Perfect zoals altijd

Snelle levering, goede communicatie over het proces. En natuurlijk een heel fijn aanbod van mooie kleding, zelfs in de Sale!

Geweldige ontdekking

Voor mijn verjaardag heb ik een dinerspel georganiseerd. Dit dinerspel staat in het teken van Italië in de 50s. Als host mag een bijpassende outfit niet ontbreken. Ik ben op deze site uitgekomen en wist niet wat ik zag!! Zoveel leuke kleren uit gebaseerd op verschillende tijden! Er zit zoveel leuks tussen dat ik zeker terugkom. En dan niet voor kleding voor het themafeestje maar voor alledaags!!

Leuk winkel!

De schoenen zijn super leuke en levering is snel. Ik vind het leuk dat er advies wordt gegeven over de maat voor elke schoen. Pas geleden mijn eerste schoen gekocht en zal zeker opnieuw kopen.

Mooie kwaliteit kleding en schoenen.

Ik heb goede ervaringen met topvintage. Ik vind wel dat de keuze voor kleding uit de jaren 50 minder wordt. Voorheen hadden jullie hele leuke swingdresses in leuke frisse bloem motieven en ook echt jaren 50! Nu zie ik die steeds minder. Dat vind ik jammer.

Super leuk!

Heel leuk pakje, en zit heerlijk! Staat geweldig en zolang je je aan de voorgestelde maattabel houd past alles altijd super.

Beautiful dresses, well made, perfect fit

I ordered two dresses this week, they both arrived within two days. Packaging was good, the dresses are extremely well made, beautifully finished and a perfect fit. I'm extremely satisfied and will happily order again!

Prettig

Winkelen op de site vind ik over het algemeen heel pretig, het enige wat ik mis is of jurken soms wel kunnen met een kleine buste. In dit geval heb ik een overslag bij de borst waardoor het vrij makkelijk is om even vast te zetten is :-) De jurk is prachtig, sluit goed aan en tekent niet en na te hebben vastgezet ook goed voor een kleine buste (cup A/B) ook de schoenen zitten heerlijk.

Zoals altijd goed

Duidelijke informatie op de website zodat je weet wat je in de brievenbus kunt verwachten, snelle levering

Hele fijne en goede shop ervaring

Heel blij met mijn ontvangen broek. Prettig contact en snel ontvangen. Eerder een broek retour moeten sturen wat ook heel goed en prettig afgehandeld is.

Mooie producten voor een goede prijs.

Snelle levering mooie producten van goede kwaliteit. TopVintage is voor mij net als een snoepwinkel blijft nooit bij 1 artikel.

Mooi product en goede service

Mooie jurk met fijne stretch. Hij zat mooi verpakt in een leuke doos en werd snel bezorgd. Top!

Perfect!

Ik ben zo blij dat ik deze winkel toevallig tegenkwam! Het is precies mijn stijl en mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd!

Fabulously timeless & feminine women's clothing

Happy customer here. Great selection, reasonable prices and fast shipping. This is the best website I have found for stylish, retro and affordable basics plus the shipping is really fast. Each time I have placed an order the package went out the same day and I have received my purchases within a week, even with the country's shipping delays. I would not hesitate to order from this company again. The sweaters and blouses that I got are amazing!! I love the materials and the small details that makes them so unique! I’ll for sure order again! Thank you TopVintage!❤️

Toffe spulletjes!

Verzorgde en snelle levering en alles goed beschermd. Mooi en prijs/kwalitzit zeker in orde! Dankjullie wel!

Zit als gegoten

Mooie jeans. Ik heb de maatsuggestie (inclusief tip) gevolgd en jeans zit als gegoten. Blij mee!

Goede snelle service

Mijn bestelling was binnen drie dagen in huis. Precies zoals op het plaatje

Mooie mode goede pasvorm en uitstekende bediening

Ik heb alles in de eerst zin samengevat

Mooie jurk, anders dan verwacht

Snelle levering, mooie website. De jurk was wel anders dan ik had verwacht. Op de foto lijkt er een extra laag onder te zitten. Hij stond wel goed.

Niet tevreden, een deel van je geld terug!! Retours niet gratis

Het kleedje was heel erg mooi maar ondanks zorgvuldig de maten tabel volgen op de site was het me toch te groot. Ik vind betalen voor een retour geen probleem, maar ik vind wel dat ze dit duidelijker mogen vermelden. Er staat nu op de website niet tevreden = geld terug. Ik vind dat misleidend.

Top vintage is top

Rode jumpsuit van mooie kwaliteit gekocht. Mooie dieprode kleur. Zit als gegoten, Maat 12 gekocht. Ik ben 1.70 m en weeg 66 kg. Ik heb veel complimenten gekregen en voelde me met de kerst top. Dankjewel!

I love Top Vintage!

Alles wat ik tot nu toe heb besteld is prachtig! Maat, materiaal, kleur voldoet aan mijn verwachting. Zo ook deze laatste bestelling. Het allermooist vind ik de persoonlijke touch bijv. de verpakking. Echt een cadeautje als het aankomt. Blijf dat vooral doen Top Vintage!

Mooie kwaliteit kleding, super snelle bezorging. Helemaal blij mee!

Besteld en de volgende ochtend al in huis. Kwaliteit was verbazingwekkend. De vest is heel zacht en van goede kwaliteit. Het jurkje was netjes afgewerkt.

De kleding die ik bij jullie bestel past altiid heel mooi, vooral de jurken. Altijd netjes op tijd en goed verpakt. Ik vind de kleding altijd heel,mooi

Makkelijk en leuk

TopVintage is een erg mooie site die erg makkelijk te gebruiken is. Ze hebben veel opties, filters en meer zodat je exact het product kan vinden die je wilt. De kleren zijn van een goede kwaliteit en niet te duur, en de sierraden zijn erg stevig en mooi. Het retourbeleid is ook niet te ingewikkeld, en de maten zijn zo goed als altijd accuraat.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.