen met rondingen.

Met deze mooie jurk ga ik helemaal stralen op mijn verjaardag feestje!

Lang gezocht naar de perfecte jurk, eindeloos geshopt en uiteindelijk gevonden bij Top Vintage! Pasvorm gewoon goed, stof goede kwaliteit, mooi dessin en de jurk heeft zakken! Ko maar op met dat feestje!

Veel keus, snelle service, redelijke prijzen, heldere communicatie

Geweldige collectie en niet heel duur. Daardoor is de kleding van sommige merken kwalitatief wel minder. Dunne stof, erg synthetisch, beetje verkleedkleren niveau. Maar dat geldt niet voor alles hoor. Jammer want de modellen zijn zo leuk.

Helemaal blij!

Ik heb twee supermooie broeken besteld: roze en rood. Zitten fantastisch. En een rode blouse erbij. Ook perfect. Zoals gebruikelijk waren de bestellingen weer snel binnen. Helemaal blij met mijn nieuwe aankopen.

Mooie kwaliteit en snelle verzending !

Heel veel complimenten gehad over een swingjurk die ik bij jullie heb gekocht. Eerste keer dat ik me 100% zelfzeker voelde in een jurk ! Knappe afwerking en topkwaliteit. Dankuwel !

Mooie collectie

Veel keuzes. Makkelijk bestellen en retourneren.

Geweldig.

Altijd weer spannend als er weer een pakketje komt. Mooie kleding.

heel blij met mijn aankoop

Aangezien mijn dochter van de zomer gaat trouwen zocht ik voor dit huwelijk een mooie jurk. Ik heb op heel veel sites gekeken, bij verschillende dure merken maar niets gezien naar mijn zin. Mijn dochter wees me op jullie site en ik was meteen enthousiast. Vervolgens mijn maten op gemeten en gelijk besteld. De volgende dag was mijn jurk er al en hij paste perfect. Dus ik heb van de zomer een prachtige jurk van jullie aan op de bruiloft. Mooier kun je toch niet hebben!!

Mooie kleding, hoge kwaliteit

Prachtige jurken uitgezocht. Verbaasde mij over mooie kwaliteit stof en afwerking. Goede pasvorm. Zeer tevreden! Ga zeker vaker bestellen!

Prachtige broek

Prachtige mooi broek. Fijne stof. Niet te dik zodat ik hem lekker het hele jaar kan dragen. Erg blij mee

Een geweldige shop

Snelle levering en er rondneuzen zulke mooie items, dat je bijna niet kan kiezen. Wacht alleen nog op email over een uitverkocht artikel. Wachten wordt zeker beloont.

Top kwaliteit kleding!

Review: ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ Vandaag mijn 5 items binnengekregen van Top Vintage en ik ben verliefd! Twee rokken, een jurk en twee tops. De topjes zijn wit maar schijnen niet door: ik vind dat zo fijn! Geen gedoe met dunne stof. De jurk staat en past ook fijn. Wel katoen dus moet het goed kreukvrij houden maar dat is het waard. De rokken passen goed en de maten tabellen kloppen. Ik heb maat 42-44 dus dan ligt het aan de omvang welke maat ik heb. Super fijn dat je dan je eigen maten kan vergelijken! Dat raad ik iedereen aan. Deze stof wel kreukvrij dus dat is wel lekker in de zomer als je kleding vaker draagt! Al om al een top koop! Ga er zeker meer bestellen. Aanrader van Claire. xx

Geweldige items

Wat een leuke shop is dit. Heerlijk vintage , ik wordt er helemaal blij van. Snelle levering, goede prijs kwaliteits verhouding. Echt super blij met mijn aankopen.

Heel tevreden

Je wordt snel en vriendelijk geholpen, voelt heel persoonlijk. Mooie spullen en als je de doos thuis krijgt is het echt een klein feestje ❤️, zo leuk ingepakt, echt super! Blij dat ik jullie hebt gevonden ☺️

Geweldig!

Mooie artikelen, prachtige kwaliteit. Daarom nogmaals besteld als reseve. Als cadeautje voor mijzelf de groene oorbelletjes besteld; echte eye catchers! Snelle levering, leuk verpakt. Ook altijd fijn; de enkele keer dat ik iets terugstuurt vind ik het zo fijn dat alles in de doos aanwezig is om terug te kunnen sturen.

Zeer netjes afgewerkt …. Kan niet wachten tot de lente

Een absolute topper!!!

Deze jurk staat mijn vrouw fantastisch. Mooie kleur, goede pasvorm en dat voor een droomprijs

Snel mijn prachtige petticoat binnen

Wat een leuke website! Ik had een rode petticoat nodig en hier hebben ze prachtige exemplaren. De petticoat en leuke sjaaltje, wat ik niet kon weerstaan, waren netjes verpakt (met een leuk kaartje!) en snel geleverd. Ik ben er blij mee!

Hele leuke site met veel mooie kledingstukken. Snelle levering ook !

Mooie, soepele broek

De palazzo broeken van King Louie vind ik erg fijn. Dit ook weer een mooi vallende, wijde broek van een soepele stof. Door het veelkleurige printje kun je er van alles op dragen.

De bestelling is keurig op tijd Netjes en feestelijk verpakt Retour etiket erbij indien nodig Perfecte organisatie Ga zo door

Keurig verzorgde levering.

Zoals altijd was mijn bestelling bij Topvintage keurig verzorgd en snel. Helaas was de bestelde jurk niet geschikt qua model voor mij, maar hij was verder prachtig.

Supergave broek!

Hele leuke site met mooie kleding. En sper snelle levering!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.