Super leuke producten, snelle levering

Tweede keer dat ik hier besteld heb. Mijn bestelling was éen werkdag later binnen en alles was zoals gewenst. Enige opmerking die ik heb is dat ik de prijs soms wel aan de hoge kant vind.

Goede service Snelle levering

Toppie

Een site die ik nog niet kende met de laarsjes die ik wou voor een trouwfeest over 2 dagen. Ik heb de gok gewaagd en ze waren op tijd zoals beloofd. En ze zitten heerlijk. Als ik de loterij win koop ik nog veel meer want heb bijna alles zitten te bekijken. Ik ben meer dan tevreden over alles. Dikke aanrader.

goedpassende jurken en supersnelle levering

Ik zocht voor mijn 60e verjaardag een mooie aparte jurk. Via mijn zusje eerd ik geattendeerd op jullie site. Prachtige jurken. Nu zat ik met mijn maat, ben nl niet de slankste, maar jullie hebben een mooie maattabel en daardoor kon ik de juiste maat bepalen. De jurken besteld en ze waren de volgende dag al binnen. De jurken zitten als gegoten. Mooi pasvorm en je voelt je heel vrouwelijk. Ook met een maatje meer kun je goed terecht bij jullie.

Teleurstellend

De bovenkant van de jurk is zeker 2 maten groter dan de maattabel aangeeft: het leken wel vlindermouwen. Het maatadvies zegt zelfs neem 1 maat groter als je tussen 2 maten in zit wat leidt tot een zeer onflateuze pasvorm. Jammer!

Aankoop kadobon online

Mooi verpakt, snel geleverd.

Superblij met TopVintage

Eindelijk mijn ideale rok gevonden! Een zwarte swing rok, superblij mee!♥️♥️

TOP Vintage

Bestellen, betalen en ontvangen. Gewoon TOP! Eventuele routering prima.

Kopen wat je ziet

Snelle levering. Realistische prijs en je koopt echt wat je ziet.

Kreukels

Ben altijd erg tevreden maar nu kwam mijn bestelling wel erg gekreukt binnen. Met de oorbellen super blij

Mooie jurk

Dit was mijn eerste bestelling, maar ik kom zeker terug. De maat van de jurk was gelijk goed en hij staat echt super mooi. De jurk was snel geleverd en netjes verpakt.

Mijn moeder vind de kleding heel mooi.

Moeder en zoon die elkaar aanvullen en hun opinie geven omtrent de kleding. Dit zijn steeds prachtige momenten. Het enige jammere is dat de ene dag de kleding aan de volle prijs staat, en een of twee dagen nadien staat hetzelfde in korting met een 30 tal procent. Jammer dat men soms geen rekening met vaste klanten, want 30% is toch 30%. Topvintage zeker een goede score, maar een ruim voldoende score omwille van de manier van verkopen.

Goed!

Snel verstuurd.

De jurken en rokken zitten mooi

Van bepaalde jurken/rokken zou ik een XS willen nemen in plaats van een S, omdat de stof best rekbaar is. Normaal draag ik een S bij broeken en shirts. De jurken zien er elegant uit. De levering ging snel en kwam in een mooie doos.

Mooie kleding, snel geleverd; super!

Mooie kleding, goede prijzen en snel geleverd.

Te leuk!

Ik had al 1 jurk van jullie....heb er nu 2 besteld en als ik ze ontvangen heb kijk ik welke ik het leukst vind. Dat gaat dus niet.. ze zijn allebei super! Dus heb ik ze beide gehouden. Ze vallen heerlijk en dragen heerlijk. En net even anders dan andere.

Mijn bestelling was snel geleverd, alleen was het shirt kwalitatief dunner dan verwacht.

Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen

Mooie stevige stof die niet doorzichtig is, lekker zacht materiaal. Door de lichte stretch perfecte pasvorm. Snelle levering.

Uitstekende service!

Bestelling snel verzonden, attent briefje en duurzaam cadeautje erbij.

Stof voelde als plastic

Ik was heel enthousiast over de rokken die ik had gekocht bij Top Vintage, maar toen ze binnenkwamen voelde ze zo plastic achtig. Ze kreukte ook zoals een plastic zak klinkt als hij kreukt, ik vond het echt inmens jammer. Het voelde als de kwaliteit die ik verwacht als ik kleding van AliExpress koop, helaas. De ene rok die niet van plastic was die viel helaas nogal raar dus die moest ik ook retourneren. Mijn vriend had een hele tijd geleden bij TopVintage wel een hele mooie jurk besteld maar die was na de eerste (voorzichtige) wasbeurt ook al heel veel kleur kwijt. Ik vind hoe de winkel is opgezet wel leuk, maar ik ben niet echt tevreden over de producten. Het is wel heel fijn dat het verzendlabel al in de zak zit, dat scheelt een hoop gedoe!!

Wilde gewoon de kleur petticoat hebben en kocht ondanks dat de prijs iets hoger lag dan van mijn andere petticoats deze. Ik was zeer aangenaam verrast. De kleur was prachtig, de stof is heerlijk zacht en soepel de knopen elastiek in de rand handig. Ik ben fan. Ben aan het sparen om nog een kleur te kopen.

Super over gans de lijn.

Ik ben reeds heel lang klant en was nog nooit teleurgesteld. Zeer correcte afhandeling. Kleding mooi en super kwaliteit. Sterke aanrader.

De baret en bloemen waren zorgvuldig ingepakt

Heerlijk op tijd, moet nooit lang wachten voordat mijn pakjes komen!

Hoge kwaliteit product en een perfected service

De schoenen die ik heb besteld, kwamen snel aan en werden in een zeer mooi doos geleverd met een kaart vol bloemenzaden. De schoenen zelf zijn top kwaliteit en zitten als gegoten. ik ben zeer tevreden met de aankoop en ik zal in de toekomst bij top vintage blijven bestellen.

Topvintage altijd goed

Heb er al meermalen besteld. Heerlijk assortiment, prima klantenservice en ze doen aan gift-with-purchase (kleinigheidjes, maar toch leuk). Door de jaren heen ook geen teruggang gemerkt in de kwaliteit van de webshop, ze hebben hun hoge standaarden behouden.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.