Mooie kwaliteit maar shop niet graag online

Mooi broek jammer dat ze te groot was . En vind een nieuwe maat bestellen nogal omslachtig omdat ik dan nog eens moet betalen . Wel mooie kledij

Heel tevreden

Snelle service en top collectie ik blijf fan

eindelijk sexy en mooie spullen

super sexy .mijn man blijft niet meer van mij af

Fantastische Jurk

Ik heb een jurk besteld die als gegoten zit! 2 petticoats, een rode en zwarte (ik kon niet kiezen) en een ketting met een roosje precies zoals de rozen op de jurk. De prijs kwaliteit van de jurk is goed. De rode petticoat zit iets losser dan de zwarte (elastiek iets ruimer), maar hij is goed blijven zitten. Ketting past perfect bij de jurk en is ook mooi.

Duidelijke site, snelle verzending

Duidelijke site, snelle verzending, goed service

Mooie jurk!

Goede service, prima pasvorm en kwaliteit, ik ben zeer tevreden

Altijd leuke pakketjes om te ontvangen!

Shoppen bij TopVintage is leuk en heel praktisch dat de maten zo goed staan aangegeven. Wat vervelend is, is dat ik lange armen en benen heb en dat de lengte van mouwen en broekspijpen niet staan vermeld. Dat is over het algemeen de enige reden dat ik dingen terug moet sturen. Verder is het ontvangen van mijn bestelling van TopVintage altijd leuk. Zo mooi ingepakt dat het een feestje is om uit te pakken.

Super leuke jas

Super leuke aparte jas. Zware kwaliteit, netjes verpakt. Snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

Heel correct

Alles goed ontvangen. Alles past perfect.

Heel erg goed!

Om te beginnen was de levering heel snel. Ik bestelde 's- avonds en er stond dat er de volgende dag al geleverd zou worden. Eerlijk gezegd nam ik dat met een korreltje zout, want vaak duurt het toch langer, zeker in een drukke bezorgtijd. Maar dat had ik mis. De 'kerstbal' in de vorm van een peperkoekhuisje viel wel wat groot uit, maar dat wist ik al uit een vorig review. Beetje groot voor de kerstboom, maar wel hartstikke leuk! Sowieso vond ik de site hartstikke leuk en ga er zeker nog eens snuffelen, al is de keus voor mij beperkter omdat ik niet goed tegen synthetische stoffen kan. De modellen vind ik wel super!

Levering volgens afspraak, prima! Artikel naar wens. Enige minpuntje: artikel werd in een veel te grote verpakking geleverd. Had door de brievenbus gekund als het gewoon in een envelop was verzonden.

prima service en heerlijke broek

Bestellen en bezorgen ging snel en soepel. En superblij met de broek. Valt goed en voldoet aan verwachtingen. Blij mee!

Snelle levering van mijn blijmakertjes.

Leuke overzichtelijke website.. Ben fan van de aangeboden merken. Vlotte manier van bestellen en leveren.

Prachtig en snel geleverd

Prachtige jas, voldoet helemaal aan de omschrijving en past als gegoten (dankzij de handige maatwijzer). Supersnelle levering!

Hele snelle service. Zat qua maat zat ik net nog in 8 (borst 92) ben toch voor maat 8 gegaan, had ook 10 kunnen kiezen. Maat zat goed. Jurk is stretch.

Sympatieke webbshop

Klantvriendelijke correcte afhandeliing

favorite winkel

Ik koop zo goed als al mijn kleding hier

Altijd top!

Hele mooie fijn zittende broek shirtje ook top: het enige is dat de onderkant naar binnen krult tijdens het dragen ( misschien combi met de broek?) Maar mooie kleding en snelle bezorging!

Vorige week blouse besteld bij top vintage. Volgens de regels vòòr 16 u besteld, de volgende dag in huis. Ik heb de bestelling om ongeveer 16.30 u geplaatst en de blouse is de volgende dag al bezorgd. Top!!

Mooi,goed en snel! Happy.

Mooie kleedje, ben er super blij mee zoals altijd! Snelle levering, mooi verpakt

Mooie kwaliteit en afgehandeld zoals afgesproken!

Beide kledingstukken vervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen. Jurk is voor mezelf wat aan de lange kant maar dat kan ik zelf wel wat inkorten. Voor de rest schitterende pasvorm.

Mooie kleding

Snelle levering en goede kwaliteit

Fijne eerste ervaring!

Snelle levering (en dat tijdens de feestdagen). Producten netjes verpakt en goede kwaliteit. Ga zeker vaker online rondneuzen.

Snelle en enthousiaste levering, goede kwaliteit

Leuke collectie, van goede kwaliteit en prima pasvorm. Levering is ook snel.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.