Snelle levering Goede kwaliteit, zeer tevreden, zoals op de foto Is nu voor de 2e keer dat ik een bestelling bij heb gedaan , nu vier jurkjes rijker Erg blij mee Bestel zeker vaker hier

Topkwaliteit

Altijd correcte levering. Prijs kwaliteit

Fijn jassie

Jas komt totaal overeen met alle foto's en de maataanduiding klopt. Gewoon goed. Hoop alleen dat het dikke embleem op de rug nog wat soepeler wordt en minder gevouwen.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Ik heb een mooi truitje besteld en alles is in goede orde toegekomen. De kleding die ik bij jullie gekocht heb is altijd van een goede kwaliteit, origineel en ik heb steeds een goede service gekregen.

Leuke kleding Goede kwaliteit Snelle bezorging

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Dagelijks gebruik

Super mooie kleding en zit heerlijk! Het is een feest om bij jullie iets moois te kopen! Maattabellen kloppen precies.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Werk, Dagelijks gebruik

Een modeopenbaring

Op de website trof ik een enorm verrassend assortiment waarmee 100 jaar vrouwenmode wordt bejubeld. De modellen zijn verrassend gekleed en gekapt en lijken ook echt plezier te hebben in hun opmaak. Echt een leuke winkel om je vrouwelijkheid een boost te geven. Helaas viel mijn jas van Blutgeschwister niet helemaal goed. Maar door de handige retoursticker stuur je het pakket eenvoudig terug. De kosten van de retourzending, 5 euro, worden door Topvintage ingehouden op het terug te storten bedrag. Goed georganiseerde modewinkel met een leuk assortiment!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Ik had vlak voor kerst een kerstpanty besteld, deze werd zeer vlot verzonden. En erg tevreden met mijn mooie panty.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Droomjurk waar ik mij prachtig in voel

Het is een hele mooie jurk, ik heb maat M /10. nauwsluitende stof aan de bovenkant met een soepel vallende rok, als gegoten, zit lekker. Stevige maar toch soepele stof die mooi valt. Deze jurk complimenteert mijn figuur, heb al veel vragen gehad waar ik de jurk vandaan heb. Echt heel blij mee, absoluut een aanrader!

Topwinkel

Wat een leuke winkel is dit. Ik kwam jullie toevallig tegen en was helemaal enthousiast. Ik heb een prachtige sjaal en oorbellen gekocht en ben er helemaal blij mee. mooie kwaliteit, snelle reactie en snelle levering. Ik kom zeker nog eens bij jullie op de site snuffelen.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Mooie kwaliteit jurk en supersnel ontvangen

Jurk besteld. Deze werd na 1 dag geleverd. Hele mooie jurk past precies door de maattabel. Zal zeker nog eens bestellen.

Geweldig snel

Het is mijn favoriete winkel en webshop , bestellen en de dag erna al in huis, dat is toch geweldig

Toppe vintage

Net schoenen gekocht van Miz Mooz. Ze zijn helemaal als omschreven, geen gekke addertjes onder het gras. Supersnelle verzending met een leuke korting.

Goede kwaliteit maten kloppen snelle levering

Goede kwaliteit maten kloppen snelle levering

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Dagelijks gebruik

Prijs kwaliteit super goed. Zeer vlotte levering.

Fantastisch!!!

Leuke spulletjes,en zeer snelle levering!!!top!!!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Alles staat mooi past geweldig Heerlijke jurken

Zeer snelle reactie

Goed en heel snelle klantenservice

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Anders

"Wow"- gevoel wanneer ik de mooie doos uitpak en alles pas en bekijk.

Mooie truitjes exact zoals beschreven. De speciale kerstbal hangt in de boom ... mooi!! Ben erg blij met de lippenstift : mooie kleur, zacht om aan te brengen en blijft lang zitten. Favorietje momenteel. Alles netjes verstuurd in een mooie doos.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Dagelijks gebruik

Dinsdag wordt ik 50 en dat vieren we in jaren 70 stijl. De kleding was er heel snel, mooie kwaliteit en heel leuk ingepakt. Ik ga zeker nog bestellen want het is draagbare kleding en zeker niet enkel voor een feestje. Ik ben blij dat ik deze winkel ben tegengekomen.

Heel goed gegaan

Top en zo snel geleverd. En ik ben getipt dat de sokjes er waren, dus besteld.

Super leuke top!

Top is precies als op de foto. Door drukte bij postNL duurde de levering iets langer, toen ik daarover de klantenservice belde waren ze echt ontzettend vriendelijk en behulpzaam!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Ik had complete outfit voor Oekraïense vriendin besteld, die alles achter moest laten door de oorlog daar. Het paste perfect en ze zag er stralend en weer gelukkig uit. Prachtige collectie hebben jullie, chic, retro en vrouwelijk.

Eenvoudig en gemakkelijk!

Ik kocht een cadeaubon als kerstcadeau voor mijn mama. Deze waren online makkelijk te bestellen. Meteen na betaling zat de voucher in mijn mailbox.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? N.v.t.

Beste mevrouw, mijn ervaring was heel goed. Klant vriendelijk en efficiënt. Met vriendelijke groeten en een fijne feestdagen! Anne Francis.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade