Snelle levering, fijne shop!

Het shoppen op de site is erg makkelijk. Spullen zijn goed te vinden en ook de maten staan overal goed bij aangegeven. Mijn bestelling werd snel geleverd en zat erg leuk en netjes ingepakt, zelfs met een klein presentje. De kleding die ik heb besteld voelt erg prettig aan en komt mooi overeen met de afbeeldingen op de website. Uiteindelijk vielen de broeken niet prettig, dus die gingen retour, maar ook dat was erg makkelijk.

Vintage hip

Snelle levering keurig verpakt Mooie kwaliteit en uitstekende pasvorm Mooie snit Maatvoering Europees dus je eigen kledingmaat bestellen.

Snelle levering ruim assortiment

De levering is zoals altijd snel en ruime keuze uit leuke mode. Dit jurkje paste goed staat mooi. Jammer dat ik soms te maken heb met onjuiste maattabellen .

Topvintage maakt waar wat ze zegt!

Altijd goed verpakte leuke, mooie, bijzondere kleding en accessoires. Prima service. Betrouwbaar. Niet goed geld terug garantie!

Alles in orde

Snel geleverd Goeie kwaliteit

Zeer prettig

Mooie kleding van goede kwaliteit. Goede service als ik toch wat terug wil sturen. Contact met service afdeling loopt ook soepel. Kortom ga zo door dames!

Optimaal

Dit bedrijf is het meest klantvriendelijke bedrijf, is mijn ervaring!

Fijn bedrijf!

Al vaker wat besteld en iedere keer wordt het netjes geleverd. Goed verpakt en de artikelen zijn zoals ik me voorstel bij het kopen. Ik wordt blij van de pakketjes als ze binnen komen. Leuke collectie en genoeg keus!

leuke kleding

Ben altijd erg tevreden geweest, maar heb inmiddels heel veel besteld en vind het jammer dat ik 6 euro heb moeten betalen omdat ik nu voor de eerste keer iets terugstuurde.

Top! Vintage

Leuke website, handige maattabellen, mooie kwaliteitsvolle artikelen. Snelle verzending en goed ingepakt.

Top!!

Er was een klein ongemak maar TopVintage heeft het super opgelost! Alle items nog mooier in het echt! Love love love

Een echte aanrader

Ik ben superblij dat ik topvintage heb gevonden al meerdere bestellingen gedaan, en al in de winkel geweest en dat gaat in de toekomst veel meer gebeuren I Love it , Groetjes Vera

Snel en goed

makkelijk kunnen bestellen, werd snel bezorgd, zit perfect

Het is zo fijn dat de bestelling zo vlot wordt bezorgd en ze zijn erg leuk!

Bijzonder mooie kleding

Tot nu toe elke keer een succes! Stijl en materialen zijn fantastisch en hele fijne pasvormen. Ik ben weer blij!

Altijd een feestje

Van het uitzoeken, bestellen, uitpakken en passen. Zelfs het retourneren is een feest. Alles tot in de details geregeld.

Zo als altijd netjes op tijd geleverd

Erg blij met mijn aankoop Mooie jurk zoals op de foto en maat M is goed voor mast 38 goed van pasvorm

Fijne shop en goede service

Al veel kleding gekocht hier en goede service

Geweldige jurk en snelle bezorging!

De jurk was in het echt net zo mooi als op het plaatje. De maattabellen hebben me geholpen bij het kiezen van de juiste maat. De bezorging was snel. Ik ben heel tevreden over mijn bestelling bij Topvintage!

Eindelijk iets gevonden wat me staat!

Ik had deze webshop al langer in het oog en nu had ik een gelegenheid om wat jurken aan te schaffen. Ik wilde er 1 kiezen maar heb er van de 3 toch 2 gehouden, zo goed staan ze. Ik heb 2 swing jurken gekozen die, ook met een middelbare leeftijd buik mooi staan. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik wat minder, want het blijken 95% polyester jurken te zijn, waarvan de binnenzijde van de stof gewoon wit is, waarbij ik dan denk dat het na enige keren wassen niet zo mooi meer zal zijn. Maar dat moet de tijd aantonen. Ook zijn ze enorm snel statisch geladen, wat ervoor zorgt dat ze aan je benen plakken, maar ik hoop dat dat bij mooier weer wat minder is.

Snelle verzending, top klantenservice!

Bestelling online gedaan, snel ontvangen en fijn contact gehad met de klantenchat. Jammer genoeg was de jas te klein. Toen naar de winkel gegaan om te ruilen. Goed geholpen en naar huis gegaan met een ander model jas die perfect past! Erg blij mee! Een winkel/webwinkel om vaker iets te kopen!

Geweldige winkel, ik word altijd blij als ik weer een pakje van TopVintage mag ontvangen.

Bestellen bij TopVintage is altijd heerlijk. Het aanbod is altijd geweldig, na een uurtje rondneuzen heb ik een enorme waslijst aan wensen. Wat ik bestel wordt snel afgehandeld en binnen no time heb ik mijn pakje alweer in huis. Nog beter, meestal past alles gewoon.

Ik ben al lang klant en was altijd tevreden.Maar de laatste bestelling gaat helaas terug, ik had en jas besteld bij het passen van de jas zaten er nog zakdoekjes en papier van de vorige klant.Die was dus en tijdje gedragen. Heb alles terug gestuurd

Gewelidig en leuke kleren

Super mooie jurk en hele leuke schattige schoenen

Snel verzonden en goed ontvangen. Wel was de doos open omdat de tape los liet op de doos, maar dat is het enige verbeterpuntje wat ik kan bedenken.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.