Wederom een top service. Snelle verzending en de maattabel op de site is accuraat.

Fabuleus❤️❤️❤️zoals altijd

Fantastisch !!

Vlugge levering, volg de maattabel en geen problemen met de maat, past perfect. Prachtige jurk, heel goede kwaliteit en valt zeer mooi.

Zeer goede en vlotte service

Bestelling ging vlot. Zeer snel geleverd. Artikel komt helemaal overeen met de beschrijving!!

Pakje uit de duizend

De jurk die ik bestelde zit als gegoten, precies zoals ik het me voorstelde na het bekijken van de foto. De uitleg over de maten klopte perfect. De jurk werd ook snel geleverd en was superleuk verpakt. Niks dan pluimen dus.

Goed bevallen

Ik had een rode jurk besteld en na ontvangst van deze, is de jurk bevallen , van drie kleine roze meisjes jurkjes met lieflijke knoopjes aan de voorzijde.

Magnifiek

Besteld en snel het item in huis! Prachtig item met de kleur en vorm precies zoals op de foto van de site. Dus een heerlijke shopervaring. Bedankt!

Zo fijn!

Leuke jurken, topje en schoenen gekocht. Erg fijn dat de tip bij de schoenen stond, dat ze niet geschikt waren voor smalle voeten. Daardoor durfde ik het aan om ze te bestellen en ze zitten goeden lekker. Erg blij met alles.

De jurk werd heel snel geleverd, is heel mooi en past perfect! Ben dus heel tevreden hiermee!

Parfait !

Très jolis vêtements, de bonne qualité et aux prix abordables ! Livraison très rapide.

Snelle levering en geweldige kwaliteit, helemaal verliefd!

Wat een geweldige “feest jurk “

Ik ben zo blij dat ik bij jullie een “feest jurk “ heb gevonden. De print van citrusvruchten is prachtig. De rok valt mooi wijd. Pasvorm maat 40 prima.

Eindelijk de ideale winterjas gevonden!

Ik was al jaren op zoek naar een goeie winterjas en viavia werd ik gewezen op jullie site. Ik vond al snel de jas die perfect was en een paar dagen later had ik hem al in huis. Hij zit perfect en ik heb al vele complimenten gekregen! Heel blij mee!

Prachtige jurken, geweldige service

weer twee pareltjes binnen gekregen en echt weer super snelle levering. Enige minpunt is dat er zoveel plasticverpakking is bij de verzending.

Snelle levering, goede maattabel, artikelen zoals op de foto.

Top vintage stelt mij bijna nooit teleur. Het fijne is ook dat ze voor de kleine portemonnee ook leuke artikelen hebben. Over het algemeen ziet de kleding er goed uit. Qua maat zit er veel verschil in de verschillende merken, maar daar kom je proefondervindelijk achter. Mooie printjes.

Toppertje

Eindelijk een paar aparte schoenen voor een mooi prijsje en super snelle levering :) blij mee!

mijn nieuwe lievelingsbroek

Ik heb voor het eerst wat kleren besteld en de eerste bestelling was wel allemaal te groot. Teruggestuurd, kleiner besteld en nu past het goed. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe broeken en hoop dat ze heel lang meegaan.

Perfecte rok!

Snelle levering en heel leuk verpakt

Snelle bezorging en onwijs leuk ingepakt!

Jullie hebben hartstikke leuke dingen op de site. Ik ben echt gek op de jaren 50/60 video dus dit is helemaal in mijn straatje. Mijn buurvrouw gaf de tip over jullie winkel. Mooie kwaliteit en redelijk geprijsd! Voor herhaling vatbaar.

snelle service en levering

Prettige website, mooie kleding voor mijn figuur.

Mooi stofje, voelt comfortabel en zit mooi aangesloten. Ik draag nooit jurkjes, maar deze vond ik meteen prachtig. Maat zit als gegoten en ik vind het fijn dat hij niet te diep is uitgesneden Lengte ook mooi, net over de knie

Hoe maak je iemand blij

Door de vele aanbiedingen zie je het verschil bijna niet meer, maar pareltjes blijf je herkennen.

geweldig

Vintage Chic 70s Flora Cross Over Maxi Dress in Retro Flower en Burgundy en Rock N Romance 50s Darla Short Sleeve Wrap Blouse in Hono***u Natura...Zoals altijd.. juiste maat, prachtigestuks, snelle en correcte levering. Vicky

Heel tevreden met Top Vintage.

Snel leveren .Heel mooie en kwaliteit producten.

Mijn bestelling was er ontzettend snel, van goede kwaliteit en ik ben er ontzettend blij mee.

Mijn pakketje was er al binnen twee dagen, en helemaal wat ik had gehoopt. Het is fantastische kwaliteit.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.