Ruime keuze

- Ruime keuze - Zeer goede kwaliteit - Supervlug geleverd - Product matcht met omschrijving en foto op website

Meer dan tevreden over de snelle levering !!

Meer dan tevreden over de snelle levering en service

Weer een leuk, apart jurkje erbij

Kon het niet laten om dit jurkje te bestellen toen ik het afgeprijsd tegenkwam. Afgaande op een eerdere review een kleinere maat geprobeerd en deze zit als gegoten. Fijne soepele stof. Ik maak hem wel iets korter. Ben 164 en vind nét op de knie leuker staan. De kleur mosterd staat heel goed bij mijn zwarte haar.

Mooie kwaliteit!

Een mooie jurk voor een bruiloft uitgezocht bij TopVintage. De prijs/kwaliteit verhouding was ook erg goed.

Weer helemaal super!

Wat ik tot nu toe besteld heb, past altijd. Goede tip en maat advies.

Altijd Topservice

Mijn favoriete webshop. Altijd mooie spullen en snelle levering. De Klantenservice is ook altijd aardig, snel en zoekt oplossingen. Ik zal nog lang blijven shoppen bij Topvinrage.

top

Het groene shirt is perfect. Past goed bij een volle cup. Het truitje mocht ietsje langer zijn voor mijn jurkje, maar dit komt wrsl door die volle cup.

The delivery was super fast. I love my dress and I am very happy with the service. This is a very special shopping experience! Lots of care in the details. Thank you for this!

Wat een service!

Voor een fifties feestje was ik op zoek naar een toffe vintage jurk. Met mijn maatje 48 shop ik normaalgezien nooit kleding online dus was ik toch wel wat onzeker over mijn aankoop. Dankzij de correcte maataanduiding én de persoonlijke hulp via de chat heb ik het aangedurfd en mijn favoriete jurk online gekocht. De jurk past perfect, is gemaakt in een heel aangename stretchy stof en net zo mooi (of zelfs mooier) als op de foto. Een volgende keer twijfel ik niet en koop ik met een gerust hart op deze webshop. Bedankt voor de leuke shopervaring en fantastische service!

Topjurken en goede service

Ik had 2 jurken besteld, beiden erg mooi maar ik vond er 1 van niet mooi vallen op mijn lijf. Dus retour gestuurd en een andere besteld. Zowel de retourzending als de nieuwe bestelling ging vrij snel. Ik heb nu 2 hele mooie jurken die heerlijk zitten en zorgen voor veel complimentjes, ik voel mij weer helemaal vrouw. Dus ik ben een blij mens.

Snelle levering, fijne jas!

Jassen in de sale besteld en de volgende dag al in huis. Lekker kunnen passen en retourneren was supersimpel!

Helemaal happy!

Hele fijne webshop met hele gedetailleerde informatie en tips over pasvormen. Super fijn! Door deze tips waren al mijn aankopen geslaagd en past alles goed. Helemaal Happy!

Origineel, goeie kwaliteit

Geweldig jurkje gekocht. Goeie snit, soepele stof. Niet per se de goedkoopste maar wel origineel

Levering is naar tevredenheid. Blij met mijn bolero.

Superrrrrr

Perfecte top!

Deze eenvoudige top is helemaal perfect boven mijn 50’s swing rok. Helemaal blij mee!

Weer mooie dingen gehad

Leuk weer mooie schoentjes en jurk ontvangen, jammer vond ik de verjaardagskorting die ik later kon krijgen. Had dit voor verjaardag al besteld en miste dus die korting.

Geweldig!

Ik heb onlangs voor het eerst een bestelling geplaatst. Super mooie producten voor een goede prijs. Prijs/verhouding komt overeen. E-mail contact gehad, snelle en vriendelijke service. Ik ga zeker vaker shoppen bij topvintage❤️

uitstekende service en kwaliteit

Ik shop al jaaren bij top vintage. Nooit iets terug gestuurd. Overzichtelijke website en goeie prijs kwaliteit. altijd Snelle levering.

Snelle verzending, zeer goed verpakt, vriendelijke communicatie

Snelle levering, goed maat advies

De eerste keer dat ik iets bij TopVintage bestel. Altijd even spannend of de kwaliteit van de service en de kleding in orde is, maar beide waren dik in orde. De website adviseert je ter dege over de te kiezen maat, de levering is snel en goed verpakt en de kleding die ik had besteld (een jas en een jurkje) zijn van goede kwaliteit en precies wat ik voor ogen had. Kortom: ik ga hier vaker kijken als ik nieuwe kleding nodig heb,

Zeer vlotte service

Goeie en duidelijke foto's, extreem snelle levering en zeer mooi ingepakt pakket (mijn kat was ook grote fan van het bloeipapier)

Op alle gebied super verzorgd!

Snelle levering,mooi verpakt,goede uitleg over retour zending.Vriendelijke benadering!

Helaas had ik deze keer een verkeerde keuze gemaakt...

Het bloesje zag er niet uit, zoals ik het me voorgesteld had. Daarom heb ik het retour gestuurd & vertrouw erop, dat het bedrag terug gestort zal worden, net zoal enkele keren in de afgelopen jaren, dat ik klant ben bij jullie.

Schitterende jurk helaas maatje te groot

De favoriete jurkwas er alleen nog in maat 10, toch geprobeerd omdat maat 8 er niet meer was, maar helaas echt te groot. Maatje 8 van dit model komt helaas niet meer terug begreep ik

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.